De monteurs kwamen en waren erg vriendelijk, binnen een paar minuten was alles al geregeld en stond de afwasmachine, alles werd goed en duidelijk uitgelegd, top service!

Perfecte service

2 dagen na bestelling stonden ze voor de deur. Binnen 15 minuten stond die op zijn plek. Perfect!

Alles netjes afgeleverd!

Aardige monteurs en alles staat.

Erg fijn, zeker voor een studentenhuis

Ik heb zoon 5 jaar in een studentenhuis gewoont waar ik het contract beheerde van splash. Splash is een vrij goedkope manier om een wasmachine en vaatwasser in je huis te huren. Nadat een vaatwasser stuk ging en mensen te goedkoop waren om voor de kosten te draaien bleek splash een goede oplossing. Splash is goed te bereiken via Whatsapp waarmee zij goede tips kunnen geven om de apparaten zelf te fixen/repareren. Verder vond ik het megafijn dat ze mij benaderde dat het contract van de wasmachine voorbij was, waarbij ik de keus kreeg voor een nieuwe wasmachine, deze namen wij niet maar nadat hij een jaar later toch stuk ging kregen we zonder gedoe een nieuwe. Dus superbedrijf zeker een aanrader voor studentenhuizen

Altijd snelle service en duidelijkheid

Het wat een prettige ervaring waarbij ik mij geen zorgen hoefde te maken over de wasmachine. Wanneer er iets stuk was hoefde ik maar te bellen en werd ik verder geholpen doormiddel van de oorzaak telefonisch zoeken of het langs laten komen van een monteur. Verder waren de machines ook van prima kwaliteit.

Splash lease maakt het heel makkelijk om een wasmachine te leasen en te laten installeren. Er was een fout gemaakt door de bezorgers en dit is heel net en duidelijk afgehandeld door splash lease. Zeker een aanrader.

Bezorging was erg snel en droger werkt goed!

Prettige werking

Het gebruik van Splash Lease was heel gemakkelijk. Vooral het gemakkelijke overzetten van naam en rekening is groot pluspunt. De kwaliteit van de was/droogmachine was niet altijd goed, maar bij problemen komen ze hem gemakkelijk verwisselen.

Altijd goeie service, fijne wasmachine

Splash lease heeft een aangename prijs, goeie service en ik heb nooit problemen ondervonden met de wasmachine

Heel tevreden!

Ik ben blij met Splashlease, het is goed ingesteld op studentenhuizen. De producten zijn van goede kwaliteit, de service nog beter. Ook kan je gemakkelijk contracten overzetten.

fijne samenwerking

Werd thuis gebracht. Nooit problemen mee gehad. Overdragen van het contract was erg makkelijk.

Goede service, geen gedoe

Goed te bereiken, duidelijk in communicatie wanneer nodig Service bij het omwisselen van een wasmachine was ook erg prettig

Snel geregeld, goede service, bij vragen kan je meteen bellen of zelfs appen. Vriendelijke werknemers.

Top! Snel, soepel en goede service

Splash service was perfect. De wasmachine werd 3 verdiepingen omhoog gebracht zonder extra kosten, en installatie verliep soepel en snel. Ook nog een cadeau pakket erbij gekregen als nieuwe klant!

Vriendelijke mannen!

Fijne service en super dat ze de oude hebben meegenomen!

Helemaal super!

Alles verloopt soepel, goede en makkelijke communicatie met het bedrijf en snelle levering!

Klantgericht en oplossingsgericht

Vriendelijke klantenservice die met je mee denkt om tot een passende oplossing te komen. Hier op volgend komen ze gelijk in actie en plannen ze, als de planning het toelaat, snel een afspraak in. De mannen die de wasmachine komen vervangen waren klantvriendelijk, efficiënt en erg aardig. Al met al een tot bedrijf en zeker een aanrader. Groeten Joep

Goede wasmachines, nooit problemen mee gehad

De prijs is precies goed.

Fijn, handig snel.

Snel gebeld voor de bevestiging, snel geïnstalleerd en goede prijs. Installateurs waren aardig en behulpzaam.

Goede service. Installatie ging snel maar ze hadden het water niet goed aangesloten waardoor een lekkage ontstond. Redelijk snel compensatie gekregen en daarna jaren goede service gehad.

Vriendelijk en snel

Fijne telefonische hulp, snel nieuwe machine ontvangen!

Fijne service

Meneer die wasmachine kwam brengen was ontzettend aardig en gaf goeie instructies. Geen klachten :)

Very quick and easy process

They called before coming and the setting up process was super quick! I can highly recommend!

Eerder heb ik al van jullie service gebruik gemaakt en dit is toen ook goed bevallen. De snelle levertje bevalt goed en de bijbehorende service is een geruststelling als student. De werknemers die de wasmachines komen brengen waren erg vriendelijk en het welkoms pakketje is altijd leuk.

super fijn

super snel geregeld en heel behulpzaam

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht