Toen de wasmachine kapot ging direct een nieuwe geleverd. Binnen een paar dagen kon weer gewassen worden. Bedankt!

Aardige kerels die de droger hebben bezorgd en getild wat fijn was aangezien ik net wakker was.

Goed contact, makkelijk en snel geregeld

Onze nieuwe wasmachine was gemakkelijk besteld via de website en is snel bij ons geïnstalleerd. Vriendelijke en behulpzame monteurs en een goed werkende wasmachine!

Fijne communicatie en snelle levering

Vriendelijke moneurs

Simpel en goed

De service van splash lease incl. de website is makkelijk in gebruik en geschikt voor studenten die regelmatig een contract moeten overdragen. Ook bij onderhoud/vervanging van de wasmachine zijn we snel en goed geholpen.

Makkelijk, bereikbaar en meedenkend

Splashlease is goed afgestemd op de leefwereld van studenten, met makkelijk begrijpbare taal, procedures om contracten over te zetten en duidelijke telefonische communicatie. Ook toen onze wasmachine vervangen moest worden is deze snel opgehaald en heeft dit ons weinig gedoe opgeleverd. Ben erg tevreden!

Beleefd en goed geholpen

Ik belde met een probleem. Dat is meteen opgelost en door een beleefde medewerker.

Altijd werkende apparatuur

Goede service, snel monteur ter plaatse als het nodig is en goed bereikbaar. Alleen wordt er soms een beetje moeilijk gedaan over het sturen van een monteur.

Zeer goed!

Prima wasmachine, goede service en fijne site!

Quick and reliable

The customer service was very helpful, and we alwasy got a quick response when we had any problem with the washing machine.

Snel en simpel

Contact met splash is heel simpel en ze denken met je mee. Het leveren kon heel snel en kostte weinig moeite. Contactpersonen zijn erg sympathiek.

makkelijk en snel

Heel makkelijk contract overgenomen van mijn huisgenoot, en een paar maanden later zonder problemen het contract beëindigd en is het opgehaald.

Een hele fijne en snelle levering

Het regelen van de wasmachine is binnen een paar dagen gelukt. Splash was hier op tijd en binnen een kwartier was hij geïnstalleerd, top!

very easy to give over the lease

It is very easy to understand how to give another person the current lease you have for the washing machine.

Duidelijk contact en zeer snelle service

Op donderdagmiddag via de website een droger aangevraagd/besteld. Binnen een uur kreeg ik al een belletje om een afspraak in te plannen en op maandagochtend was de droger al geleverd. Super service!

Goede en snelle levering!

De wasmachine was binnen een paar dagen bij ons thuis op de 2e verdieping! Meteen aangesloten, spoelprogramma aangezet en binnen een paar uur kon ik m gebruiken! Wel hebben wij wat zwarte strepen achtergelaten op de vloer, maar als dat het ergste is. Zeer tevreden

Super snel geholpen!

Na het online maken van een melding werd ik binnen 5 minuten teruggebeld. De oude wasmachine werd binnen 2 dagen vervangen voor een gloednieuwe. Dus al met al super geholpen!

Goede service- nooit problemen gehad

Wij huren al een aantal jaar van splash, nooit problemen gehad. Wasmachine doet het goed, bij problemen krijg je de gepaste service. Ik raad het aan.

handig

Splashlease is erg makkelijk te regelen, de apparatuur doet het goed en de service is goed

Snelle levering en goede service!

Binnen 2 dagen stonden de wasmachine en droger in mijn huis. Enorm blij mee en werkt goed.

Fijn systeem voor studentenwoningen

Goede klantenservice, wel beetje aan dure kant maar dan krijg je ook wel heel veel gemak er voor terug

Fijn contact met Splash Lease BV

Splash Lease is een fijn en betrouwbaar verhuurbedrijf. Ze reageren snel op mails en communicatie verloopt goed.

Snel en makkelijk

Het abonnement van een vertrokken huisgenoot overgenomen. Snel en makkelijk. Ook de klantenservice was makkelijk te bereiken en snel in de afhandeling.

Op dinsdag een wasmachine besteld, donderdag geleverd en waren met 10min klaar. Aardige monteurs en top service

Vriendelijk, professioneel bedrijf met snelle reactie.

Sinds 2020 huren wij, een studentenhuis met 8 meiden, een droger bij Splash voor €13 per maand. Hij werkt nog steeds helemaal top, nog nooit kapot gegaan terwijl de droger zo’n beetje de hele dag aan staat. Dikke aanrader!

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht