Pluspunten
Snelle heel vriendelijke reactie .
VerbeterpuntenNiets om aan te merken
Mijn postcode was niet bekend. Dus telefonisch besteld, goede service
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en prettige communicatie.
VerbeterpuntenDe webshop bestelmodule kan wel wat beter.
Pluspunten
Ik heb voor de eerste keer op maximeschoenen.nl besteld, Ik ben nog nooit zo erg tevreden geweest over zo een schoenenbedrijf. Ik had m besteld volgende dag al in huis! Ik ben heel erg blij met me schoenen ze zijn prachtig! Nog mooier dan op foto's! En de kwaliteit is super!!! Heel erg bedankt
VerbeterpuntenGeen verbererpunten voor dit bedrijf, alles is perfect
Positif
Merci pour le sac cadeau inclus dans la commande.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Goede prijs voor de schoenen en communicatie is top
VerbeterpuntenVerzenden zou wat sneller kunnen. Had maandag aangeklikt en worden dan dinsdag geleverd. Zal aan dhl liggen
Pluspunten
Super goed bedrijf !!
VerbeterpuntenZet onder aan de website bewijs dat jullie echt zijn meestl staat er dan thuiswinkel nog iets
Pluspunten
Gebeld en ze hebben gelijk de schoenen apart gezet. 2 dagen erna had ik ze.
Pluspunten
Sehr gerne wieder, alles super
Pluspunten
Bestelde schoenen de dag erna in huis en mijn dochter hartstikke blij met het leuke kado in de verpakking. helemaal super:)
Pluspunten
Per ongeluk verkeerde schoenen ontvangen, maar direct zeer netjes opgelost. Hartelijk dank!
VerbeterpuntenWellicht andere bezorgservice. DHL is geen goede keuze. Bezorgers zijn ongduldig en doen net alsof ze aangebeld hebben en doen dan briefje in bus en komen vervolgens 3 dagen later afleveren.
Pluspunten
De bestelling werd vlug afgeleverd bij een afhaalpunt, heel positief. De bestelling zag er verzorgd uit. Helaas waren de schoenen te klein en moesten ze retour. In mijn geval kon ik ze terug brengen naar de winkel in Maastricht.
VerbeterpuntenIk heb geen ontvangstbewijs gekregen bij inleveren van de schoenen maar ga er vanuit dat het in orde komt.
Pluspunten
Grote collectie kinderschoenen en vriendelijk personeel aan de telefoon
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat de retourkosten betalend zijn, of niet meer vergoed worden achteraf. Een minimum bedrag is oke, maar ik bestelde schoenen uit belgie, deze waren te klein en bij terugzending moest ik €16 euro betalen! Ik bestel niks meer bij maxime schoenen.
Beste Mevrouw Kerckhove, Bedankt voor uw reactie. Wij nemen de verzendkosten naar onze buurlanden reeds voor eigen rekening! waarmee het niet mogelijk is om eventuele retourkosten daarbij toe te voegen uitgezonderd ruilingen. Aangetekend retourneren is niet verplicht bij ons waarmee de kosten altijd beperkt zullen blijven tot een klein bedrag en bieden wij altijd de mogelijkheid om gratis te retourneren in onze winkel. Bedankt voor uw begrip. Team Maxime.
Pluspunten
snelle levering persoonlijk berichtje is echt leuk en onverwacht!
Pluspunten
Veel keuze in schoenen. Fijn dat er een winkel en een webwinkel is.
Pluspunten
Snel, vriendelijk, mooi aanbod
Verbeterpunten/
Pluspunten
Groot aanbod en altijd vriendelijke personeel voor mijn dochter met steunzolen
Achter Het Vleeshuis 31
6211 GR Maastricht