Top boxers!

Hele fijne boxershorts! Goede kwaliteit, en gaat lang mee. Wel blijft de kleur van de ONE veeel beter en dus mooier.

TOP QUALITEIT

TOPTOP QUALITEIT

Goeie onderbroek goeie stof zit fijn niet te duur

Gaaf

Zitten heerlijk, kwaliteit is goed en is er wel iets mee krijg je snel een nieuwe

Ze zitten heerlijk

De lange pijpjes en ze zitten echt top!

Ben blij mee met de abonnement

Ze zitten super goed

ON THAT ASS boxers zitten super goed!

Elke maand weer een geluksmoment

Zowel de boxer als de sokken zitten heerlijk, en blijven zelfs na 20 wasbeurten nog mooi!

Galaxy onderbroek heel leuk ontwerp

Deze onderbroek zit sowieso erg lekker. En de laatste maanden erg leuke designs, tuurlijk zit er wel eens een minder design tussen, maar heb dat eigenlijk nooit. Ben nu al vrij lange tijd lid, soms komt de onderbroek bij ons niet aan, ik laat in t midden of dit door PostNL of door OnThatAss komt, maar binnen 1minuut heb je zonder gezeur een nieuwe aangevraagd. Heel snel geregeld, duidelijke website en een leuk loyaliteitsprogramma. Na 12maanden kan je bijvoorbeeld kiezen voor een hoge kwaliteit trui, die erg stijlvol is. Erg tevreden!!

Mega vet

Top kwaliteit wat hoort bij een top organisatie!

Niks mis mee

Goede kwaliteit en goede service!

Gemakkelijk en niet meer over na te hoeven denken

Zeer positief, altijd onderbroeken op voorraad en je hoeft er niet meer bij stil te staan

Meer dan tevreden

Ik ben altijd meer dan tevreden met On That Ass. Altijd goede kwaliteit. Zit erg fijn. En krijg altijd leuke complimenten van de sokken die ik erbij heb. Het wordt altijd optijd geleverd en ik heb niks te klagen. De designs zijn erg leuk en maken mij erg blij. Dus hiervoor mijn dank.

Ze zitten heerlijk

Prima kwaliteit

Zoals altijd: - prachtig design - goede prijs - goede kwaliteit

Top onderbroek

Ik ben nu al een tijdje geabonneerd op de onderbroeken en het zit super en top kwaliteit

Geweldig!

Op dit moment heb ik mijn abonnement lopen voor mijn zoontje van 5jaar. Hij heeft tot nu toe 3 onderbroeken ontvangen en iedere keer word hij er weer helemaal vrolijk van. Daarnaast zitten ze ook nog een heel lekker.

Supergoed ondergoed

Super kwaliteit onderbroeken

Goede kwaliteit

Goed kwaliteit

Zit lekker goede kwaliteit en leuke opdruk, alleen erg vaak doodskoppen en dergelijke daar ben ik nie zon fan van.

lekker broekje wel

mijn vrouw klaagt al een tijdje dat de la vol is, maar de designs zijn zó leuk dat ik zelfs de oude nog vaak aan trek

Een heel vet design.

De laatste tijd heb ik zieke designs binnen gekregen. En ben er heel erg blij mee

Prachtig design en geweldige pasvorm

Ik ben heel tevreden over On That Ass. Mooi design. Goede pasvorm. Prima kwaliteit.

Altijd netjes op tijd en mocht er al iets zijn wordt dit snel en naar tevredenheid opgelost

Goede kwaliteit

Gaat lang mee, blijft mooi.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen