Alles snel en goed geleverd

Mooie schoenen gekregen met een persoonlijk berichtje op de pakbon! Heel blij mee! Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Nette levering

Product en levering als op de website.

Snele levering

Nadat ik de bestelling via de webshop had geplaatst was de levering prima. Helaas waren de schoenen te smal en heb ik ze 8 april via DHL retour gestuurd. Ik kreeg netjes een retourticket gemaild nadat ik mijn retour bij Maxime schoenen had aangemeld. Nu nog even afwachten of mijn retour net zo snel wordt verwerkt......!

Fijn geholpen

Fijne service!!

Altijd top!

Goede en snelle levering!

Goede service en vriendelijke mensen!

Click laarzen en service

Helaas, de laarzen waren zonder kaartje en te klein, netjes terug gestuurd maar nog geen mij geld binnen gekregen

Geweldige service!

Mooie kinderschoenen besteld, ontzettend snel geleverd! Goede kwaliteit, zeer tevreden!

Nog niet goed

Nog niet goed want ik heb tijdens de bestelling per ongeluk een verkeerd adres ingetypt waardoor de schoenen op een verkeerd adres zijn bezorgd. Ik heb nog niet gehoord of de schoenen zijn terug gestuurd naar jullie. Dus ben nog steeds in afwachting. Daarbij heb ik geprobeerd om de schoenen nogmaals te bestellen maar dat gaat niet omdat de maat er niet meer is.

Prachtige kwaliteit schoenen, snelle levering met een persoonlijke notitie op de factuur.

Hoogwaardige kwaliteit schoenen. Snelle levering. Goed bereikbaar per telefoon. Snelle reactie. Goede retour garantie. Leuke persoonlijke notitie op de factuur.

zoals altijd goed geholpen

Mijn kleindochter is heel moeilijk als het om schoenen gaat maar bij Maxime gaat dit prima! ook is ze niet bij me ruilen is geen probleem zelfs niet in deze tijd. Hier zou meer winkelpersoneel een voorbeeld van kunnen leren.

Geweldig !

Hebben al een aantal jaren ervaring met jullie zaak ,woonden op Curacao maar kochten de schoentjes voor mijn kleindochter bij jullie ,nu woont ze in Bussem Nederland maar de schoenen moeten van jullie komen , dank je wel en tot ziens .

Uitstekende service!

Top!!

Bezorging was heel snel. Schoenen waren in het echt nog mooier dan op de foto’s. Zeer tevreden!!

Een tevreden klant

Deze webshop was goedkoper dan alle anderen. Overzichtelijke site en super snelle levering. Thanks.

Mooie schoenen!

1 paar schoenen was niet leverbaar, maar toen ik een ander paar uitgezocht!

Geweldig!!

Afgelopen donderdag nieuwe sneakers voor mijn dochtertje besteld. Vrijdag zijn deze persoonlijk bezorgd door de winkel. Zelfs bij het openen van het pakket zat er nog een persoonlijk geschreven bericht bij, waardoor het toch voelt als personal shopping i.p.v. internet shoppen. Top Service! Super mooie schoenen en hele goede maatvoering!

Snelle levering met persoonlijke service

Producten waren snel binnen. Leuke persoonlijke note op de bon!

Goede services

Schoenen leveren duurde iets langer ivm backorder maar communicatie was goed hierover

Top service in deze tijd.

Goede prijs en goede service

Mooie koopjes gedaan en zeer vriendelijk briefje bijgevoegd in de bestelling!

Klantvriendelijk

Bestellen gaat makkelijk en levering heel snel

Prima service en snelle levering

Uitstekend!

Matig

- snelle verzending - Achteraf betalen niet mogelijk - retour verwerking duurt erg lang (20 dagen) en al die tijd dus geen geld terug.

Uitstekende service

Zeer aan te bevelen. Persoonlijk advies, goede kwaliteit en vriendelijk en adequaat geholpen.

Achter Het Vleeshuis 31

6211 GR Maastricht