Mooie design en kwaliteit goed
Hi Mark, Super fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze boxers! Er komen nog een hele hoop toffe designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
als je wilt stoppen lukt dat niet want ze blijven maar sturen terwijl je verhuisd bent
Hi Pieter, Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar [email protected]? Ons team staat klaar om je bericht snel te beantwoorden en dit voor je in orde te maken. Met vriendelijke groet, Hieke | Team ON THAT ASS
Great concept and amazing quality product
Hi! Super nice that you are satisfied with us! A lot of nice items are still coming your way, have fun with them :) If there is anything, we would love to hear about it. Have a great day! Greetings, Roxy | Team ON THAT ASS
Heb altijd alles gekregen zelf toen ik van plek aan het verhuizen was, misschien niet altijd tegelijkertijd maar alles kwam aan op adres
Hi Ezrin, Super fijn dat je tevreden bent over ons en dat alles goed is aangekomen. Ook met de verhuizing! Er komen nog een hoop, leuke designs je kant op heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
It’s a great option for everyone to have On That Ass subscription. Comfortable and great looking.
Hi Michael, Super nice that you are satisfied with us, we really appreciate this! We have a lot of nice items coming your way, have fun with them :) If there is anything, we would love to hear from you. Have a great day! Greetings, Roxy | Team ON THAT ASS
Superb
Hi Jan, Super leuk dat je tevreden bent over ons, dat waarderen we echt! Er komen nog een hele boel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De onderbroeken zitten super lekker. Kijk ik zal waarschijnlijk geen invloed hebben maar ga meer me in het thema van het jaar.
Hi Thimo, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! We nemen de feedback over de designs zeker mee, zo kunnen we ons steeds blijven verbeteren. Bedankt hiervoor. Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Tis wat met de post
Hi Ard, Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar [email protected]? Ons team staat klaar om je bericht snel te beantwoorden en dit voor je in orde te maken. Met vriendelijke groet, Hieke | Team ON THAT ASS
Fijne boxers met elke maand weer een heel leuk design.
Hi Mark, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De boxers zijn mooi qua design maar ook goed van kwaliteit, dikke stof en zitten zeer comfortabel. Ik ben er blij mee en ook de kids!
Hi Martin, Super fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze items, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jullie kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Goede kwaliteit en elke keer een verrassing qua design. Voelt als een kadootje!
Hi Arnoud, Super fijn dat je tevreden bent over onze items, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De onderbroeken zitten als gegoten, ook de verschillende kleuren combinatie is erg leuk om te zien
Hi Dirk-Jan, Super fijn dat je tevreden bent over onze pasvorm en designs, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Top boxers goede kwaliteit, leuk om elke maand te ontvangen, is er iets mis wordt het snel en kosteloos vervangen.
Goeie kwaliteit
Hi Marjorie, Super fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik ontvang al een tijdje de damesslip maat L. De slip valt elke keer anders van maat terwijl het wel een L is. Ik heb al 2 broekjes die ik niet aan kan. Ook zit het kruis veel te ver naar achteren. Erg jammer want ik vind de kleuren en designe erg leuk.
Hi Lies, Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar [email protected]? Ons team staat klaar om je bericht snel te beantwoorden en dit voor je in orde te maken. Met vriendelijke groet, Hieke | Team ON THAT ASS
Goed product met prima pasvorm
Hi Fred, Super leuk dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Beste , ik kreeg een email met de mededeling dat mijn OTA. Was aangekomen op mijn adres. Helaas is dat niet het geval. Dit zou de eerste levering weer zijn na een stop. Graag reactie over deze status van levering. Anders graag een retour van mijn betaling.
Hi Martin, Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar [email protected]? Ons team staat klaar om je bericht snel te beantwoorden en dit voor je in orde te maken. Met vriendelijke groet, Hieke | Team ON THAT ASS
Hij zit als gegoten. Het staat perfect wat wil een man nog meer
Hi Willem, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Prijs is in principe prima, vallen ook keurig tijdig op de mat. Verbeterpunten zijn: 1: verkleuren relatief snel 2. Krult onderaan op, maar daar hebben de meeste boxers last van:)
Hi Klaas Jan, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Op onze website staan de wasvoorschriften, deze kun je eens doorlezen wellicht wil het helpen tegen de vervaging. Mocht iets met de boxer zijn, stuur ons zeker een mailtje naar: [email protected] dan helpen we je zo snel en goed mogelijk met een oplossing :) Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Zitten geweldig en de pasvorm blijft goed
Hi Corne, Super fijn dat je tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Superleuke boxershorts, echt anders dan anders. Zitten lekker. Minpuntje: de donkere kleuren vervagen soms, en tip: bijpassende hemden! :) Elke maand weer een kadootje op de mat!
Hi Josine, Super fijn dat je tevreden bent over onze maandelijkse kadootjes op de mat ;) Dit waarderen we enorm! Op onze webite staan de wasvoorschriften van de boxershorts, je kunt deze eens door lezen. Wellicht kan dit helpen bij het vervagen bij de vervaging. Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Hier wordt altijd de uni-uitgave bezorgd. Ze blijven mooi in model. Ook na vaak wassen en (stiekem) in de droger!
Hi Rob, Super fijn dat je tevreden bent over ons en dat de boxers mooi blijven, zelfs door de droger. Dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heb ze al een tijdje voor mijn zoons, maar ze vinden ze super fijn en ze zijn ook erg mooi. Kwalitatief ook super.
Hi Nathalie, Super fijn dat je zoons tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jullie kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Elke maand is het weer een verrassing waT er voor design boxer op de mat ligt! Hey zijn fijne boxershorts met een gaaf design en van top kwaliteit!
Hi Bob, Super fijn dat je zo tevreden bent over ons, dit waarderen we enorm! Er komen nog een heleboel leuke items jouw kant op, veel plezier ermee :) Als er iets is, horen we het graag van je. Nog een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Door de fijne strakke band blijft de boxershort altijd fijn zitten. Eerder wel eens klachten met een bepaalde stof maar tegenwoordig niet meer
Hi Martijn, Super om te horen dat je zo tevreden bent met het comfort en design van de boxers! 😊 We zijn blij dat de strakke band ervoor zorgt dat ze goed blijven zitten, en dat de eerdere stofproblemen nu opgelost zijn. We doen ons best om de kwaliteit altijd te verbeteren, dus fijn dat je dat merkt! Bedankt voor je review en (alvast) veel plezier met je nieuwe levering genaamd: Samuari! Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass