Vriendelijke installateurs. Snel geregeld en goede communicatie.

Mijn ervaring met splash lease was erg goed. Alles was makkelijk te regelen en de service was ontzettend goed

2,5 jaar lang een goede wasmachine gehad!

2,5 jaar lang probleemloos een wasmachine van Splash Lease in m’n bezit gehad. Wegens verhuizing nu niet meer nodig. Zowel aflevering en installatie als het laten ophalen ook vlekkeloos gegaan! Top bedrijf :)

Goede service, niet duur, weinig problemen met de machine zelf en het overzetten van het account naar een andere huisgenoot is erg makkelijk.

Altijd goede ervaringen gehad!

Aantal jaren een goede wasmachine geleased via Splash. Fijne handige levering/montage en afhalen op 3 hoog in Amsterdam centrum.

Prima prijzen en service alleen was de bezorging wat minder positief

Alles was prima verlopen zover, echter toen de wasmachine bezorgd werd en er 5 minuten vertraging was kon de wasmachine bijna niet geinstaleerd worden en zou ik een nieuwe afspraak moeten maken voor het ophalen van de oude wasmachine

Geen problemen gehad

Duidelijke, overzichtelijke website. Geld wordt altijd netjes op tijd afgeschreven. Producten zijn in goede staat.

Topservice en communicatie

Super bezorgers, binnen drie dagen een werkende wasmachine

Alles was top

Snel en zorgvuldig

Heel fijn contact met serviceteam. Aansluiting van machine was op afgesproken tijd, communicatie hierover was soepel. Ook het veranderen van leverdatum was geen probleem.

De wasmachine was binnen 5 minuten gewisseld en hij was nog goed gehumeurd ook! Super goede ervaring en alles was heel snel en duidelijk gecommuniceerd.

Prima ervaring.

In de 4 jaar nooit problemen gehad met de wasmachine. Abbonement makkelijk over te nemen.

Behulpzaam

Heel fijn! Een paar keer de wasmachine en vaatwasser moeten vervangen en dat verliep heel soepel. Ze kwamen hem halen en brengen, twee trappen op in ons studentenhuis. Super tevreden met de service!

Zeer goed!

Voor het weekend besteld en dinsdag een draaiende nieuwe vaatwasser. Leuke bezorgers en goede service. We kregen ook een welkomstpakket met tips om de vaatwasser netjes te houden.

Snel klaar

De oude wasmachine was snel weggehaald en de nieuwe snel geïnstalleerd

Goede makkelijke service

Nooit gedoe gehad. Bij kapotte wasmachine snel een nieuwe geleverd en gemonteerd. Betalingen altijd zoals afgesproken. Contract gemakkelijk over te dragen aan een ander. Echt handig als studentenhuis!

Nooit problemen mee gehad

De wasmachine werkte altijd top. Nooit last van gehad. En het is een fijn idee dat aples voor je geregeld wordt.

Perfect voor studenten!

Bij Splash lease wordt je heel goed geholpen. Zeker voor een studentenhuis werkt het perfect. Producten worden geplaatst en aangesloten. Ook de nodige trappen opgetild zodat je dat niet zelf hoeft te doen ;-). Ook het overdragen aan een huisgenoot is heel makkelijk. Hele goede ervaring en ik zou dit zo weer gebruiken!

Fijn om een wasmachine te hebben

Door dat de wasmachine in mijn studentehuis stond. Was ik verplicht om het abonnement over te nemen. Alhoewel het erg prettig is om een wasmachine te hebben is door gebruik te maken van een abonnement erg duur.

Ideale oplossing voor in een studentenhuis.

Goede communicatie en we kregen snel hulp toen onze wasmachine stuk ging. Toen ik ging verhuizen was het contract heel makkelijk over te zetten op een andere huisgenoot.

Echt super fijne service en precies wat we nodig hadden! Ze kwamen de wasmachine al snel brengen en hebben onze oude ook nog eens meegenomen. Het installeren veliep soepel en zeer spoedig, echt een aanrader!

Schitterend

Splash lease 4 ever

Goede producten en fijne werkwijze

Nooit problemen gehad met de droger! Overdragen van contract aan een andere huisgenoot ging super makkelijk en snel.

Heel snel en makkelijk!

Top ervaring! Binnen no-time stond onze nieuwe wasmachine er. En toen het contract tekenen online niet lukte, werd ik dezelfde dag nog telefonisch geholpen. Hele fijne service dus!

Goede service, goed bedrijf

Ik heb ongeveer 2.5 jaar een wasmachine gehuurd bij Splash nooit problemen mee gehad tot dat de knoppen kapot gingen. Heb toen heen gebeld en binnen een paar dagen stond er een monteur op de stoep om alles te repareren. Super snel super service. Het overzetten naar een andere huisgenoot ging ook super makkelijk met alleen een code doorsturen.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht