Goede kwaliteit / prijs verhouding.

Mooie design en kwaliteit goed

slecht

als je wilt stoppen lukt dat niet want ze blijven maar sturen terwijl je verhuisd bent

Great concept

Great concept and amazing quality product

Soms niet tegelijkertijd

Heb altijd alles gekregen zelf toen ik van plek aan het verhuizen was, misschien niet altijd tegelijkertijd maar alles kwam aan op adres

Great option!

It’s a great option for everyone to have On That Ass subscription. Comfortable and great looking.

Super pasvorm

Superb

De onderbroeken zitten super lekker.

De onderbroeken zitten super lekker. Kijk ik zal waarschijnlijk geen invloed hebben maar ga meer me in het thema van het jaar.

Er is nog nix op de mat gevallen

Tis wat met de post

Mooie en fijne boxers

Fijne boxers met elke maand weer een heel leuk design.

Geweldig comfortabel

De boxers zijn mooi qua design maar ook goed van kwaliteit, dikke stof en zitten zeer comfortabel. Ik ben er blij mee en ook de kids!

Goede kwaliteit en elke keer een verrassing

Goede kwaliteit en elke keer een verrassing qua design. Voelt als een kadootje!

Uitstekende onderbroeken

De onderbroeken zitten als gegoten, ook de verschillende kleuren combinatie is erg leuk om te zien

Top Boxers! Top Designs! Top Service!

Top boxers goede kwaliteit, leuk om elke maand te ontvangen, is er iets mis wordt het snel en kosteloos vervangen.

Prachtig

Goeie kwaliteit

Ontevreden

Ik ontvang al een tijdje de damesslip maat L. De slip valt elke keer anders van maat terwijl het wel een L is. Ik heb al 2 broekjes die ik niet aan kan. Ook zit het kruis veel te ver naar achteren. Erg jammer want ik vind de kleuren en designe erg leuk.

Goed product

Goed product met prima pasvorm

Niet ontvangen.

Beste , ik kreeg een email met de mededeling dat mijn OTA. Was aangekomen op mijn adres. Helaas is dat niet het geval. Dit zou de eerste levering weer zijn na een stop. Graag reactie over deze status van levering. Anders graag een retour van mijn betaling.

Een top boxershort

Hij zit als gegoten. Het staat perfect wat wil een man nog meer

Zitten prima, leuk wisselend design

Prijs is in principe prima, vallen ook keurig tijdig op de mat. Verbeterpunten zijn: 1: verkleuren relatief snel 2. Krult onderaan op, maar daar hebben de meeste boxers last van:)

Top onderbroek

Zitten geweldig en de pasvorm blijft goed

Leuke prints, zitten lekker, mooie kwaliteit

Superleuke boxershorts, echt anders dan anders. Zitten lekker. Minpuntje: de donkere kleuren vervagen soms, en tip: bijpassende hemden! :) Elke maand weer een kadootje op de mat!

Zit mooi en blijft mooi

Hier wordt altijd de uni-uitgave bezorgd. Ze blijven mooi in model. Ook na vaak wassen en (stiekem) in de droger!

Super fijne en mooie boxers

Heb ze al een tijdje voor mijn zoons, maar ze vinden ze super fijn en ze zijn ook erg mooi. Kwalitatief ook super.

Fijne boxers

Elke maand is het weer een verrassing waT er voor design boxer op de mat ligt! Hey zijn fijne boxershorts met een gaaf design en van top kwaliteit!

Geweldig comfort en design!

Door de fijne strakke band blijft de boxershort altijd fijn zitten. Eerder wel eens klachten met een bepaalde stof maar tegenwoordig niet meer

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen