Netjes en snel geholpen

De communicatie was duidelijk; we hoefden eigenlijk helemaal niets te doen. We werden snel en netjes geholpen. Ze kwamen alleen iets te laat daarom de 4,5 sterren.

Goede hulp en fijne prijzen

De klantendienst belde me uit eigen initiatief op om zeker te zijn over een paar zaken. Dit toont me dat jullie proactief bezig zijn met de beste dienst te verlenen. Dat stelt me gerust. Ook de prijs zijn zeer goed

Amazing, professional service, good price!

Me and my flatmate rented a drying machine, we had no problems, Splash lease offers professional service, good quaility product and fair price! We used this drying machine immensely

Super snel en vriendelijk geholpen

Binnen 2 dagen een nieuwe droger nadat deze kapot was gegaan. Ik ben zeer snel geholpen en ook zeer vriendelijk. Het plaatsen van de nieuwe droger was zeer snel.

Goede communicatie en soepele service

Naar aanleiding van een lekkage in de wasmachine heb ik gebeld met Daniëlla van Splash Lease. Zij heeft me uitgebreid te woord gestaan en is zeer vriendelijk. Complimenten voor haar voortschrijdend inzicht met het oog op het bijstellen van ons contract voor zowel wasmachine en wasdroger, waardoor dit voordeliger uitpakt voor ons huis.

Goede service en producten

Goede service en producten

Top service, perfect voor studenten

Contract wissel tussen huisgenoten, maar ook een contract wissel van apparaten gaat super snel en gemakkelijk. Gratis levering en ophalen van het oude product. Niks op aan te merken.

Prettige ervaring

In de twee jaar dat ik gebruik heb gemaakt van Splash Lease's service heb ik nooit klachten gehad over hun product en het verwerken van administratieve dingen ging erg soepel. In het algemeen dus een zeer prettige ervaring!

Ideaal voor als je in een studentenhuis woont

Ik woonde op een huis waar eens in de zoveel tijd nieuwe mensen kwamen wonen en om dan een vaatwasser te kopen is gewoon niet handig dus ideaal voor een studentenhuis!

Behulpzaam en vriendelijk

Wij zijn erg blij met onze droger! Splash reageert snel en lost de meeste problemen ook snel op. Vriendelijke klantenservice en makkelijk contact mee te leggen (via whatsapp bijvoorbeeld).

Geweldige service

Heel makkelijk te gebruiken via de site en snelle service als het nodig is

Heel duidelijk, top communicatie!

Ze hebben mij na bevestiging nogmaals gebeld, met informatie! Helemaal duidelijk en monteurs waren precies op tijd! Dank!

Handy

Practical to be able to transfer a contract to one another just that quickly

Uitstekende service

Afgelopen jaar hebben we ons in studentenhuis gebruikgemaakt van een wasmachine van Splash, was top! Daarnaast was het brengen en ophalen uitstekend geregeld. Voor herhaling vatbaar!

Overdragen contract gaat heel makkelijk

Mijn huisgenoot zou mijn contracten overnemen en dit is heel makkelijk geregeld.

Super snel geregeld

Abonnement opgezegd omdat we een eigen machine hebben gekocht. Zelfde week kon de machine nog opgehaald worden.

Helemaal prima voor een studentenhuis

3 jaar in een studentenhuis gewoont en gebruik gemaakt van Splash Lease, kwamen bij problemen snel de wasmachine repareren. Zekers aan te raden als je in een studentenhuis woont.

Wonderful

Installation is quick and machines run well

Zo snel en makkelijk alles geregeld!

Op dinsdagavond de droger besteld en op donderdagmiddag al heerlijk zachte handdoeken:) de installatie verliep ook helemaal perfect!

Erg goede ervaring

De wasmachine werd snel geïnstalleerd en doet het super goed! Zijn er heel blij mee

Goede service!

Goede service, komt afspraken na en communiceert helder.

Aanrader!

Redelijk snelle levering

All was handled on time and as described

Very friendly staff and reliable customer service.

Prima services

goede service, makkelijk contracten regelen, duidelijk contact.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht