Zeer service gericht en vriendelijk!

Grote keuze aan goede kinderschoenen, modern en fris assortiment, zeer goede service.

Top service!

Ondanks de lockdown toch super geholpen! Goed advies gekregen bij aanschaf nieuwe schoentjes :)

Mooie collectie schoenen en goede service

De schoenen die ik online bestelde, zijn kwalitatief goede schoenen en zien er ook erg mooi uit. De schoenen werden snel thuisbezorgd, omdat ik in Maastricht woon. Dat was prettig en het omruilen voor een maat groter ging ook soepel. Heel klantvriendelijk.

super service!

Heel fijn dat er in deze tijden de tijd genomen wordt om aan huis te komen passen. ik zeg het zeker voort!!

Geweldig..

Het handgeschreven briefje was Fantastische, dan voel je je als klant heel Erg gewaardeerd. We kopen hier zeker vaker.

Heel vriendelijk en super snelle service!

's middags schoenen besteld en 's avond al aan huis geleverd!

De beste service die je kunt bedenken!

In alle rust worden de voetjes opgemeten van ons kindje om de goede maat en schoen te vinden. Dit om ervoor te zorgen dat het kind op zijn allerbest vooruit kan! Er wordt tijd genomen wat dit een extra ontspannen ervaring geeft!

Goeie snelle bezorging

Mooie schoenen tegen een mooie prijs

Super service!

Top kwaliteit schoenen & super snelle & goede service!

Superblij met de schoentjes voor onze dochter. Nu we niet naar de winkel kunnen willen we de lokale ondernemers blijven steunen

Goede kwaliteit schoenen en altijd even vriendelijk

Goede kwaliteit schoenen goede service en altijd even vriendelijk

Supersnel en mooie schoenen!

Smeekte service, leuk kaartje erbij en schoenen zitten heerlijk.

In eerste instantie een ander product besteld maar dat bleek niet op voorraad. Daarna een keurige mail met andere opties.

Super service!

Online aankoop gedaan, er was een fout gemaakt door de pakjesdienst, maar Maxime heeft hier een prima dienst in geboden en het probleem heel snel opgelost!

Mooie collectie, snelle verzending

Goede service, en mooie schoenen

Super service!!

Online Besteld, zelfde dag nog geleverd (in Maastricht). Super service in deze Corona-tijd!

Gekocht via de website, de dag erna persoonlijk aan de deur bezorgd. Chapeau

Zoals altijd goede service. Leuk een persoonlijk geschreven tekst op aankoopbon.

Op afstand betrokken

De schoenen werden dezelfde dag nog thuis geleverd! Bedankt!!

Hele fijne service dat de bestelling dezelfde dag nog thuis bezorgd werden.

Snel bezorgd

Bestelling snel ontvangen. Na betaling ontving ik geen bevestiging maar na contact te hebben opgenomen direct een bevestiging ontvangen. Goed verpakt, leuke schoenen.

Goede service en snelle levering

Hele fijne hulp (telefonisch) en snelle levering (dezelfde dag aan huis)

Vriendelijk

Ik heb een paar jongens schoenen besteld kreeg ik via de mail een hele vriendelijke brief met eventueel tips over de schoen! Heel fijn! Toch een beetje een persoonlijk gevoel van advies, gezien de lock down

Achter Het Vleeshuis 31

6211 GR Maastricht