Geweldig !

Wij krijgen elke maand de sneakers , sokken , jongens boxers en mannen boxers op de deurmat . Elke maand weer een cadeautje ! Goede pasvorm en goede kwaliteit!

Matig

Ze zien er leuk uit maar net zo snel stuk als goedkopere

Erg dijn

Suler

Goeie kwaliteit

Altijd netjes geleverd . Van goeie kwaliteit. Leuke designs

GE WEL DIG

Het is een geweldige uitkomst. Vooral met jongens in huis. Mijn man en zoon zijn allebei tevreden en daarbij vindt mijn zoon het geweldig om dezelfde onderbroek te hebben als zijn bonuspapa :P

Dit past precies bij mij heerlijk!!

Perfecte kleur en goed disign. Dit is het beste model dat ik tot nu toe heb gehad

Zit heerlijk

Zit heerlijk heel af en toe eentje die wat sneller kapot gaat en niet alle prints zijn van even mooie kwaliteit.

Super gaaf design weer !!!

Goed dragende boxers met leuke kleuren designs !!

Boxers zitten erg lekker

Prima kwaliteit tegen een gezonde prijs

Fijne goed zittende en kwalitatief prima ondergoed en sokken. Het gemak van thuisbezorgd en de interessante prijs maken het plaatje geheel positief

Geweldig spul zit lekker!

Zit fantastisch. Goede kwaliteit en superleuke printjes. Tegenwoordig zelfs met bijpassende sokken!

Prachtig ondergoed en fijne pasvorm.

Echt geweldige boxers. Fijne pasvorm die de hele dag zo blijft. Rekt niet uit. En uiteraard met prachtige designs. Ik ben erg tevreden.

Prima boxers

Zitten als gegoten, leuke vrolijke dessins en blijven de pasvorm zeer goed houden !

Prima èn comfortabele onderbroeken

Ik wil geen andere onderbroeken meer. De kwaliteit is uitstekend en het draagcomfort ook. Dan nog de leuke printjes. Helemaal top.

verrassend

Waarom krijg ik nu 3x de zelfde boxershort iedere keer waar ik niet om gevraagd heb. Is er een fout gesloopt bij jullie en het volgende vraag aan jullie is. Waarom krijgt mijn vriendin iedere keer altijd die slappe broekjes die bij haar niet lekker zit en de beha wel. Zouden jullie wel een betere kwaliteit kunnen leveren voor de broekjes en beha zoals bij boxers bij de heren. als er geen verandering in komt stop ze bij jullie. Met vriendelijke groet, T.Broos

Pure comfort

Mooi design en zit heerlijk

Alles altijd op tijd en super afwisselend

Alles altijd zoals afgesproken en super afwisselend

Mooie boxershorts voor mijn man die super lekker zitten het is een goede kwaliteit en elke maand weer een mooi printje super blij mee

Het zit goed

Het zit lekker en het is een fijne stof

Betaalbare en unieke onderbroeken met het gemak van een knop.

Erg gemakkelijk, eerlijke prijs en goede designs. De onderbroeken zijn van goede kwaliteit

Kleurrijk en goede kwaliteit

Heb al jaren boxers van on that ass en tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van. Goede pasvorm en kleurrijke verfrissende opdrukken. Top!!!!

Wat een top product!!!

Het zijn echt hele fijne ondergoeden. Fijne pasvorm en de kwaliteit blijft heel lang goed. Echt een aanrader!

Volgens mijn man een geweldige onderbroek!

Inmiddels al heel wat boxers voor mijn man gekocht: hij vindt ze fantastisch! Dus we gaan nog door met het verzamelen met nog meer kleurtjes!

Verkeerde maat

Na het veranderen van maat (op tijd) kreeg ik alsnog de verkeerde. Maar ben wel heel blij dat ik zo makkelijk toch de goeie aan kan vragen. Dus alsnog dik tevreden.

Zit goed

Altijd op tijd binnen en ze zitten heerlijk

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen