Uitmuntend

De eerste keer dat ik on That ass aantrok,het zat gelijk heerlijk,net of ik niks aan had zo heerlijk zat het

Fijne goed passende boxers

Nooit meer zonder goed passend ondergoed!

Origineel!

Super leuk om elke week nieuwe onderbroek, sokken en kleine sokken te ontvangen . Allemaal in hetzelfde thema,

Elke maand een mooie print, goed stevig materiaal, past perfect en niet duur. Kan t iedereen aanraden

Super boxers

Mijn man en zoontje dragen ze allebij. Ze zitten echt super. Ze dragen ze allebij heel erg graag.... ze vinden ze heerlijk zitten.

Goeie pasvorm, slijt weinig tot niet. En leuke ontwerpjes waardoor elke dag een nieuwe onderbroekse look!

Top ervaring

Het komt altijd netjes binnen en blijft super lang meegaan. Top ervaring!!!!

Passen goed

Zit altijd goed en altijd ik tijd geleverd

Top onderbroeken

Hele fijne onderbroek. Hele goede en fijne pas vorm. Prima stof. Gaat lang mee en het is top dat ik elke maand een nieuwe onderbroek krijg voor een redelijke prijs

Enorm comfortabele boxershort!

Ik ben og steeds zeer tevreden ober deze boxershorts. Ze zitten heerlijk en blijven ook goed zitten tot ze versleten zijn. Inmiddels al een aardige verzameling on that ass boxers.

Passen goed

Super toffe boxers!

Super toffe boxers en ik hoef er niet eens voor de deur uit! Elke maand weer een verassing welk design je krijgt. Fijne kwaliteit stof en de maat is precies goed!

Goede boxers slechte kwaliteit sokken

Goede kwaliteit boxers, maar de sokken blijven ver achter. Veel te dun, heel snel gaten in de sokken. En ja, ik knip mijn teennagels regelmatig.

Perfecte pasvorm!

De onderbroek sluit perfect aan op mijn benen en me middel.

Goed maar niet perfect

Het zijn fijne onderbroeken, pasvorm is goed en ze blijven naar mate van gebruik nog steeds goed zitten. Het enige jammere aan de onderbroeken is dat ze na 1 wasbeurt al extreem vervagen qua kleur. Zelfs als je op lagere temperaturen wast.

Fantastisch zit comfort

Deze boxers zitten meer dan fantastisch en zien er leuk uit ook nog, een echte aanrader

Iedere maand een cadeautje

Onderbroeken kopen is het saaiste wat er is. Dat is ook de reden dat ik dat doe bij On That Ass. Iedere maand een nieuwe boxer en (bijna) altijd een tof design. En voor hetzelfde geld als een boxer met print in de winkel. Als er iets mis mee is of de post is de boxer kwijt, dan krijg je meteen een nieuwe.

Zit lekker on that ass!

Wij zijn heel tevreden over de boxershorts. Ze zitten goed en de design zijn altijd weer leuk. Hopelijk komt er richting de zomer wat fleurige kleuren.

Kwaliteit onderbroeken voor een prikkie

Onderbroeken zijn altijd op tijd zijn goed van kwaliteit Een prachtige design

Heerlijke pasvorm en mooie designs

Fijne onderbroeken.

Fijne onderbroeken. De print van de onderbroeken vervagen af en toe nog al snel.

goede kwaliteit

de onderbroeken zijn van goede kwaliteit, makkelijker te dragen en te wassen.

Erg tevreden maar er zit een maar aan

Ik vind het heel fijn dat er elke maand een nieuwe aparte onderbroek op de mat ligt, Echter heb ik de laatste tijd vaker dat er al een gaatje in zit in een van de naden. Een keer melding gemaakt en een nieuwe gekregen maar wil niet constant de moeilijke hierin zijn. Ik ben namelijk al flink wat jaren member dus dat zegt genoeg. Het zou fijn zijn als ik een keer een paar maanden een boxer voor niks krijg haha!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen