Super tevreden

Supersnel verstuurd en er zat ook nog een persoonlijk briefje bij. Ook een scherpe prijs. Ik ben tevreden

Op tijd binnen, goede informatie

Prettige ervaring

Schoenen achteraf niet op voorraad

Dochter mooie schoenen uitgezocht, zelf betaald. Paar dagen later zijn de schoenen niet op voorraad. Dan een mail, ze zijn er niet, geld wordt gecrediteerd. Ik had het klantvriendelijker gevonden als er contact opgenomen werd, probleem voorgelegd, en dan een passend alternatief aangeboden wordt. Dit was voor mij een mail waardoor ik et nooit meer ga bestellen.

Geld retour duurt extreem lang.

Bestellen, bezorgen en retourneren prima. Daarna moet ik blijkbaar tot maximaal 20 dagen wachten op mijn geld retour. Dat vind ik echt absurd.

Super goed service

Schoenen online kopen vind ik altijd lastig maar bij Maxime schoenen kan het perfect! Mijn bestelling was de volgende dag in huis en toen ik toch een maatje kleiner wilde, was die er één dag later ook meteen. Super service en een geweldige collectie. Ik ben fan!

snelle en vriendelijke service

Snel en vriendelijk contact vanwege vertraagde levering. Perfecte schoentjes voor de winter, fijn ruim aanbod.

Super snelle levering

Super service

Duidelijke snelle communicatie.

Gewoon top!

Volgende dag al in huis!

Snelle levering én goedkoper dan de concurrent

Ik kwam via google bij Maxime schoenen uit, omdat ik bepaalde schoen zocht voor mijn peuter. Maxime schoenen had deze schoen in de juiste maat én nog goedkoper dan een grote keten. Ik had de schoenen de volgende dag in huis, met een persoonlijke berichtje op de pakbon. Helemaal leuk.

Super lief dat er een briefje bij zat. Super mooie schoenen. Wij kopen nog

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Hier koop ik al schoenen sinds mijn dochter haar eerste stapjes zet. Eerste keer gebruik gemaakt van de webshop, omdat ik nog twijfelde over de kleur van het tweede paar schoentje wat ik wilde halen. Normaliter ga ik altijd naar de winkel. Het pakketje heb ik ontzettend snel ontvangen met een leuk persoonlijke boodschap op de afleveringsbon. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit. Het winkelpersoneel is zo ontzettend ervaren, kalm tegen kindjes (krijgen een ontzettende leuke tas mee en het knal roze ballonnetje mag zeker niet ontbreken) en eerlijk wanneer de schoenen gewoonweg niet mooi aansluiten op de voetjes. Genoeg keus wanneer je er op tijd bij bent. Eigenlijk moet ik niet zeggen hoe geweldig deze winkel is, anders zijn de maatjes nog sneller uitverkocht en scoor ik geen schoentjes.

Goede service incluis leuk persoonlijk bericht

Goede service incluis leuk persoonlijk bericht

Kinderlaarsjes werden snel geleverd. Zeer tevreden met de service van Maxime schoenen.

Aanbevelen" maximeschoenen " !

ik ben tevreden van "maximeschoenen.nl"

Duidelijke foto's op de site, snelle levering, 2 paar prachtige schoenen!

Fijne kinderschoenen winkel

Je wordt goed geholpen en geadviseerd. De schoenen werden zelfs persoonlijk gebracht aan de deur!

Alles was goed

Levering snel, product zoals omschreven en in goede staat. Vriendelijk briefje er bij.

Vlot en vriendelijk

Online sneakers besteld, niet helemaal mijn ding maar ik kon ze probleem terug sturen of in de winkel gaan wisselen. Dat laatste ook gedaan en heel blij met mijn nieuwe sneakers.

Zeer snelle levering heel tevreden

Geweldig geholpen in de winkel

We werden in de winkel uiterst geduldig en vriendelijk geholpen bij het schoenen passen voor onze dochter. Voor het eerst vonden we weer 'echt ouderwetse' ervaring en advies.

Super goede service!

Wat leuk om te shoppen bij Maxime schoenen, de verzending verliep heel goed en snel. En de schoenen waren schitterend!

Goed geholpen, aardige mevrouw

De mevrouw was erg aardig en behulpzaam.

Topservice!

Hele mooie sneakers gekocht en nog wat kleine spullen erbij. Werd snel geleverd, en goed verpakt, met een heel lief persoonlijk briefje erbij. Waar vind je dat nog?

Persoonlijke en zeer deskundige vriendelijke dames

Maxime schoenen verkoopt ook schoenen voor volwassenen. De collectie is klein, maar op z’n Maxime’s Namelijk met veel klasse en helemaal van deze tijd. Een vriendelijke benadering is niet vanzelfsprekend. Maar ik ben super geholpen. Ik raad het iedereen aan.

Achter Het Vleeshuis 31

6211 GR Maastricht