Prima spul

Spullen zijn een keer vervangen, maar verder van goede kwaliteit. Heel gemakkelijk om het contract over te zetten. Ik waardeer de service

Altijd goed

Goed service mooie machines

Behulpzaam

Snel en makkelijk geregeld. Fijn dat we zo makkelijk het contract Londen overzetten en dat we een nieuw model kregen toen de vorige wasmachine niet kon worden gerepareerd. De aflevering en aansluiting op de 2e verdieping was goed geregeld en de monteurs en klantenservice erg beleefd. Wat beter kon was dat de bezorging juist kwam op het enige tijdvak waarop we niet hadden aangegeven dat we konden dus toen moest ik me achterover buigen om thuis te kunnen zijn die tijd.

Goede service en perfect met huisgenoten

Hele goede ervaring gehad met Splash Lease. Alles staat overzichtelijk in je account op de website, de wasmachine werkt goed en is nieuw + geen gedoe met huisgenoten over de aanschaf van een nieuwe wasmachine (gewoon een vast maanbedrag)

Snelle service, zeker aan te bevelen.

Wij hebben een Splash abonnement afgesloten en dit werd direct snel in werking gezet. De wasmachine werd netjes geïnstalleerd en geen enkel probleem ermee gehad in de twee jaar daarna die er tot nu toe voorbij zijn gegaan. Erg positief.

Heel vriendelijk!

Heel netjes in contact en ook nog extra gekomen om te helpen met het aansluiten van de gasslang!

Snelle service!

Chill en flexibel

Prettig en efficienet

De collega die mij hielp was erg vriendelijk doch duidelijk. Ik kreeg de informatie helder mee en wist waar we stonden. Ik sloot het gesprek af met een fijn gevoel, goed geholpen te zijn.

Makkelijk handig en compleet!

Splash lease is een top witgoed verhuur voor studenten! Goedkoop en pretiig in gebruik. Storing binnen twee dagen gemaakt, zeer tevreden.

Zeer goede ervaring met Splash Lease

Heel fijn, werd vervangen bij defect. Nooit problemen mee gehad.

everything was perfect and the washing machine works very well!!:)

the costumer service when ordering was amazing, the delivery was on time and the guys were very nice, installation fast and i received a little gift:) i was really happy with everything

Gemak en comfort

Huren bij splashlease werkt heel eenvoudig! Je meldt je aan, krijgt een goede wasmachine en geweldige service. Wij hadden een keer een kapotte wasmachine en nog dezelfde dag kwam er een monteur om een nieuwe te installeren. Ook contractovername, bijvoorbeeld bij verhuizing van een huisgenoot regel je heel makkelijk. Echt een aanrader als je samen woont met huisgenoten en geen gedoe wil met je wasmachine.

Heel makkelijk

Ik heb zelf het contract overgenomen van een huisgenoot, en heb die later ook weer door een ander laten overnemen. Dit ging heel makkelijk, ideaal! Dit bedrijf begrijpt wat studenten nodig hebben.

Goede service!

Ik heb jaren lang gebruik gemaakt van Splash Lease voor een wasmachine en droger. Er is maar twee keer iets voorgekomen en dat is beide keren snel en adequaat afgehandeld. Bedankt voor de goede service!

Top klantenservice!

Wij zijn al 6 jaar vaste klant bij Splash! We hebben nooit problemen gehad of problemen die heel snel werden opgelost. Ze kijken goed naar je om, echt een top klantenserviceteam!

top

Wasmachine werd snel geleverd en goed aangesloten. Erg fijn dat de oude ook mee retour kon

Super service en kwaliteit

Fijne en hele snelle service. Komen de droger installeren en eventueel je oude (kapotte) meenemen. Zeker een aanrader voor het niet willen kopen van een droger!

Makkelijk en goede service

Handig bedrijf. Kon eenvoudig een abonnement afsluiten en ze kwamen de wasmachine snel leveren. Het abonnement kon ik bij verhuizing eenvoudig overdragen aan mijn huisgenoot.

Vriendelijk en snel

Onze wasmachine was kapot gegaan, en ik had een melding gemaakt in de avond. Ik werd volgende ochtend direct gebeld om een afspraak te maken. De telefoniste was erg mee denkend dat was erg fijn. De leveraars brachten de nieuwe wasmachine naar de oude plek echt top. Onze waterafsluiting had geen normaal kraantje mee en de leveraars hadden zelf geen gereedschap bij zich dan 1 moersleutel, hierdoor kon de nieuwe wasmachine niet worden geleverd. Gelukkig konden wij zelf wel de wasmachine aansluiten door een handige huisgenoot, met een telefoontje kwamen ze de oude wasmachine alsnog ophalen. Nieuwe wasmachine was wel vies ondanks dat ze zeiden dat ie schoon.

Super handig

Nooit iets mis geweest met de koelkast en vaatwasser die we hebben gehuurd, chille servics

Super snel geregeld

Goed, wanneer er iets mis was snel geholpen en zelfs snel een nieuwe machine

Goede ervaring!

Fijne service!

Great service

I had my washing machine lease for 2,5 years and I never had an issue.

Super service en snelle afhandeling bij issues

Wij hadden een probleem met onze droger en dit was binnen 48 uur opgelost en vervangen. Contact loopt altijd heel soepel en professionele service

vriendelijke mensen en een snelle levering

Het huren van de vaatwasser was voor mij erg gemakkelijk. Fijn om verschillende vaatwassers te kunnen vergelijken. Ik huur al een wasmachine en een droger dus het is fijn dat dit allemaal bij hetzelfde bedrijf kan. Ruime uitzoek in dagen voor de levering en ook al heel snel geleverd. Mensen waren vriendelijk en hadden alles snel geïnstalleerd. Oude vaatwasser die wij hadden klaargezet ook weer meegenomen zoals stond aangegeven op hun telefoon. Fijn dat zij ook goed waren geïnformeerd. Kortom, een positieve ervaring.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht