Klantenservice uitstekend

Ik vond het heel fijn dat splash via de telefoon contact met mij opnam. Deze persoonlijke aandacht vind ik zelf heel belangrijk. Daarnaast verliep de installatie van de vaatwasser en het ophalen van onze oude ook netjes.

Easy and fast

It was very easy to subscribe and the delivery went perfectly

Zowel telefonisch als op mail super contact gehad

Makkelijk, snel en kwalitatief goed!

Hele mooie wasmachine geleverd gekregen waar we veel plezier van hebben, daarnaast worden vragen goed en snel beantwoordt. Een en al top!

Ongelooflijke slechte service

Monteur van externe partij wist niet hoe de vaatwasser aangesloten moest worden. Ofwel, Splash Lease kon hier niks mee omdat het een externe partij was. Nu moeten wij op eigen kosten een loodgieter laten komen die het komt regelen. Nu zou onze oude vaatwasser meegenomen worden door Splash Lease, maar dat kon niet omdat ze deze niet konden ontkoppelen. Wij zitten straks met een oude vaatwasser op 3 hoog die in eerste instantie meegenomen zou worden waar we dus ook voor betaald hebben. Kunnen we deze zelf naar beneden gaan brengen omdat ze te beroerd zijn om een van hun busjes een kwartiertje om te laten rijden. Zwaar geïrriteerd.

Snelle service en apparaten voor een goede prijs

Splash Lease heeft goede, makkelijk te gebruiken apparaten. Wij huren sinds kort met het huis een wasmachine en zijn daar heel tevreden mee. Het is niet duur en er zitten geen addertjes onder het gras.

Fijne en snelle ervaring, toch niet perfect

Het omhoogtillen en installeren van de machine ging snel en voorspoedig. De mannen waren aardig en deden hun werk. Wel bleek de slang uiteindelijk niet helemaal goed aangesloten te zijn omdat het lekte (dit hebben wij toen zelf opgelost) en hadden zij de badkamer erg nat en een beetje vies (door hun schoenen in water) achtergelaten. Over het algemeen en prima ervaring. De service van tevoren vanuit Splashlease was wel top!

De werknemers waren aardig, hebben alles netjes aangesloten en voorzichtig gedaan.

Goed product, slechte levering

De mannen die de wasmachine kwamen leveren waren erg vriendelijk en hebben de oude wasmachine ook ontkoppeld. Alleen hebben ze de nieuwe niet goed aangesloten. De aanvoerslang zat niet goed aangedraaid waardoor er water uit spoot, en de transportbeugel was niet verwijderd waardoor de wasmachine als een gek ging trillen bij centrifugeren. Na wat gedoe (ik had niet het juiste gereedschap) is het me gelukt het zelf te doen. Ik ben altijd extreem tevreden over splash, en deze mannen waren ook erg behulpzaam, alleeb dit was net jammer.

Super snelle levering en fijne service

Al snel werd onze wasmachine geleverd, ziet er top uit en werkt super. Ook de mannen die de wasmachine kwamen brengen waren erg aardig en behulpzaam

Snelle levering en super service!

Onze oude wasmachine ging stuk en we besloten met ons huis om er eentje te huren bij Splash. Op dinsdag aangevraagd en donderdag werd al een nieuwe geleverd (2-hoog) en de oude werd gratis meegenomen - en dat allemaal in een kwartiertje! Vooralsnog super blij met de machine en service die we hebben gekregen.

Heel goed!!

Super leuke en aardige mannen die de wasmachine kwamen brengen, de wasmachine helemaal top en we kregen er ook nog leuke spellen en spullen bij!!

goede levering

goede levering met aardige bezorgers. Er waren wat moeilijkheden met het verwijderen van de oude wasmachine maar deze werden snel verholpen. 5 sterren

Super snelle service

Goed geregeld en erg snel. Wel aan de dure kant

Goede en snelle service

Na het afsluiten van het contract werd er snel contact op genomen om alles door te spreken, dit was erg prettig. De wasmachine werd snel geleverd en ook de service van de levering ging erg goed.

Snelle levering, en gemakkelijk bij reparatie

De wasmachine werd snel geleverd, en toen die kapot ging hebben zij direct een extern bedrijf geregeld

Goede en snelle service!

Nadat ik alle gegevens had ingevuld voor het huren van een wasmachine, kreeg ik een uur later al een belletje om alle gegevens door te nemen om te zien of het klopt. Toen de wasmachine werd geleverd werd dit ook snel gedaan, en erg handig dat ze de oude wasmachine direct meenamen.

Erg goede service!

Goede producten

Goede Service en aardig personeel

Er kwamen twee mannen de vaatwasser installeren. Ze waren erg aardig en super behulpzaam. Ze gingen snel te werk en daardoor was het zo klaar

Bijzonder slecht

Mijn kleding is kapot gegaan in de wasmachine die geleverd is door Splash Lease, na met hen te bellen was de conclusie dat dit mijn eigen probleem is. Ik vind dit belachelijk omdat het product wat zij leveren dus niet voldoende functioneert en zij niets doen om mij hierin te compenseren.

Snelle en transparante service.

What you see is what you get. Precies waar je behoefte aan hebt bij het leasen van een huishoudelijk apparaat. Klantenservice is ook altijd vriendelijk en behulpzaam als je ze nodig hebt.

heel erg goed,

snel en alles goed geregeld. mega fijn!

Goede klantenservice en snelle levering

Ik ben goed geholpen door de klantenservice en kreeg mijn was-droger combinatie snel geleverd. De bezorgers waren prima, maar leken niet bereid om mij iets te vertellen over hoe het apparaat werkt. Dat zou bij de installatie wel fijn zijn geweest.

Zaken doen met splash lease gaat snel en makkelijk. Ze konden de apparatuur snel leveren.

goede en aardige service

de wasmachine was in enkele minuten geïnstalleerd door super aardige mannen.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht