Werd heel vlot geholpen aan een nieuwe wasmachine!!

Onze wasmachine ging kapot en we besloten een splash lease wasmachine te huren. Het aanvragen was heel simpel en binnen een week hadden we een nieuwe werkende en super mooie wasmachine!!

Duidelijke communicatie en supergoed geregeld

Vanaf het begin was de website al heel duidelijk en de verdere communicatie over ons contract ook. Ook de levering ging goed, superfijn dat de machine meteen op zijn plek gezet en aangesloten wordt!

Fijn en snel geregeld

Goeie monteurs, geen gezeik en kunnen er gelijk gebruik van maken

De wasmachine werd vlot gezorgd en de bezorgers vonden het geen probleem om de wasmachine naar boven te dragen

Top! Heel snel en fijn!

Binnen twee dagen was de wasmachine er. Helemaal aangesloten en drie trappen opgetild. Echt super!

Fijne klantenservice, snelle levering, vriendelijke monteurs

Ik lease een wasmachine en droger in mijn huidige huis en had daar al ervaring mee vanuit mijn vorige huis en ben altijd supergoed geholpen door medewerkers en vond de levering ook elke keer goed en fijn.

Helemaal fantastisch

Het is snel, zorgvuldig en effectief afgehandeld!

Hel goed bevallen

Netjes werk

Het verliep allemaal soepel, oude vaatwasser werd meegenomen en de nieuwe netjes geintsalleerd. Bedrijf was vriendelijk.

Voor herhaling vatbaar!

Het contact met Splash is erg fijn. Ik werd fijn gelopen en ze waren goed bereikbaar. De wasmachine hebben we zelf aan moeten sluiten en er lagen nog wat overige onderdelen in de wasmachine. Vandaar geen 10. Verder Erg fijne service.

Ging makkelijk!

Erg snel hadden we een wasmachine in huis, wat super was! Aardige bezorgers en goede service vooraf.

Snelle en geleidelijke afhandeling

Het gehele proces ging gemakkelijk! Van het maken van de afspraak tot aan het meenemen van mijn oude afwasmachine. Alles ging soepel en snel!

Niet geweldig

Niet hele vriendelijke bezorgers. Vooraf afgesproken om voor 25 euro een tweede apparaat mee te nemen. Maar zij weigerde in eerste instantie, terwijl het gewoon was afgesproken. Wasmachine is daarnaast ook niet goed aangesloten, lekt water, waarvoor nieuwe afspraak gemaakt moet worden.

Snelle levering, stond binnen 15 min geïnstalleerd :)

Aardige mensen, snelle service. Onze apparaten waren snel geïnstalleerd. Binnen 45 min minuten kon ik al mijn eerste wasje draaien!

Snelle installatie

De oude wasmachine was weg en de nieuwe stond op z’n plek binnen 5 minuten. Erg snel en aardig personeel.

Moeiteloos en vriendelijk

De monteurs hebben de oude droger van de zolder weggehaald en de nieuwe helemaal naar boven getild. Bij vragen was het Whatsapp nummer makkelijk te bereiken en werd snel gereageerd.

Volledig en prettig.

De droger was snel bezorgd, oude meegenomen, helder contact, alles prettig!

Goede service, binnen paar dagen nieuwe wasmachine!

Snel, efficiënt, werkt perfect

Twee dagen na aanvragen abonnement was de oude wasmachine snel opgehaald en de nieuwe neergezet en geïnstalleerd. Mooie nieuwe machine, werkt goed en stil. Super!

Snelle levering en vriendelijke medewerkers

Afgelopen maandag is onze wasdroogcombi geleverd, wat in totaal nog geen 10 minuten heeft geduurd. De bezorgers hebben de machine naar vier hoog gebracht en waren erg aardig!

Super goed!

Waren snel en vriendelijk, zo geplaatst oude mee super service.

Werd precies geleverd op het tijdslot, met alle informatie. Dankjewel.

Fijne service

De service van splash lease was goed. Wij wilden wisselen van model en ze hebben ons goed bijgestaan en geholpen

Goeie extra service.

Erg fijn dat ze onze droger weer op de wasmachine hebben geplaats, zelfs de plankjes werden eraf gehaald en erop gezet om alles goed te plaatsen.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht