Geweldig lief en mooi pakje

Prachtig mooi afgewerkt en snel geleverd

Perfect. Goede website, snelle levering

Duidelijk simpel te bestellen.

Mooie site. En snelle levering

Ziet er geweldig uit!

Ons kleinkind ligt nu nog in de couveuse, maar als ze naar de klimaatkamer gaat dan gaat ze dit zeker dragen.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Via de post kregen we het briefpakketje binnen 1 dag binnen. Kwaliteit is goed, muts is helaas wat te groot en misschien dat het fijn zou zijn als de keuze kon hebben die er niet bij te willen. Er zaten 2 draadjes wat los waardoor we die even vast hebben moeten stikken. Maar wat een mooie kwaliteit stof!

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service

Prachtig kleertjes en uitstekend service. Een echte aanrader!

Zeer snel

Snelle verzending mooie kwaliteit. Pakje Lente.

Persoonlijk en fijn dat deze speentjes te bestellen zijn

Fijn geholpen toen er onduidelijkheid over de levering was

Enige online bedrijf waar ik een jasje voor mijn premature dochter heb gebonden.

Initieel een lage score gegeven omdat ik dacht dat ik mijn pakketje niet had ontvangen. Bleek met brievenpost verstuurd te zijn. Achteraf was het dus toch bezorgd. Derhalve onterechte lage beoordeling gegeven. Toen ik dacht dat ik het product niet had ontvangen was neomaatje bereid een nieuwe op te sturen. Ik ben ook prima geholpen. Dus geen kwaad woord daarover. Verder natuurlijk hartstikke fijn dat je in deze webshop een jasje kan bestellen voor je premature kind. Is volgens mij ook de enige plek waar je dat kan doen. Kortom excuus voor de slechte behoordeling. Prima bedrijf. Ik raad het iedereen van harte aan.

Snelle levering, mooi product!

Op de dag van bestelling verzonden! Zorgvuldig ingepakt. De piepkleine mutsjes zagen er uitstekend uit. Ze konden snel aan de kersverse ouders worden gegeven.

Super kwaliteit met perfecte maat.

Roze Jasje met bont besteld hij is heerlijk zacht maat is perfect en lekker warm. Makkelijk aan te doen. Snel geleverd.

Snelle levering, mooie sokjes

Snelle levering, kon het alleen niet volgen dus vond het spannend of ik het optijd zou krijgen. Maar gelukkig zat het voor mij op tijd in de bus . Sokjes zijn erg mooi!

Heel fijn en goed

Super snel ontvangen goede service

Super snelle en fijne service

Ik had zelf iets fout gedaan en daardoor 2 bestellingen. Na een mailtje, kreeg ik vrijwel meteen reactie en was de andere geannuleerd. De goede bestelling was de volgende dag al binnen. Mooie Kleertjes

Super schattige zachte stofjes snelle verzending!

Supersnelle verzending, en lieve printjes. Jammer dat de extra kleine maatjes snel uitverkocht zijn. Heb maatje 36 nodig , of zelfs nog iets kleiner. Zeer tevreden.

Top.

Leuke keuzes voor de aller,aller kleinsten.

Mooi setje, heel vlot bezorgd

Bedankt!

Heel erg mooi setje! Past mooi.

Mooi setje! De stof iets rekbaar zou handig zijn bij de kleine kindjes. Verder niks op aan te merken

Znel geleverd.

Snelle goeie service

Snelle en goeie service .. Leuke goeie kleding

Snelle levering en wat ik persoonlijk erg fijn vind zijn de drukknoopjes op de kleding ipv alles te strikken.

Bestellen gaat erg makkelijk. Spenen waren erg snel verzonden en ontvangen.

Bloemheuvellaan 18

7322JD Apeldoorn