Fijne origenele onderbroeken

Ik vind dit een hele mooie onderbroek met uniek printje zoals altijd. Altijd weer een hoogtepunt om de nieuwe onderbroek uit de bus te halen

Mooi en en lekker zitten

De boxer zijn altijd mooi , en ziiten goed ook als je wat meer kilo's heb. Ze krijpen niet omhoog en blijven goed in de was.

Goede kwaliteit

De onderbroeken hebben goede kwaliteit en hebben elke maand een leuke vernieuwende print.

Prima boxershorts en goede service!

Al enige jaren gebruikt één van de kinderen jullie boxershorts. De kleur vervaagd een beetje door het wassen, maar ze slijten nauwelijks. Met de groei ook steeds de maat aangepast en het gaat bijna altijd goed. En die ene keer dat het niet ging, lag er gelijk een nieuwe in de bus!

Super!!

Super pasvorm gave designs alle 3 mijn mannen dragen ze. (104-128-M) Ben al jaren een trouwe fan!

Prima prijs en kwaliteits verhouding

De prijs en kwaliteit is super. En dan is het ook nog eens een mooie bijkomstigheid dat er elke maand een nieuw design verschijnt. Echt een aanrader voor iedereen.

Mooi design van goede kwaliteit

Iedere maand komt er een mooie nieuwe boxershort in de bus die meteen aan gaat! Mooie kleuren en goede kwaliteit stof!

Kei blij

Iedere keer een feestje onder mijn broek

Supergaaf

Altijd een mooi design

Uitstekende kwaliteit en pasvorm. Mooie desings

Zeer tevreden over vooral de kwaliteit. Een onderbroek van on that ass gaat lang mee. En als ik er dan even te veel heb , zet ik hem weer stop. Ideaal.

Eigenlijk in een woord ‘Top’

Als zeer prettig

Goed voor mijn ego

Deze onderbroek is zo cool dat je meteen +10 charisma stat krijgt

Al jaren klant goed kwaliteit

Goed kwaliteit

Pasvorm is fijn

Ze zitten heerlijk aan de billen ;-p

Perfecte pasvorm

Slijten wel iets te snel , pasvorm perfect

Echt top boxershorts

Ben denk sinds een jaar abbo op on that ass maar de kwaliteit en de service die je erbij krijgt is echt heel top. De boxershorts zitten echt heel goed en voor de prijs zit het helemaal top.

Goede kwaliteit onderbroek. Elke maand netjes op tijd geleverd.

Prima kwaliteit, toffe designs

De kwaliteit is dikke prima en elke maand een nieuw paar is nice. Mooie prints!

Goede kwaliteit, goede service!

Hele fijne shorts! Indien wijzigen abo is dat Prima online te doen, of via contact via de service. Ben zeer tevreden!

Mooi en zitten als gegoten

Altijd mooie designs en zitten ook nog eens zeer goed.Geen reet kruipers gelukkig

Kwaliteit boxers met elke maand weer een prachtige print!

Ik ben al ruim 2 jaar lid en mag elke maand weer een mooie boxer ontvangen. Ik ben verrast over de goede kwaliteit. Helaas één nadeel.. Het loyaliteit programma waarmee je iedere maand spaart voor 1 van de items uit de shop. Deze producten zijn bijna elke maand grotendeels uitverkocht. Ik zie er ook weinig nieuwe producten bij komen. Ik zou graag een ruimer assortiment zien met meer voorraad...

Ik voel me super aantrekkelijk en geweldig daarin

Ik maak al jaren gebruik van de boxer shorts! Ze staan me goed en zitten lekker ben super tevreden ermee! Kwaliteit is top en de design zijn geweldig.

Heel mooi ontwerp en zit lekker

Al blij als er weer een nieuwe boxershort op de deur mat ligt uniek ontwerp en nooit op uitgekeken zet super lekker

Top kwaliteit voor een beste prijs

Inmiddels al jaren een tevreden klant.

Prima ondergoed

De designs zijn niet altijd even leuk. Pas 1 met messen en bloed, dat hoeft voor mij echt niet. Kwaliteit is prima verder.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen