Simply the best

Thank you for the best menswear ever ...

Hele goede boxers! Zitten super lekker en blijven mooi en om niet te vergeten alltijd netjes bezorgt. wij blijven lid

zit als gegoten!

De onderbroeken zitten erg fijn en zien er ook nog mooi uit!

Comfortable, uniek en opvallend

Ik wil niks anders meer, de broeken zitten als gegoten (ondanks dat ik niet de slangste ben) en ik voel me erg vrij in mijn bewgingen. Elke dag een andere aan en ze vallen vooral op de camping op als ze aan de waslijn hangen. Je hebt gelijk een praatje, iedereen wil weten waar ze vandaan komen.

Zijn super onderbroeken, je voelt niet dat je er 1 aan hebt

Zitten heerlijk en zijn leuk om te zien

Al vele boxers geprobeerd. Maar die van jullie blijven lang goed en blijven lekker zitten

Wauw

M’n onderbroeken zat nog nooit zo lekker. En ook nog met een leuk print dat is nooit saai.

Geweldig!!

Kwaliteit boxershorts Draagcomfort is top Mooie designs Tijdige levering Alles is mooi, goed en fijn Ga zo door…

Elke maand weer een feestje

Zowel voor mijn beide zoontjes als voor mij is het elke maand weer een feest als de pakjes van ON ThatAss in de brievenbus zitten, zeker ook die van deze maand model Hardy ziet er weer prachtig uit. Dik tevreden dus hier in huis.

Zit goed en goede kwaliteit

Hele lekker zittende boxershorts

Heel fijn elke maand een nieuwe boxer Leuke designs

Uitstekende kwaliteiten

Zeer tevreden, leuken stylen, zitten zeer goed, en gaan langdurig mee , Zeker een aanrader

Fijn om leukere ontwerpen te krijgen

De kwaliteit was altijd al goed, maar vaak de uitbundige ontwerpen waren minder uitbundig en nu is het fijn dat die terug komen.

Super, perfecte pasvorm.

Mooie boxers, goede kwaliteit en perfecte pasvorm.

Origineel

Origineel, grappig en kwaliteit.

Hele fijne, mooie en leuke onderbroeken!

De onderbroeken zitten altijd fijn, hebben mooie afbeeldingen en zijn van goede kwaliteit. Ook leuk te combineren met de sokken!

geweldig

zit heerlijk lekker

Perfecte boxershort

Elke maand opnieuw een cadeautje. Elke maand een momentje om naar uit te kijken

Het is iedere maand weer feest als de boxershort binnen komt. Geweldige mooie prints.

Top onderbroeken

Top onderbroeken Ik draag ze en me zoontje ook

Geweldige fit, zeer goede kwaliteit

Boxers zitten als gegoten, zitten heerlijk en de kwaliteit is ook helemaal top!

Goede pasvorm, leuk design, top onderbroek

Lang gewacht om lid te worden maar na een proef pakket ontvangen te hebben, ben ik om. Ze zitten lekker, blijven tot nu toe goed, blijft elastisch en ook nog leuke kleuren en design. Jammer dat de prijzen zijn gestegen, t is niet goedkoop maar je krijgt er wel wat voor terug. Kort gezegd een top onderbroek!

Prachtig design!

Ben nu al 2 jaar abbonee en ben zeer tevreden over de service van On That Ass. De onderbroeken en sokken zijn van top kwaliteit. Ik kan de onderbroeken van 2 jaar geleden nogsteeds aan! Ook krijg ik elke maand netjes de onderbroeken en sokken optijd geleverd. Laatst heb ik het trainingspak kunnen kopen van mijn loyaliteits geld en ik kan je vertellen dat het top kwaliteit is! Ik raad dit zeker aan aan mijn vrienden en familie. P.S. Mijn vrouw is er ook heel blij mee ;)

Mooie boxershorts en prima service

Zeer mooie boxershorts en mocht er eens wat zijn lossen ze het super snel op voor je Totaal tevreden

On that ass zit als gegoten!

Prima pasvorm en zeer comfortabel!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen