Ik vind heel goede kwaliteit

Heel goed en snel geleverd

Netjes bed bezorging iets minder

Bed erg mooi Helaas hadden we een defecte doos wat ik re laat zag, de la onder het bed is dus een hoek vanaf gebroken. Dit is jammer

Wonderful Lifetime Bed for my son

Wonderful Lifetime Bed for my son and very quick delivery!

Er was iets beschadigd en dezelfde dag nog omgeruild. Ze kwamen er savonds 100km voor rijden, waar tref je dat nog.

Geweldig!

PSslapen heeft ons verrast met de geweldige service en betrouwbaarheid.

Snelle levering, erg tevreden

Bed was na 2-3 dagen al binnen! Enigste minpuntje, waar PSslapen zelf weinig aan kan doen denk ik, was dat het aantal schroeven niet altijd klopte. Had gelukkig nog wel andere schroeven over die paste. Hierdoor wel helaas een puntje gehad wat uit een lade stak. Deze vervangen en het gaatje is nauwelijks zichtbaar, voor mij persoonlijk geen probleem.

Alles was super snel!

Order geplaatst op 23uur, de dag daarna krijg ik en belletje om 9 uur om te regelen de levering een dag daarna. De bed was geïnstalleerd 36 uren na aankoop en onze zon kan niet gelukkiger zijn met hun nieuwe bed. Een echte aanrader!

Snelle levering en een persoonlijke benadering. Het product zelf is ook van uitstekende kwaliteit.

Keurige tijdige levering

Alles netjes op tijd geleverd, goed contact met transporteur over tijdstip zodat je niet nodeloos hoeft te wachten . Onderdeel defect gelijk opgelost en vervangen binnen een week ! Chapeau !

Eenvoudig en prettige service.

Wij hebben een bureau voor onze zoon gekocht. Het online bestellen was eenvoudig en duidelijk. We werden vervolgens snel gebeld om een afspraak te maken over de levering. De avond voor de levering werd een tijdstip aangegeven en een de chauffeur heeft ook nog een half uur voor de tijd een sms gestuurd. Heel fijn!

Erg tevreden met product en afhandeling

Na bestelling werd ik vlot teruggebeld voor levering. Voor mij was het praktisch dat de levering 2-3 weken later werd gedaan. Geen enkel probleem! Het product zelf voldoet ook prima. Duidelijke tekeningen incl maattabel met alle afmetingen van alle planken. Op de doos stond 5 uur montage, voor ons 3.5 uur. Dus viel allemaal mee. Maar nog veel belangrijker.... Onze 5 jarige "klant" was er helemaal content mee!

Geweldigs goede ervice

Echt top

Zeer goed en snel geleverd in goed overleg

Snelle levering, keurige afhandeling

Heel snel na het plaatsen van de bestelling werd contact opgenomen om een aflevermoment af te spreken. Het pakket werd netjes afgeleverd en na twee uurtjes sleutelen hadden we een prima bed.

Top service bedrijven 100%goed

Uitstekende service, zeer vriendelijk!

We hebben op een zondagavond een bed besteld voor onze dochter en op maandagochtend werden we al gebeld voor een leveringsafspraak op een dag naar keuze. Verder werden we nog goed voorzien van advies. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan. Op de afgesproken dag kregen we een tijdvak waarin het bed geleverd zou worden en deze kwam keurig volgens afspraak. Het kajuitbed Milky is naar grote tevredenheid van onze dochter. Een aanrader!

Goed bereikbaar voor advies. Snelle levering. Top bed!

In 1 woord top!

We waren verrast met de prijs. Daarna met de snelle persoonlijke terugkoppeling/levering. Vervolgens kwam daar bovenop nog de gratis upgrade van het matras. Onze zoon is er heel blij mee.

Goede service.

Een onderdeel van bed was beschadigd en zal worden vervangen volgens hun mail. Top.

Geweldige service

Ik heb 3 jaar geleden een stapelbed gekocht bij een andere winkel en nu hadden we waterschade aan de plank van de trap. Ik heb naar de winkel gebeld waar ik het bed had gekocht maar die hadden hem niet meer in de collectie en ze konden me niet aan een nieuwe onderdeel helpen. Na een mail naar jullie bedrijf werden we zo goed geholpen en konden het onderdeel gratis op komen halen. Super goede sevice.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie, snelle en goede levering. Duidelijk hoe het bed in elkaar moet.

Snelle levering, zeer vriendelijke klantenservice en mooi product

We bestelden een game bureau voor onze zoon. Hierop konden we zelf de levering plannen na een telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker. De levering verliep soepel en snel. Het bureau staat netjes in elkaar en voldoet aan alle verwachtingen. We zijn er erg blij mee. Onze zoon kan er prima aan werken, ontwerpen en gamen.

Uitstekende service en scherpe prijzen

Vooraf informatie opgevraagd over het bed en hier snel en uitgebreid een reactie op gekregen. Daarna hebben we het bed besteld met verzoek om een specifieke afleverperiode, wat snel en probleemloos geregeld werd. Scherpe prijzen. Echt een aanrader!

Snelle en goeie levering

Stevig bed

Mooi, stevig bed. Mijn dochter is er erg blij mee. In elkaar zetten ging wat moeizamer. Is handiger als de planken al genummerd zijn o.i.d. En bv de planken en schroeven per onderdeel zijn ingepakt.

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.