Goede servive, mooie schoenen voor een goede prijs.

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling. Dit is heel snel en netjes opgelost. Bedankt!

Advies op maat, vriendelijk personeel, mooie kinderschoenen, aanrader!

We hebben al meerdere keren schoenen voor mijn dochtertje gekocht bij 'Maxime'. Altijd vriendelijk geholpen, deskundig personeel en mijn dochter loopt altijd weer met een brede glimlach met haar nieuwe schoenen (en soms met ballon) weer naar buiten :)

Heel tevreden

Schoenen besteld voor mijn dochter en de volgende dag al in huis, prima service !

Top, snelle levering en lief handgeschreven berichtje :)

Helemaal top! levering was snel! product top voor een leuke prijs en het handgeschreven kaartje maakte het af. Hier wil ik best vaker bestellen :)

Snelle levering, Prachtige Kinderschoenen

Schoenen online besteld via de overzichtelijke webshop, grote kinderschoenen collectie waar wij altijd super goed slagen! Snelle levering en wat het extra persoonlijk maakt een handgeschreven kaartje.. Kortom een echte aanrader om online kinderschoenen te kopen van super gave merken!

Fijne ervaring

Grote keuze en snelle verzending. Er ging iets mis met de bezorging. gebeld en er werd direct een nieuwe zending aangemaakt en verstuurd.

Goed en snel

Maxime bood de schoenen die ik zocht voor de laagste prijs, daarom besteld! Afhandeling ging vlot en probleemloos!

Alles snel en vriendelijk

Ik bestelde online maar werd ook via de telefoon goed en snel geholpen, er was iets verkeerd gegaan maar dit werd binnen de twee dagen geregeld ( met opnieuw verzenden inbegrepen!)

Steeds een goede service. Snelle reactie op vragen.

Slechte klantenservice en terugbetsling

Slechte klantenservice en bij retourneren pas na twee weken geld terug

Topservice

Super service!

Snel verstuurd, goed afgeprijsd. Een persoonlijke groet erbij.

Snel verzonden en mooie schoenen

Mooie laars en heel snel verzonden

Goede service, snelle levering.

Duitdijke site. Netjes en snel geleverd.

Goed geholpen maar niet op actie gewezeb

We zijn in de winkel goed geholpen. Dame was vooral vriendelijk voor mijn dochtertje. Echter blijken de schoentjes in de zelfde maat op de webwinkel van maxime op dezelfde dag maarliefst 30 euro goedkoper te zijn. Ook zijn we in de winkel niet gewezen op de actie waarbij het tweede paar 1 euro zou kosten.

Snel geleverd en persoonlijk

De schoenen werden snel en goed verpakt geleverd. Het handgeschreven berichtje erbij, maakt het extra leuk! Bedankt!

Mooie korting, perfecte levering

Ik zal zeker opnieuw kopen bij Maximeschoenen.nl, goede ervaring over de ganse lijn!

Mooie schoentjes

Het duurde net iets langer dan beloofd, 2 dagen ipv 1 dag. Normaal is dat geen probleem maar nu kwam t net te laat om nog mee te nemen als cadeautje. Gewoonlijk bestel ik eerder uiteraard. Leuk was dat er een handgeschreven briefje in de doos zat. Op basis van mijn (1x) ervaring kun je hier zeker bestellen

Oprecht en snel

Een (kinder)schoenenwinkel waarbij er eerlijk verkocht wordt; is de huidige schoen nog goed wat betreft de maat dan wordt dat eerlijk gezegd en wordt er niet zomaar een nieuwe schoen verkocht! Verder snelle service (via de app)!

Uitstekende service en snelle levering

Vlotte service, aanrader

Top! Zeer klant vriendelijk, behulpzaam en super snelle service/levering!

Geweldig en ook een lieve persoonlijke touch bij de levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit wollen pantoffels voor een goede prijs. Ook nog nieuwsbriefkorting gehad. Snelle verzending. Kortom: fijne winkel!

Steeds een prima service. Snelle reactie op vragen.

Achter Het Vleeshuis 31

6211 GR Maastricht