Goede wasmachine, goede service

Ze hebben de oude wasmachine meegenomen en de nieuwe aangesloten. Ook het overnemen van de contracten super geregeld!

Fijne wasmachine en goede service

Goede ervaring met Splash Lease. Toen de deur van de wasmachine het niet meer deed werd er snel een monteur gestuurd. Toen later bleek dat het probleem niet was verholpen, kregen we snel een andere wasmachine. Ook is het makkelijk om een contract over te dragen als je met huisgenoten woont. Top!

Lekker makkelijk en snel

Het overnemen van het contract ging erg makkelijk. Aanvraag van het apparaat en de bezorging was ook top!

Vriendelijke klantenservice en snelle levering

Toen ik belde naar splash lease en uitlegde dat onze wasmachine lekte dacht én hielp de mederwerker fijn mee. Omdat wij thuis het probleem niet opgelost kregen, was het snel besloten. We zouden een nieuwe wasmachine krijgen! Twee dagen later stond het apparaat in ons huis. We zouden hiervoor twee uur van te voren een bericht krijgen, dit heb ik helaas niet ontvangen. Dus ik moest er wel voor thuis blijven. De installateurs hebben alles netjes neergezet en een test gedraaid. Zeer tevreden!

Klantgericht, snelle levering en professioneel!

Ik belde voor een kapotte wasmachine. Er is gelijk gekeken naar hoe oud de machine was. Kregen gelijk een nieuwe en binnen 3 dagen was de machine geleverd. Top service, super aardig team!

Prima service, nooit problemen

Een keer wasmachine kapot, na het melden ervan werd er snel geregeld dat de wasmachine werd omgeruild voor een andere.

Hele fijne wasmachine en erg klantvriendelijk

Ik was vorig jaar begonnen met een wasmachine te huren en het is een hele fijne ervaring geweest. De wasmachine was top en de klantenservice was altijd heel goed!

Een aanrader!

Nooit een slechte ervaring, of problemen mee gehad! Goed systeem voor in ons studentenhuis.

Staan altijd voor je klaar!

Super fijn bedrijf, zeer klantgericht, goede service, student-vriendelijk (contracten overzetten) en erg behulpzaam. Jaren lang fijn geleased

Ik belde, omdat onze wasmachine een foutmelding gaf, de mevrouw aan de telefoon meldde me meteen dat onze wasmachine al best oud was en heeft meteen geregeld dat een nieuwe machine geregeld. Een week later is de wasmachine bezorgd en aangesloten!

Makkelijk

Lage kosten, uitstekende duidelijke website en het abonnement is makkelijk over te nemen en/of door te geven naar een volgende huurder. Zeer tevreden!

Nooit problemen gehad en goede service

Goede service en erg prettig dat het zo op studenten gericht is (makkelijk contract om te zetten)

Goeie wasmachine

Jarenlang gebruik van gemaakt, geen reparaties nodig gehad, overdragen contract was eenvoudig

Snelle levering, makkelijke website

Fijn contact en veel makkelijk te regelen via de website. Soms duurt het wel wat lang als er een reparatie nodig is.

Goed te bereiken, denken mee, snelle service

Goede service!

Goede service, fijne communicatie en vriendelijke mensen. Fijn bedrijf om bij te huren.

vriendelijk en goed

prettig hoefde alleen de deur open te doen

Goede ervaring, goede prijs, nooit problemen mee gehad

Al 4 jaar een wasmachine aan het huren, deze werkt nog steeds zonder problemen, ook nooit iets mee gehad. Nu ook een vaatwasser er bij, werkt perfect.

Hartstikke snelle servic

We hadden de wasmachine besteld en binnen 2 dagen was hij er. Het installeren was ook zo gebeurd ook al moesten ze een steil trappetje af. Oude wasmachine ook meegenomen voor 0 extra kosten

Vandaag besteld, morgen in huis

Twee toppers op de stoep gehad die binnen no-time de wasmachine hebben geïnstalleerd. Was mij zelf nooit gelukt om hem naar boven te sjouwen. Veel dank!

Niks mis mee

Alles was snel en makkelijk gergeeld

Snelle en goede service!

Goede service aan de telefoon, snelle planning vd levering en een fijne plaatsing van onze nieuwe wasmachine!

De service was snel. Installateurs waren aardig en behulpzaam!

Vlot team met snelle levering!

Snelle klantenservice en handige website met alle informatie die je nodig hebt in NL en Engels.

Top ervaring

Splash leverde de producten op tijd en volgend afspraak. Producten werden gelijk geïnstalleerd.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht