Zeer snelle levering van mijn prachtige schoenen

Niet doen slechte ervaring

Je koopt iets is op voorraad. Betaald. Dan gelijk melding product niet leverbaar. Zou mijn geld terug krijgen. Gebeld ja hoor storten het terug. Nog steeds niks gehad. Echt slecht.

Vriendelijke snelle levering!

Leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zat!

De schoenen zijn echt mooi, maar helaas te klein, zijn dus retour gezonden.

Wacht nu op de terugbetaling.

Juiste schoenen geleverd

Mooie schoenen voor leuke prijs, helaas duurde levering wat langer, maar lag aan DHL

Prima service!

Ik ben heel tevreden

Snelle levering en klantvriendelijk

Correcte en snelle levering.

Snelle en correcte levering. Leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zat!

Snelle en nette levering

snelle levering, netjes verpakt en mooi product. Ook retour proces werkte goed voor een paar dat te groot was

Zeer mooie schoenen voor n mooie prijs!

Online bestelling gedaan, prijs was goed, bezorgen was snel en de persoonlijke boodschap was ook erg vriendelijk dus helemaal top.

Mijn ervaring met Maxime schoenen is zeer positief. Wat ik fijn vind is dat ze elke mail, die je stuurt altijd beantwoorden. Echt een pluspunt

Onwijs leuke sneakers voor mijn dochtertje besteld. Ze werden snel en keurig verpakt geleverd. Op de pakbon stond ook nog een super lief, handgeschreven berichtje, heel erg leuk!!

Slecht!

Hoe is het mogelijk dat mijn retourzending na twee weken nog steeds niet is verwerkt?

Belofte wordt waargemaakt!

Snelle service! Top

Superfijne service

Ik heb voor mijn zoons mooie schoenen bij Maxime besteld. Ze werden geleverd met een handgeschreven briefje, echt heel attent!

weinig communicatie wbt retournering

Online bestelling geplaatst. Helaas was 1 artikel niet op voorraad .geld zou retour gestuurd worden Andere artikel paste niet en daarom retour. Helaas nog geen bevestiging van de retour en terugbetaling gekregen.

Fantastische service

Snelle service en een persoonlijk geschreven bedankje. Erg leuk!

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering

Sehr nette und erfahrene Verkäuferinnen

Die Auswahl und das Fachwissen sind sehr gut. Wir fahren extra von Herzogenrath aus nach Maastricht, weil wir uns dort so gut aufgehoben fühlen. Sehr nette Verkäuferinnen, die mit ihrer großen Erfahrung geduldig die perfekten Schuhe aussuchen, in denen sich unser Sohn am wohlsten fühlt.

Schoenen kunnen kopen die niet op voorraad waren

Helaas schoenen gekocht die na 3 dagen, zelf gemaild te hebben dat ik nog geen verzending had gekregen, te horen gekregen dat ze niet op voorraad meer waren… oke kán een keer gebeuren… Maarnu zou het geld binnen die 14 dagen gestort worden… na de 16e dag nog niets ontvangen…

Vlotte levering

Superfijn dat het pakketje zo vlug onze richting uitkwam. Met nog een briefje erbij voelt zo persoonlijk aan!!!

Keurig

Ik heb sandaaltjes gekocht. Keurig netjes verpakt en snel bezorgd Er zat zelfs een persoonlijk berichtje bij. Ik zou Maxime zeker kunnen aanraden.

Achter Het Vleeshuis 31

6211 GR Maastricht