Pluspunten
Heel snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenDe mutsjes zijn te groot (bij maat 46), wellicht kiezen voor een ander soort stof. Stof met een grotere rekbaarheid ?
Pluspunten
Veel keuze, leuke printjes en snelle levering!
VerbeterpuntenNettere afwerking, afwerking laat soms echt te wensen over, lock die gewoon loslaat etc. en daar waar staat dat de stof extra zacht is voor de te jonge kindjes kan ik dat echt niet zeggen van 1 van de 2 hempjes die ik besteld heb. verder is alles netjes en prima hoor!
Pluspunten
De kleine maatjes
Verbeterpuntenjammer dat het bestelde niet op het afleveradres werd afgeleverd maar op het betaaladres. Zo moest ik het alsnog doorsturen
Pluspunten
kleertjes nog niet aan gehad omdat hij nog geen kleertjes aan mag
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mooi gemaakte kleertjes! In echt prematuur maatjes. Vol vertrouwen werd de kleding al opgestuurd terwijl de betaling nog niet was gedaan.
VerbeterpuntenGa zo Door! Eventueel ook alleen truitjes te bestellen
Pluspunten
Lekker zacht en meteen in gebruik genomen door de ontvanger
Pluspunten
Snelle levering en een prima product gekrege
VerbeterpuntenPrijs vind ik iets wat te duur. Ik denk dat het veel ouders afschrikt om dit te betalen en de kindjes dus in te grote kleding loopt.
Beste Linda. Bedankt voor je beoordeling. De meeste punten zijn erg positief; aan het geringe aanbod wordt gewerkt. Wat betreft de prijzen kan ik je zeggen dat dit momenteel de prijzen voor prematuurkleding op de markt zijn. Kijk maar rond en je ziet dat neomaatje niet de duurste is. Groet,lenie www.neomaatje.nl
Pluspunten
Snel geleverd, mooi stoer en gebruiksvriendelijke kleding, een geweldig initiatief voor prematuurtjes
Pluspunten
Snel antwoord op mail met een vraag over te bestellen artikelen.
Pluspunten
Snelle levering en geringe verzendkosten gerekend.
Pluspunten
Snelle reactie na vraag. Beloofde mutsjes te maken en snel te verzenden en deed dat ook. Maten kloppen goed.
VerbeterpuntenAangeven op de website hoe lang het duurt als iets niet voorradig is, want dat weerhoudt mensen, terwijl er maar 1 dag verschil in zit.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering en snel antwoord via de mail.
Pluspunten
Mooie uitgebreide collectie , van mooie materialen. Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantgericht, service en snelheid
VerbeterpuntenBetalingslink werkte niet
Pluspunten
Goede duidelijke website met veel informatie. Leuk aanbod voor een goede prijs, makkelijk bestellen en snel geleverd. Top!
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Pluspunten
Ik hou erg van kleur en patronen. Auto's en piraten super. Fijn dat er ook meer traditionele streepjes etc te krijgen zijn.
VerbeterpuntenIk vind het lastig om echt te beoordelen omdat ik de spullen als cadeautje heb gegeven. De pasvorm en draagcomfort kan ik niet beoordelen.
Pluspunten
Leuke veelzijdige keuze voor iedere smaak wat wils.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet mag professioneler verpakt worden. Laat je aansluiten bij een keurmerk dat verkoopt makkelijker
Pluspunten
Veel keuze, praktische en leuke artikelen.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kwaliteit
VerbeterpuntenHoofdjes opgemeten. Maar mutsjes zijn toch nog iets te groot
Pluspunten
Unieke kleertjes die ik de volgende dag al in huis had.
Verbeterpuntenga zo door
Bloemheuvellaan 18