Pluspunten
Goed en correct te woord gestaan. Top service
Pluspunten
De bestelling is snel geleverd
VerbeterpuntenEen mail naar de klant sturen als de bestelling op de post is gegaan zodat je weet wanneer je het kan verwachten.
Pluspunten
snelle goede prettige communicatie, en een hele snelle levering.
VerbeterpuntenHet aanbod is niet zo groot.
Pluspunten
Handige kleding sluitingen ideaal
Pluspunten
Duidelijk gemaakt door iemand met verstand van prematuren.
Pluspunten
Geen pakketpost, het kan door de brievenbus. snelle levering
Pluspunten
Supersnelle service, en vriendelijk telefonisch gesprek.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Fijn dat er een bedrijf is met kleine maatjes voor baby's. Mijn dochter was niet te vroeg geboren maar is gewoon een heel klein meisje waardoor het lastig was om een slaapzak te kunnen vinden. We hebben er erg veel profijt van gehad. Ze is nu alweer aan maatje 56 ( 3 maanden oud☺️) toe dus we kunnen naar de reguliere winkels toe. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden voor ouders met prematuur kindjes of gewoon kleine kindjes
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel binnen
Verbeterpuntenmeer keuze voor stoere jongens geen bezorgkosten vragen als je voor minder frankeert
Pluspunten
Leuke items,goeie service en advies.Prima levering.
Pluspunten
Leuke kleding voor de allerkleinste.. Mijn dochter past niet in een standaard maat 44, veel te groot. De kleding van Neomaatje, maat 44, past perfect. We hebben er al veel besteld.
Het pakket met drie spenen was niet meer te krijgen, maar los kon ik er wel drie bestellen....lijkt mij geen verschil, maar de prijs was toch hoger.
Bloemheuvellaan 18
7322JD Apeldoorn