Kinder schoenenzaak met uitstekende service!

Leuk betaalbaar assortiment kwaliteits kinderschoenen, vriendelijke medewerkers en uitstekende service! Heel blij met aankoop komen zeker terug!

Snelle inlevering, klant vriendelijk

Service is uitstekend, website kan beter

De website werkt niet helemaal goed. Zoeken is niet heel makkelijk. Verder zoals altijd heel tevreden!

Zoals altijd goed.

Normaal alles gekocht in de winkel nu voor de eerste keer online besteld Alles goed verzorgd ook nog een persoonlijk geschreven briefje erbij.

Net dat stapje extra

Nadat ik sandalen had besteld was de juiste maat in eerste instantie niet leverbaar, hierna werd na hetvontvangrn van t retour telefonisch contact opgenomen omdat de juiste maat er toch was. Daarbij ook een persoonlijk berichtje in de doos maakt de bestelling een feestje op zich.

Zeer klantvriendelijk

Schoenen werden speciaal voor ons opgemeten We mochten de schoenen gratis terugzenden toen die niet de juiste pasvorm bleken te hebben. Zeer vriendelijk geholpen.

prima service

fijn dat het zo snel aan huis werd geleverd

Vriendelijke service en goede afhandeling

Na een bestelling via internet kwam ik erachter dat ik toch beter een ander paar had kunnen bestellen. Telefonisch contact opgenomen en ze hebben meteen het juiste paar opgestuurd en alles netjes afgehandeld. Erg goede service dus! :-)

Snel geleverd! De schoentjes (vans dierenprint) waren overal uitverkocht en jullie hadden ze wel. Super blij mee dus!

Supersnelle levering

Mooie duidelijk foto’s van de schoenen op de site, snelle levering! Zeer tevreden!!

Snelle levering en een leuke prijs!

De laarsjes voor mijn dochter waren binnen een dag in huis. Zij blij, wij blij :)

Vriendelijke mensen

Snelle levering,goede prijs.

Snel

Fijne bestelling, snel geleverd. En mooie schoenen😁

Heel klantvriendelijk. Mijn bestelling gaf een foutmelding, maar er werd snel een oplossing geboden om de bestelling alsnog af te ronden. Buitengewoon top! Alsook de mooie schoenen van Chérie die ik kocht:-)

Snelle levering! Bij ontvangst ook nog een persoonlijke boodschap erbij! Zeer attent!

Heel tevreden!

Hele gave Schoenen voor mijn zoontje gekocht van goede kwaliteit, en een mooie prijs voor een kleine onderneming. Snelle levering was ook super! en bij ontvangst ook nog eens een hele lieve persoonlijke boodschap erbij! ik had dit niet verwacht maar ik waardeer dit zeker wel! super dit!!

Snelle levering, klantvriendelijk en voordelig geprijsd!

Superb!

Got the best sneakers pair I dreamed of, the parcel was send an hour later after I’ve ordered, got it in Germany very fast, in 3 days or so, the best service!

Zeer aangenaam!

Snelle levering, mooie prijs - kwaliteit en super lieve persoonlijke boodschap erbij! Heb ik zeer geapprecieerd!

Goede en snelle levering

Mooie sandaaltjes besteld :). Heel tevreden, klantvriendelijk en snelle levering.

Correcte service!

• Kwaliteit
  • Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super snelle levering en een persoonlijke krabbel maakt onderscheid.

ik zou het niet weten.

Pluspunten

Snelle levering en snelle terugstorting bij retour.

• Kwaliteit
  • Snelheid/Levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De schoenen die ik besteld had waren toch niet meer op voorraad en ook niet meer leverbaar. Ik werd daar over gebeld. Persoonlijk contact hierover is prima geweest.

Als artikelen niet meer op voorraad zijn moet ook de info op de site hierop aangepast worden zodat klanten niet voor de verrassing komen te staan dat artikel er toch niet is.

Achter Het Vleeshuis 31

6211 GR Maastricht