De boxers zitten heerlijk en hebben zeer mooie designs.
Elke maand zit ik te wachten op wat voor mooi ontwerp er dit keer op de onderbroek is gemaakt . Maakt het dragen ervan net even met 2x zoveel plezier
Hi Rene, Super fijn om te horen dat we je elke maand weer blij maken met een nieuw design, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Onze Boys zijn zo blij met deze boxershorts. Goede kwaliteit ze dragen ze graag . Voor hun niks anders meer
Hi Rita, Super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat de boys niets anders meer willen dragen, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke designs jullie kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Boxers met leuke en vernieuwende designs. Daarnaast gewoon goed sluitend aan de benen en gemaakt van fijn materiaal.
Hi Andre, Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze boxers, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op. Heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Elke keer weer een klein luxefeestje in de brievenbus. Topcomfort, topdesigns—m’n onderkant leeft z’n beste leven. 3,5 ster anders zeker 5! Het comfort blijft top, maar de kleuren lijken na een tijdje liever voor een zachte vintage look te gaan.
Hi Erwin, Super fijn om te horen je zo tevreden bent en elke maand weer blij bent met de nieuwe levering! Er komen nog een hoop te gekke designs aan, heel veel plezier ermee :) Op onze site staan de was instructies, wellicht kan dit al wat helpen met de vervaging van de kleuren. Anders kun je ons altijd even mailen, dan kunnen we kijken voor de beste oplossing! Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
over het algemeen genomen is het een heel goed product goede kwaliteit de kleuren blijven ook mooi mits je geen kleur Vanisch gebruikt want dan woorden ze vaal
Hi Joop, Super fijn om te horen je tevreden bent over ons en je blij bent met de items, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Een geweldige pasvorm die alles lekker op z'n plaats houd, blijven prima in model, ook na vaak wassen.
Hi Jos, Super fijn om te horen dat je zo tevreden en blij bent met onze boxers, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Wat een ontzettend tof printje weer, ik zie mijn partner elke keer weer glunderen als hij zijn boxershort open mag maken. Ook deze print is weer een erg stoere! En dat met de vertrouwde kwaliteit en comfort (en hij heeft er een mooie kont in omdat hij zo goed aansluit, voor de vrouw ook erg aangenaam kan ik u zeggen hahaha). Win-win situatie als u het mij vraagt!
Hi Cindy, Super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze boxers en dat het elke maand weer een leuke verassing is, dit waarderen we enorm! En komen nog een hoop te gekke designs aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Leuke prints en blijft lang goed. Al jarenlang fan!
Hi Siewke, Super fijn om te horen dat je zo tevreden en blij bent met onze boxers en al jaren lang fan bent, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zit mooi elegant
Hi Sandra, Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze elegante items, we waarden dit enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Geen aanrader, erg matig helaas.
Hi Marijn, Super vervelend om te horen dat je een slechte ervaring bij ons hebt. Ik wil je graag verder helpen en wil je vragen om een mailtje te sturen naar onze klantenservice ([email protected]) met de beschreven situatie. We gaan ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen :) We horen het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Elke maand weer een verrassing, en elke maand weer kunstwerk aan je billen. Ze zijn voor mijn zoon van 13, hij draagt ze met veel plezier
Hi Mirjam, Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze boxers en je zoon ze met plezier draagt, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs jullie kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zitten heerlijke leuke designs
Hi Marc, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons en dat je blij bent met onze boxers, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Hoe vaak je ze ook uitwast het blijft zitten als gegoten , een geweldig stuk kleding dus
Hi Jan, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En dat de boxers als gegoten zitten, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Super kwaliteit, mijn eerste heb ik nog altijd(geen scheur in enkel de kleur is er een beetje uit) en ben al bijna 2 jaar klant.
Hi Jason, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En dat je al twee jaar member bij ons bent, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Kwaliteit is top, ook na veelvuldig wassen. Elke maand weer ander kleurtje, leuke afwisseling!
Hi Marloes, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En dat we je elke maand weer kunnen verrassen, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik ben elke maand weer blij als er een nieuw design komt. Ondanks dat mama ze vaak wast blijven ze mooi en ze zitten heerlijk
Hi Jesper, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En dat de kleuren mooi blijven, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Gebruik on that ass al jaren en de fijnste boxershort die ik ken. Pasvorm perfect en zitten heerlijk. 1 puntje van kritiek is dat ze vaak kapot gaan bij het kruis, En ik ze dan jammergenoeg sneller dan dat ik wil weg moet gooien Voor de rest! Beste boxer die ik ken!
Hi Jasper, Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. En dat de pasvorm perfect zit, dit waarderen we enorm! Vervelend dat de boxers snel kapot gaan, dat is zeker niet de bedoeling. We garanderen een garantie periode van 90 dagen, binnen dit termijn kunnen we de boxers altijd vervangen. Ik raad je aan om onze klantenservice even een berichtje te sturen, dan zoeken we samen naar de beste oplossing :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heerlijk materiaal, vleurig,mooie kleuren,goede pasvorm. De boxershorts en sokken een mooie match.
Hi Kaatje, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En dat je zo'n fan bent van onze designs en pasvorm, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Alsof ieder exemplaar speciaal voor mij gemaakt is, zo zit iedere On that ass dat maandelijks bij mij in de brievenbus neer ploft.
Hi Jeroen, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En we je elke maand weer vrolijk kunnen maken met een nieuwe levering, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Great service and great product. I don't have any worries about the underpants, because I receive a new pair every month. I really like the design and some small stuff like stickers in every package.
Hi! Super nice to hear that you are satisfied with us. And we can make you happy every month with a new delivery, we really appreciate it! There are still a lot of great designs coming your way, have fun with them :) If there is anything, we would love to hear from you. Have a great day! Greetings, Roxy | Team ON THAT ASS
Zie boven regel
Hi Erik, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En we je elke maand weer vrolijk kunnen maken met een nieuwe levering, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik geniet elke dag van me ondergoed dus niet van me sleutelhangers
Hi Thomas, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. En je elke dag van je boxers geniet, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
On that ass kijkt niet goed wat er wel of juist niet betaald is
Hi Maikel, Super vervelend om te horen dat je geen goede ervaring bij ons hebt, we willen dit graag zo goed mogelijk oplossen. Kun je onze klantenservice een berichtje sturen? ([email protected])? Dan gaan hun dit voor je uitzoeken en de beste oplossing bedenken. We horen het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Onderbroeken zitten goed en hebben leuke designs.
Hi Dinand, Super leuk om te horen dat je tevreden bent over onze items, we waarderen dit enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS