Goede snelle levering

snelle levering en perfecte pasvorm

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd, ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Snelle levering, kleertjes precies zoals de op de foto’s

Snelle levering van schattige kleertjes voor onze prematuur geboren kleinzoon!

Super mooie kleertjes

Fijne en mooie kleertjes. Snel geleverd.

Mutsje en doekje

Een super leuk setje besteld en is snel afgeleverd op de daar aangegeven adres. Het is een super leuk setje.

Naar wens

Snel geleverd alleen mutsje was te klein

erg klantvriendelijk, vlotte verzending

mooie setjes kleding voor mijn te vroeg geboren kleinzoon. voor een rompertje welke er niet meer was stuurden ze een vervanger. hier werd ik ook over gebeld. goede service.

Fijne vlotte ervaring

De bestelling ging heel makkelijk. Snel geleverd op een zaterdag. Mooi afgewerkt. Heel tevreden over de kwaliteit. Vond het een beetje klein om over de voetjes te doen. Ligt mischien aan mijn handigheid?

De bestelling vlot ontvangen . Perfecte afwerking .

goede service met prachtige setjes voor een prematuurbaby.

Ze zit er nu schitterend uit in de mooie kleurrijke setjes;

Wij hadden de NICU-speentjes nodig omdat onze dochter de anderen nog te groot vond. 2 stuks werden erg snel geleverd en was ze snel weer tevreden.

flexibel

Voor een vriendin die veel te vroeg aan het bevallen was snel een setje besteld, maar t kindje mocht nog weken geen kleertjes aan. Geen probleem, het was zo geruild voor een wat groter maatje, geen extra verzendkosten, enkel een paar postzegels bijsluiten was voldoende!

Voor de 2de keer besteld en spullen zijn mooi

Eindelijk maatjes voor de ieniemini's!

Kleertjes vinden voor een tweeling die op 24 weken ter wereld kwam, is geen evidentie. En toen was er Neomaatje! Ik kocht leuke, zachte en handige rompertjes: top!

Mooie soepele kleertjes die eindelijk goed passen

De wikkel shirtjes zijn soepel, hebben genoeg stretch om makkelijk aan te doen, maar sluiten toch goed aan. Veel fijner aan te trekken en sluit beter aan dan bijv Noppies. De broekjes vond ik iets tegenvallen. Het elastiek was wat dun en strak. Ik had liever een broekje met soepele stretch band ipv elastiek.

Fijn cadeau voor ons prematuurtje

Leuk om eindelijk kleertjes te kunnen kiezen en kopen voor ons te vroeg geboren kindje. Het pakje werd snel en vlot geleverd, in een envelop waardoor het gewoon in de brievenbus kon ipv postpakket. Dat spaart je weer een uitstap naar het postkantoor uit. In één van de rompertjes ging wel een lintje los bij het eerste gebruik. Heb het er zelf dan terug aan genaaid.

Perfect!

Goed gecommuniceerd hoe het met het pakketje ervoor staat. Snelle bezorging en goede service. Perfect!

Prachtige kleertjes, goede pasvorm, snel geleverd

Zo fijn om onze (veel te kleine) dochter mooie en passende kleertjes aan te kunnen doen. Heel bijzonder

Mooi verzorgd en goede materialen, zacht precies wat de kleine baby nodig heeft.

Mooie kleertjes, vlotte levering. Goed verpakt ook.

Leuke kleertjes voor de allerkleinsten

Erg tevreden over de bezorging, vandaag besteld, morgen in huis. Kwaliteit is prima. Maattabel is ook eeg handig.

Super snel in huis

Ik had het kleding setje de volgende dag al in huis! Fijn contact; even een belletje over adresinfo. En het setje: zo schattig en van goede kwaliteit :)

Snelle verzending en leuke kleertjes. Super tevreden!!

Babyspulletjes in ieniemienie maatjes💕

Snelle verzending. Mooie kwaliteit! Blij mee voor onze kleine heldin!

Snelle levering en goed product

Een snelle levering en super tevreden met het product

Bloemheuvellaan 18

7322JD Apeldoorn