Aan de prijs maar goede service
Ik heb 6 jaar in een studentenhuis gewoond waar al een Splash Lease abonnement was toen ik er kwam wonen. Ik vind het een goede manier om bijvoorbeeld in een studentenhuis de kosten van een wasmachine te verdelen over vele bewoners, die komen en gaan, in plaats van dat op een dag de wasmachine kapot gaat, en degenen die er dan wonen de sjaak zijn. Splash Lease levert goede, moderne modellen. En op het moment dat de oude kapot ging, was het een fluitje van een cent om een nieuwe geleverd te krijgen. Maar, als je goedkoop aan een goed model kan komen, en deze samen koopt, ben je wel een stuk goedkoper uit. Na iets minder dan twee jaar leasen, heb je namelijk de nieuwprijs van de wasmachine al vergoed. Maar, die kans moet je dan wel krijgen, en dan loop je het risico dat als hij kapot gaat, je niet meteen een nieuwe hebt. In een privesituatie zou ik niet zo snel een wasmachine leasen, en eerder voor koop gaan. Maar een wasmachine in een studentenhuis wordt natuurlijk ook veel intensiever gebruikt, dus de kans op kapotgaan is groter, dus ben je goed gedekt voor dat risico. All in all, een goede dienstverlening voor zolang ik in het studentenhuis heb gewoond.