Pluspunten
Leuke kleertjes, snelle levering en in de uitverkoop goede prijzen.
VerbeterpuntenAangezien er weinig aanbod op het internet is, in winkels al helemaal niet, zou ik de collectie iets uitbereiden met andere leuke cadeautjes en hebbedingetjes voor (premature/ heel kleine) baby's.
Pluspunten
Veel keuze. Super dat jullie ook maat 42 hebben (ipv alleen 40-44). Snelle levering. Leuk aanbod!
VerbeterpuntenIets meer setjes aanbieden voor meisjes zonder roze.
Pluspunten
Volgende dag gelijk geleverd!!! Top!!
Pluspunten
Leuke kleding voor een goede prijs
VerbeterpuntenSluiting vd shirtjes met een strikje is niet de meest praktische, de strikjes schieten snel los bij het oppakken vd baby. Drukknoopjes zou handiger zijn.
Pluspunten
Leuk gevarieerd aanbod
Pluspunten
hele snelle levering keurig verzorgd
Pluspunten
snelle levering heel fijn en alles kan ook terug.
Verbeterpuntengeen zo door gaan erg leuk
Pluspunten
superleuk aanbod, snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ruime keuze in kleine maatjes.
VerbeterpuntenBijsluiter met wasvoorschrift erbij. Op welke temperatuur houdt je de kleding het mooist. Ziekenhuis geeft aan dat je het op 60 graden moet wassen. Helaas is het kleine knuffelpoppetje hierdoor niet mooi uit de was gekomen.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVolgende keer melden dat de verpakking is geopend. Ik betaal dan liever pakketkosten. Wat als ik het wilde retourneren? Dan kon je niet controleren of het was gebruikt of niet. Wat als ik het cadeau wilde geven aan iemand? Ik kan moeilijk een geopend verpakking aan iemand cadeau doen. En dan een handgeschreven mededeling erbij.. beetje onprofessioneel. Misschien handig de manier van verzenden te vermelden op de website..
Pluspunten
Geweldig mooie kleertjes voor de allerkleinste, Gewldig dat het binnen een dag al werg geleverd,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit is niet zo best. Ene armsgat was veel groter dan het andere (hemdje) en bij het truitjes hing een van de touwtjes om hem dicht te knopen letterlijk aan 1 draadje.
Pluspunten
Mooie artikelen en ziet er prima uit
Pluspunten
Netjes op tyd geen klachten mis alleen het mutsje
VerbeterpuntenVind een goed bedrijf Netjes met omruilen
Misschien iets meer stoere jongens luierpakjes/hemdjes in maat 38/40
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering Mooie kleding met goede kwaliteit
VerbeterpuntenNiet
Bloemheuvellaan 18