Pluspunten
Snelle levering Gelukkig kon ik de speen van mijn zoon wat hij in het ziekenhuis had nog een keer bestellen aangezien dit de enige speen is wat hij wil hebben. Voldoende keuze in aanbod Top dat jullie bestaan!!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie rompertjes en slaapzakjes. Heel functioneel en makkelijk aan en uit te doen. Uitstekende service !
VerbeterpuntenDraadjes korter afknippen Geen rode afstiksels op een wit rompertje
Pluspunten
-super snelle levering -precies de zelfde als op de couveuse afdeling van de baby's -mijn zoontje merkt geen verschil. -goede beschrijving erbij voor 1ste gebruik!
Verbeterpunten-een berichtje dat de bestelling onderweg is.... Zou fijn zijn.
Beste. U bent vol lof over Neomaatje, behalve wat betreft de nazorg. Graag vernemen wij van u wat u hiermee bedoelt.
Pluspunten
Ik vind het super dat ze bellen wanneer iets niets op voorraad is om een goede oplossing te bespreken.
Pluspunten
Super mooie kleding voor baby.s maat 44
VerbeterpuntenGraag iets meer korting of goedkoper de kleding
Pluspunten
Erg fijn dat de prematuur speen bij jullie te bestellen is. En een snelle levering!
Pluspunten
Bedankt dat jullie het mutsje zo snel hebben opgestuurd. Het was perfect voor ons dochter Tess haar afscheid ! Nogmaals heeeeel hartelijk bedankt voor de super snelle levering.
speentjes netjes verzenden. in de doosje. ziet er rommelig uit in een envelop dichtgeplakt met plakband.
Pluspunten
Mooie website, snelle bezorging, leuke spulletjes.
Pluspunten
Hele mooie en praktische kleding. Echt gericht op de kleine kindjes en daar rekening mee gehouden qua sluiting van kleding etc. Sluit mooi aan bij het kindje.
Pluspunten
Alles gaat heel gemakkelijk, snel en goed.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Zo blij met de aangepaste mutsjes voor onze nu nog kleine meid! Bedankt voor de snelle levering!
VerbeterpuntenGeen enkel, 11/10 ! Dankjewel
Pluspunten
Het was een geschenkje voor kindje van een familielid. Ik vond het van goede kwaliteit, vlotte servies en samenwerking. Neef en vrouw waren er heel blij mee, maar verder kan ik niet beoordelen. Vriendelijke groeten Geert Van Eecke
Verbeterpunten/
Pluspunten
Mooie kleertjes, snelle levering, website met duidelijke informatie.
VerbeterpuntenFoto's van de kleding zouden iets duidelijker mogen.
Bloemheuvellaan 18
7322JD Apeldoorn