Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenDe verpakking zag er erg onprofessioneel uit. Ik zou voor een mooie verpakking zorgen, dat oogt beter en geeft een betrouwbaarder gevoel.
Pluspunten
Heb al 2x een mail gestuurd en krijg geen antw, ik wil mijn geld terug!!!
Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenIn de bevestigingsmail ook aangeven wanneer de spullen bezorgd worden. Dat was nu niet
verpakking speentje kan beter
Pluspunten
Prachtig product. Echt over nagedacht over hoe het rompertje aan gedaan moet worden. Geen labels aan de binnenzijde. En super leuk patroon. Ideaal voor mijn klein meisje.
VerbeterpuntenWel erg jammer dat ze te klein vallen mijn meisje is 39 cm en past maat 44 maar net dus jammer dat ze maar heel kort aan kan.
Pluspunten
Snelle reactie op mail en levering
VerbeterpuntenAfwerking van de naadjes soms beetje rommelig. Producten zijn best prijzig. Groter assortiment/variatie voor jongens is bij iedere babyzaak een tip
Pluspunten
Zeer tevreden!
Pluspunten
Mooie, goede en zachte kwaliteit. Echt perfect voor de premature baby. Het blijft ook goed in de was. Krimpt niet. Echt geweldig.
VerbeterpuntenIk vind de pakjes vrij prijzig. Maar doordat de kwaliteit goed is vind ik het wel de moeite waard.
Pluspunten
Super snelle levering, prettig materiaal. Makkelijk om de kleine aan te geven.
VerbeterpuntenMogelijk ook iets van klittenband of drukkers voor het broekje, zodat je niet met infusen in de weg zit als deze in het voetje zitten.
Pluspunten
Nadat bleek dat ze in ziekenhuis geen sluiting op rug wilden, kon ik zonder problemen retourneren! Top service
VerbeterpuntenGa zo door .
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit van de producten.
VerbeterpuntenProfessionaliseren website
Pluspunten
Mooie site, overzichtelijk, snelle levering!
Pluspunten
Veel aanbod. Voor meisjes wel echt heel veel roze. Dat is smaak natuurlijk. Snelle levering. Gemakkelijk website.
VerbeterpuntenIk vond zelf de kleur van het shirt een beetje vaal. Verzending in een plastic zakje kan prima, maar persoonlijk vind ik het niet zo professioneel over komen.
Bloemheuvellaan 18
7322JD Apeldoorn