Alleen spijtig dat het zolang onderweg was. De maat tabel op de website was heel handig.

Slecht

Bestelling is na 1,5 week nog steeds niet binnen.

Romper voor de allerkleinste

Betaalbaar en steeds snel en netjes afgeleverd. Gemakkelijk in gebruik bij de allerkleinste

Het pakje is nog niet aangekomen

Bestellen ging vlot. Adres invullen was lastiger. Pakje is nog niet besteld, dus ik kan nog geen oordeel geven

Hele leuke kleertjes, zeer snel bezorgd als cadeautje op het opgegeven adres. Aanvullend op de online bestelling nog iets overlegd per telefoon en werd er gelijk meegedacht. Super!

Snelle levering, omdat 1 rompertje niet meer beschikbaar was werd ik binnen een uur na bestelling gebeld en werd er een ander exemplaar aangeboden. 👍👍

Fijne en snelle service

Telefonisch een aantal keer contact gehad i.v.m snelle levering, erg vriendelijk geholpen en pakket mooi op tijd bezorgd. Product ook zoals we verwachtte. Erg tevreden!

Behulpzaam

Ongelofelijke fantastische meelevende behulpzame mensen die wij erg dankbaar zijn.

De snelle levering was prettig omdat het een cadeautje was. Verder kan ik geen beoordeling geven omtrent de kwaliteit van het pakje omdat de baby nog te klein is om het te dragen.

Praktisch en schattig om te zien

Bestelling duurde helaas wel een aantal dagen meer dan verwacht en dat was jammer ,maar schattig en praktisch pakje

Schattig klein!

Schattige kleertjes voor de schattigste kleintjes :)

Super schattig voor een kleine wonder

Afgelopen week een broekje en wikkelshirtje besteld en zijn erg schattig. De prijs is ook redelijk!

Snelle levering en goeie kwaliteit. Zeer tevreden!

Ik ben heel blij met het jasje voor mijn dochter mooie en goeie kwaliteit en zeer blij eindelijk een jasje voor mijn kleine meid te hebben.

Vlotte levering, leuke kleertjes

Bestelling vlot ontvangen Kledij was zoals we verwacht hadden, geen verrassingen. Mooie stukken, mooie collectie

Erg goed

Goede kwaliteit snel opgestuurd. Zou zeker neomaatje aanbevelen bij anderen.

Snel in huis en ziet er prachtig uit!

Het maakte de ouders superblij. En ik was als Oma blij dat ik iets moois gevonden had.

Oma geworden van baby met 27 weken zwangerschap zo blij dat ik bij jullie iets kon bestellen super

Geen woorden maar daden.

Gewoon heel fijn om online iets te bestellen. En wetende dat het ook aan komt.

Ik ben super tevreden over de service, op een woensdag besteld, vrijdag had ik ze. En wat een mooie stukjes kledij 😍 Ik bestel hier zeker nog pakjes!

Snelle bezorging en mooie, kleine kleertjes.

Kleertjes waren de dag na bestelling al binnen. Erg fijn!

Snel klaar; mooi gemaakt, prima.

Mooie piepkleine kleertjes, mooie materialen, snel in huis.

Kleertjes zien er goed passen ook goed. Was ook snel binnen. Wij zijn heel erg tevreden!!!

perfect voor de kleinste baby

mooie pakjes op maat gemaakt maat werk en dus vind ik niet duur zelfde dag verzonden de foto's van de kleertjes mogen wat duidelijker/groter, dit als tip

Mooie kleertjes, goed passend

mooie kleding voor de allerkleinsten, past goed en snel verzonden.

Blij met aankoop

Snelle service! Leuk slaapzakje van fijne stof! Wij zijn er erg blij mee!

Bloemheuvellaan 18

7322JD Apeldoorn