Snel en gemakkelijk geregeled

Wasmachines werden netjes geleverd en er was altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de service desk, gelukkig niet vaak gebruikt omdat de wasmachines naar behoren werkten

Alles goed geregeld, geen gedoe

Erg fijn bedrijf. Wasmachine werd op tijd gebracht, en aangesloten en deed het meteen. Was een keer iets kapot, maar met een paar dagen gerepareerd. Wasmachines zelf zijn van hoge kwaliteit, en zijn vaak nieuw. Kan het iedereen aanbevelen

Goede service en machines, ideaal voor woningdelers

Voor slechts een klein bedrag per maand heb je zekerheid op een goedwerkende wasmachine. Ook de service en installatie wordt volledig gedaan. Ideaal!

Een hele prettige huurperiode gehad. Overzetten van het contract is ook erg makkelijk.

Erg prettig contact en snelle reacties

Ik heb altijd erg snel contact gehad met Splash. Ook het overnemen/overgeven van het contract is super makkelijk gegaan!

Great!

Never had any trouble. The installation of the maschine was fast and without problems. They took the old maschine with them which was great, too.

Hele goede service!

Fijne communicatie en goede service. Ik heb onze wasmachine en droger gratis om kunnen ruilen. Dit gebeurde ook snel. Heel erg fijn! Ik ben zeer tevreden!

Goede service, snel geinstalleerd en het werkt goed

HEEL FIJN

Niet duur, heel fijn dat ze hebben geholpen hem neer te zetten in het huis en alles aan te sluiten. Na 3,5 jaar mijn contract doorgepaast omdat ik ging verhuizen en dat was binnen 5 minuutjes gefixt!

Goed en snel geholpen!

Onze wasmachine was kapot en hierom hadden wij snel een nieuwe nodig… uiteindelijk bij Splash terechtgekomen. Twee mannen kwamen de wasmachine gisteren installeren. We hebben een nieuwe wasmachine gekregen en de twee mannen waren vriendelijk. Tot nu toe zeer tevreden!

Erg veel gemak van het huren van een wasmachine. Wasmachine werd boven gebracht en geïnstalleerd.

Snel geleverd en het werkt goed.

Splashlease is super, al helemaal voor studenten!

Het contract is heel gemakkelijk over te nemen, dat is ten eerste al top. Ten tweede hebben wij nooit problemen gehad met de wasmachine, ook echt top. Dus niks aan op te merken, gewoon top! Oja en wij deelden de kosten door 6 dus: super goedkoop wasjes draaien!

Makkelijk een wasmachine huren, met goede service

Ik huur met mijn huis al meer dan 5 jaar een wasmachine bij splashlease en wij zijn er zeer over te spreken! Een goede wasmachine voor een goede prijs en hele fijne service. Ik ben nu verhuisd maar mijn huisgenoten houden nog steeds de service aan!

Super fijne ervaring

Heel handig voor studenten, toen ik het huis verliet kon ik het abonnement zo overzetten op een andere huisgenoot.

Fijne service

Fijne klantenservice. Eén keer een probleem gehad met vlekken op kleding na een wasbeurt. Helder advies en ik werd regelmatig teruggebeld om naar de status te vragen. Uiteindelijk was het probleem na meerdere testwasbeurten opgelost.

We zijn snel en goed geholpen door splash.

Snelle en vriendelijke service

Snelle reactie op mijn mail, vriendelijke service aan de telefoon en de deur

Heel erg blij dat dit bestaat!

Vlot geregeld, goede service, kortom heel blij mee geweest!

Nooit problemen gehad met het apparaat. Opzeggen van het abonnement ging heel soepel en dezelfde week werd de machine nog opgehaald. Vriendelijke mannen en ze waren zo klaar.

duur

duur en moeilijk op te zeggen, geld niet waard.

Uitstekend!

Snelle service, meedenken en betrouwbaar.

Super handig, en snelle communicatie!

Splash Lease is ontzettend handig. Wanneer onze producten kapot zijn of toe aan vervanging wordt hier snel op geacteerd!

Heel fijn

Hele snelle service

Goede wasmachine, snelle levering!

We konden snel een nieuwe wasmachine krijgen, nadat onze oude kapot is gegaan. Hij werkt goed!

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht