Pluspunten
Goed bereikbaar, vriendelijk, goede Service
VerbeterpuntenNvt
Ik heb een setje maat 44 besteld, de boord van het broekje is zo strak en zag er direct al zo smal uit dat het niet past zoals ik wel verwachtte toen ik het binnenkreeg. Hij heeft immers een luier om.. Het mutsje en het jasje passen wel.
Pluspunten
Snelle reactie na vraag per mail. Veel beschikbare maten en snelle levering.
VerbeterpuntenBetere foto's van de kleding, zodat de kleur beter klopt. Meer unisex kleuren, voor meisjes is het erg veel roze.
Verbeterpuntentip: cadeauverpakking
Pluspunten
In de kleding vonden we geen onnodige etiketten. de bestelling werd zeer snel geleverd.
Pluspunten
Als je eenmaal contact hebt prima service
VerbeterpuntenSneller contact
Pluspunten
Leuke mutsjes en supersnel geleverd
Pluspunten
Je heb zo de mogelijkheid om de mama iets eigens te geven, een prematuurtje ligt anders in de couveuse alleen met ziekenhuismutsje en doeken
VerbeterpuntenVerzenden naar ziekenhuis
Pluspunten
Snelle levering, fijne stoffen!
VerbeterpuntenIk kon geen cadeausetje voor jongens vinden, alleen voor meisjes. Dus heb ik het zelf samengesteld :)
Pluspunten
Heel snel in huis, wat heel belangrijk is.
Pluspunten
Snel ontvangen. Producten top!
De kleding valt erg groot uit...een behoorlijk minpunt als je het speciaal besteld voor een kleine baby...
Pluspunten
Zeer overzichtelijke site, ook veel leuke en stoere kleding voor jongetjes. Snelle reactie.
VerbeterpuntenMogelijkheid beschikbaar maken om setjes aan te passen. Soms heb je aantal setjes met alleen maar witte broekjes bijv en dan zou je zo'n broekje graag in een andere kleur willen en dan is dit niet mogelijk. Bij de losse shirtjes/broekjes veel minder keuzes hierin.
Bloemheuvellaan 18
7322JD Apeldoorn