Snel, fijn en duidelijk

De levering van de wasmachine was snel geregeld en hij werd ook meteen aangesloten. Ook het overnemen van het contract van een huisgenoot en het wisselen van wasmachines ging allemaal snel en duidelijk.

Vriendelijk en snel

De monteur was vriendelijk en ging vlug te werk. Voor ik het wist was hij weer weg en hij liet een mooi geïnstalleerde vaatwasser achter.

Eenvoudig, makkelijk en betrouwbaar

Splashlease is betrouwbaar. Het contract heb kk twee jaar eenvoudig overgenomen van mijn ganggenoot en deze week ook weer makkelijk overgedragen aan een andere ganggenoot.

het is heel gemakkelijk te begrijpen en over het algemeen comfortabel om te hebben

ontvangen en geven op het leasecontract is heel eenvoudig en ongecompliceerd om te doen. Het is erg comfortabel voor elke student die zijn spullen wil hebben.

Service was het geld zeker waard

Zeer prettig en snel

Zowel de wasmachine als droger stonden binnen 15 minuten op hun plek ondanks dat de auto niet voor de deur kon komen en ze twee trappen omhoog moesten. Dus dat was heel prettig de mannen die hem neer kwamen zetten waren ook erg vriendelijk

Ik ben goed geholpen aan de telfoon door een vriendelijke medewerker. De bezorgers van de droger kwamen in de aangegeven tijd en waren erg vriendelijk en behulpzaam. Er was geen enkel probleem met het bestelen en bezorgen van de droger.

Handig

Het overzetten van contracten naar huisgenoten ging er soepel. Geen enkele keren problemen ondervonden

Splash was erg fijn tijdens mijn studententijd!

Het overzetten van het contract ging erg makkelijk via de website. Je ziet dat de website ontworpen is voor het gemak van studenten. Het was duidelijk en erg fijn!

Uitstekende wasmachine en goede service

Altijd een goede wasmachine gehad via Splashlease. Toen er 1 kapot ging na 5 jaar kregen we een nieuwe die nog beter was dan de vorige! Met de nieuwe geen problemen gehad maar anders weet ik zeker dat we goed geholpen werden.

Fantastische service!

Fijn dat mijn droger zo snel opgehaald werd!

Nooit problemen gehad!

Ik heb de wasmachine van splashlease overgedragen naar de volgende bewoner omdat ik niks slecht te zeggen heb over alles! Het is een top service en goed geregeld

Ja gewoon goed

Het overzetten van een product ging erg simpel en de service is zeer direct waardoor je snel antwoorden op vragen krijgt.

Goede service, goede kwaliteit machines

Nooit gedoe gehad met splashlease. Wasmachine heeft het altijd goed gedaan en de prijs is zeer redelijk.

Erg prettige ervaring, zou het iedereen aanraden.

Twee dagen na het afsluiten van het jaarcontract was de droger al binnengebracht en op de 3e etage van onze verdieping. Verder verliep het contact erg goed.

Goede service, handig gebruik, makkelijk communicatie!

Goed!

Heel makkelijk te bereiken

Snel opgelost!

Na onze klacht kwam Splash eerst met een tip om het zelf op te lossen. Toen dat niet werkte stuurde ze direct iemand om de wasmachine te vervangen. Top service!

Alles goed en netjes geregeld

Bezorgers waren optijd en er wordt netjes gewerkt

Ik heb gebruik kunnen maken van een fijne wasmachine, waar nooit iets mis mee is geweest. De overname van de wasmachine was enorm makkelijk te regelen. Ik zou Splash lease aanraden aan anderen!

Heel.vriendelijk en duidelijk geholpen Ben dan ook optimaal tevreden. Ik heb al ervaring met Splash Lease En wilde nu ook graag met jullie zaken doen

Geweldige service bij leveren wasmachine!

De bezorgers van SPLASH waren ontzettend aardig en behulpzaam. De droger werkt uitstekend en is super schoon!

Top communicatie en snel geregeld!

Met spoed een nieuwe wasmachine nodig. Binnen 5 min geregeld en later via telefonisch contact alles vast gezet. Plaatsen en ophalen ging soepel.

Aardig bedrijf, houdt rekening met je voorkeuren.

Aardig bedrijf, houdt rekening met je voorkeuren.

Hele goede service, zou het iedereen aanraden!

Hele goede service, zou het iedereen aanraden! Wasmachine wordt aangesloten en ziet er goed uit met veel programma's.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht