Pluspunten

super goede service!

Pluspunten

De bestelling is verlopen zoals het hoort.

Pluspunten

Snelle service; oplettende verkoper

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede prijs en super service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik moet eerst nog maar eens mijn bestelling omtvangen!

Pluspunten

Dit bedrijf is top, van begin tot bezorging. Eerst leverde ze een verkeerde artikel, maar door 1 telefoontje werd de volgende dag de goede artikel gebracht. Zelfs de chauffeurs waren correct. Dus dit bedrijf is helemaal top.

Pluspunten

Er wordt heel goed met je vragen omgegaan, doen veel moeite, vriendelijk, hulpvaardig, rustig en correct en beleefd. Snelle levering, prima verzorgd.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering snel , ik kom zelfs laat switchen van bezorgadres!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- goede en snelle communicatie - correcte afhandeling van de levering

- weekdag van levering meer in overleg met klant vaststellen, de leverdag en tijdspanne werd telefonisch medegedeeld, klant kreeg de indruk dat er geen ruimte was voor iets anders dan toestemmen

Pluspunten

Snel Verstuurd

Pluspunten

zeer netjes geholpen met mijn vragen. Snelle reactie terug gehad en goed geregeld.

Niets te noemen, ga zo door.

Pluspunten

Ze bestaan nog: klantvriendelijke bedrijven die met de klant meedenken en adequaat reageren op vragen. Een zeer snelle en degelijke levering. Missend dopje en door fabrikant waarschijnlijk verkeerd voorgeboord plankje zijn binnen 48 uur alsnog kostenloos geleverd. Dit bedrijf heeft hart voor de klant en wat ben IK blij dat ik dit bed niet bij een concurrent heb aangeschaft waar het service nivo niet te vergelijken is met PS Slapen. Absolute aanrader! Dank je wel Wim!

Pluspunten

Snel een nieuw bed nodig voor mijn zoon, snelle levering en echt goede kwaliteit!

Geen na deze goede ervaring!

Pluspunten

Ik had met spoed een paar matrassen nodig. Volgende dag in huis! De prijs was ook niks mis mee...

Voor datgene wat ik kan overzien, zou ik zeggen: ga zo door!

Pluspunten

Correcte afhandeling van onze bestelling en een snelle levering van onze matras. We zijn zeer tevreden over de geleverde service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit bed

Montagekosten bijna 50% vd aanschafprijs!!!! 3,5 uur montage door 2 professionals. Afgerobd op €300, maar nog steeds buiten alle proporties!

Pluspunten

top service top product

geen

Pluspunten

Correct, tijdig, prima service, prima kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering op afspraak en op tijd. Service uitstekend; snelle hulp en oplossingen bij fabrieksfout. Zeer netjes opgepakt en afgehandeld.

Pluspunten

Klantvriendelijk bedrijf. Op berichten wordt gelijk gereageerd. Levering werd keurig afgestemd. Toen er nog wat ontbrak, werd dat snel nageleverd met extra service. Tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

Snelle levering en hulp en oplossingen bij fabrieksfout en klacht. Zeer netjes opgepakt en afgehandeld.

Pluspunten

Twee keer een bestelling gedaan, de pakketjes meteen de volgende dag gekregen, zonder verzendkosten. Een uitstekende service! Ik heb geen ervaring met retourzenden, garantie en dergelijke, dus daar kan ik niet over oordelen.

Pluspunten

Snel en goed

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.