Super gaaf
Hi Roy, Super leuk om te horen dat je tevreden bent over onze items, we waarderen dit enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De kwaliteit is goed, maandelijks komt er een op den duur spaar je ze op. Mijn zoon vindt het wel genoeg voorlopig. Zou je het ook stop kunnen zetten en op een later tijdstip weer doorgaan?
Hi Deborah, Super fijn om te horen dat je te tevreden bent over onze kwaliteit en het concept, we waarderen dit enorm! Je kunt het membership pauzeren, dit kan minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden na de pauze wordt het membership automatisch weer herpakt. Mocht je dit te kort vinden, kun je het membership ook stoppen en later weer eens heractiveren :) Houd er wel rekening mee dat de loyalty credits verdwijnen bij een opzegging. Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Alles prima,het enige waar ik iets op aan te merken heb,is het feit dat de boxershorts al na 4 of 5 x wassen helemaal vaal worden en hun kleur verliezen. Dat kunnen jullie beter!
Hi Marvin, Super fijn dat je tevreden bent over de boxers, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke designs je kant op, veel plezier ermee :) Op onze site staan de wasinstructies, deze kun je eens doornemen wellicht wil dit al helpen tegen het vervagen van de boxers. Anders kun je onze klantenservice altijd even mailen, dan zoeken we een passende oplossing :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Het is helemaal naar wens
Hi! Super fijn om te horen dat alles naar wens is, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Nooit ontvangen
Hi! Super vervelend om te horen dat je item nooit is aangekomen, we kijken graag even met je mee. Kun je onze klantenservice een mailtje hierover sturen? ([email protected]) Dan kijken we naar de beste oplossing, we helpen je graag verder :) We horen het graag van je. Groetjes, Roxy | team ON THAT ASS
In al mijn on that ass komt zeer snel een gat
Hi Jos, Super vervelend om te horen dat je boxers snel kapot gaat, dit is zeker niet de bedoeling. Kun je ons een mailtje sturen met alle info? ([email protected]) dan kijken we graag met je mee en bieden we de beste oplossing aan :) We horen het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes. Roxy | Team ON THAT ASS
Ik ben via een collega aan on that Ass gekomen maar heb zeker geen spijt. Het online dashboard werkt ook goed en is makkelijk. De kwaliteit van de stof is heel goed en de prints uniek.
Hi Patrick, Super fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent en je zeker geen spijt hebt, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zitten als gegoten . En leuke top designs kan het iedereen aanraden
Hi Jol, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons en je het aan iedereen zou aanraden, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik ben eerst jaren klant geweest, niet geweten dat er aan "tegoed" werd gedaan op den duur en opgezegd zonder het op te gebuiken helaas. Nu wilden jullie mij niet tegemoet komen en ben ik terug klant geworden omdat het toch leuk is elke maand een nieuw ontwerpje. De kwaliteit is wel achteruit gegaan vind ik. En ik wacht nogsteeds op de juiste sokken van cyberpunk vgm. Ik twijfel hoelang ik nog klant ga zijn.
Hi Julian, Super vervelend om te horen dat je ervaring niet helemaal fijn is. We waarderen de feedback enorm en nemen het zeker mee. Kun je ons een mailtje sturen? (hello-nl@onthatass) Dan gaan we samen opzoek naar de juiste oplossing, we helpen je graag verder. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Hele fijne goedpassende boxers, iedere maand een ander printje.
Hi Rene, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Geweldig, topper maar ben niet anders gewend. Of er nu een nieuwe of andere bij komt ik ga er van uit dat er een top team zit en z’n werk doet. En dat doen ze ook en hoe, helemaal SUPER dus ja wat kan ik nog meer zeggen? Over het materiaal of de vorm? NEE die is al geweldig. Nou mensen die dit lezen vooral doorgaan op deze weg. Zolang er geen klachten zijn toppie. De Dames daarin tegen daar kan ik nog heel veel meer over vertellen en niet alleen goed. Maar deze / dit nogmaals met vette letters SUPER.
Hi Astrid, Wat een super leuke review, fijn om te horen dat je zo tevreden en enthousiast bent over ons! Dit waarderen we enorm :) Er komen nog een hoop te gekke items je kant op, heel veel plezier ermee! Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De boxers van hun zitten super lekker
Hi Huseyin, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Deze boxers zijn misschien niet de meest goedkope maar wat maakt dat uit als ze zo enorm fijn zitten. Gaan ook nog is lang mee zonder dat er na een paar keer dragen gaatjes in zitten.
Hi Elroy, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Goed product dat ook zijn vorm houd
Hi Lammert, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zit super lekker , goede kwaliteit , de maten kloppen, de kleuren en design zijn apart en uniek
Hi Gilvan, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Hele fijne ervaring en goede materialen onderbroeken
Hi Tom, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hele hoop te gekke items aan, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Nouja niks te klagen. Top onderbroeken voor een goede prijs. Netjes hoor! Ben al zeker 1.5 jaar lid
Hi Kay, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Perfecte pasvorm, fijne, elastische, dikke stof en de boxers gaan lang mee.
Hi Miles, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Leuke prints en prima pasvorm ook na meerdere keren wassen
Hi Frenk, Super fijn dat je tevreden bent over de prints en de pasvorm, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke printjes jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zit heel prettig Goede pasvorm Een klein nadeel hij krult om aan de bovenkant
Hi Albert, Super fijn dat je tevreden bent over de pasvorm, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Mocht er iets mis zijn met de boxer, stuur ons dan even een mailtje dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik ben elke keer zo blij met mijn onderbroek en sokken! Ze zijn zo mooi en zitten heerlijk! Kan nu al niet wachten tot de volgende
Hi Ryan, Super fijn om te horen dat je elke keer weer blij bent met de leveringen! Er komen nog een hele hoop te gekke items je kan op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Het zijn fijne onderbroeken . Goede pasvorm. Komen mooi uit de was.
Hi! Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Het is een goede ervaring ze zijn heel leuk we genieten er erg veel van. Maar heb een vraag is het mogelijk om grotere maten te krijgen ik wi 2 mate groter laat me het weten..dus de maat di ik nu heb te vervangen met 2 maten groter bij voor baat dank.
Hi Willem, Super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt bij ons en je van de leveringen geniet, dit waarderen we enorm! Het is zeker mogelijk om je maat aan te passen, stuur even een mailtje naar onze klantenservice ([email protected]) zij kunnen je hier zeker bij helpen :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Goed kwaliteit
Hi Raymond, Super fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS