Adequate service

Verkeerde speen bij de bestelling daarna snel gecorrigeerd.

Snelle levering en mooie en vriendelijk verpakt

Genoeg keus voor een te vroeg geborende . Keuze zat in maatjes en voor jongens/meisjes.

Teleurgesteld

Ik had een hele andere omslagdoek besteld..... En had geen tijd om het dekentje terug te retourneren omdat ik de maandag moest bevallen en mijn zoontje overleden is

Meteen terugbellen na voicemail!

Wat een leuke spulletjes voor de te vroeg geborenen. Maat 40 besteld, bij nader inzien telefonisch de maat veranderd naar 44.. Was geen probleem, en heel snel bezorgd door de brievenbus.

Leuke site, mooie spullen, goede service

Heel fijn dat er webshops zoals deze bestaan. Vrienden van ons kunnen verrassen met een leuk pakketje en werd super gewaardeerd! Kortom top, zeker een aanrader om hier je geboortecadeau te bestellen.

Super snelle levering en echt heel leuk

Erg leuk en super zacht en mooie stof

Mail werd meteen beantwoord en kon nog een andere maat geregeld worden. Heel fijn

Alleen een opmerking voor een pakketje porto kosten ook bij een hoger bedrag

Alles volgens afspraak

Makkelijk bestellen en betalen. Vlotte levering

Zo blij dat er voor prematuurtjes kleding is. Ruime keuze, prima kwaliteit

Super netjes

Vriendelijk personeel. En snel verzonden

Super.

Snelle levering.

Snelle bezorging

Schattig mini pakje, snel bezorgt!!

Mooi product en supersnelle levering

Heel mooie producten, niet goedkoop maar mooie materialen en goed gemaakt en het past perfect. Heel leuk dat er zoveel keus is. De levering was netjes en snel en paste in de brievenbus dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven.

Super service!

Snelle levering en fijne communicatie. Ik vroeg of ze er een kaartje bij wilde doen voor mijn vriendin die eerder was bevallen als verwacht. Dat was geen probleem. Heel erg fijn! Super leuk pakje hebben we haar kunnen geven.

Super snelle levering!

Snelle afhandeling en levering

Snel en volledig

Snelle afwikkeling

De bestelling was snel geleverd. En netjes verstuurd

Toppertje Bedankt Neomaatje voor de goede service

mijn ervaring. met Neomaatje had een paar maanden geleden een mutsje en knuffel besteld had de gene gevraagd of het aangekomen was. wat helaas niet door het post bedrijf was aangekomen. nu belde ik neomaatje op om te vragen hoe de status was. en dus was de zending helaas verdwenen nu om me te gemoed te komen sturen ze het nog eens op alvast bedankt daarvoor en een TOP Service dus alle Lof naar neomaatje Vriendelijke Klanten Service echt op en top geholpen als ik weer iets nodig heb bestel ik het hier Aardig Bedrijf Klantvriendelijk en erg Behulpzaam Ik beveel neomaatje.nl zeker aan M.v.g Sven Termes

mooi blauw jurkje met wit broekje en mutsje echt een plaatje erg blij mee.

Super!!

Erg leuke kleding en prima service

Goede en sneller service,

hele mooie kleding

Hele snelle levering en goede service. Had door eigen toedoen twee bestellingen gedaan kort na elkaar en kreeg meteen de portokosten terug.

Prachtige dingen zo geleverd

Snelle levering, leuke producten. Zo kan onze kleine meid toch nog iets leuks aan op de NICU!

Bloemheuvellaan 18

7322JD Apeldoorn