Galactisch fantastisch

Ik bestel de onderbroeken voor mijn zoon van 11 en het is altijd weer een verassing wat er op de mat valt, dit stoere design viel wederom weer in de smaak.

Lekkere onderbroek

Ze zitten perfect fijn gevoel goeie stof

Gewoon TOP ondergoed

Zit lekker en verkleurd niet in de was zeer tevreden

Goede pasvorm, prachtige print

Elk maand is het weer spannend wat voor’n te gekke print er op de mat valt. Mijn zoon en ik zijn al een tijdje samen lid en willen niets anders meer. Ook de bijpassende sokken zijn een feestje om aan te trekken.

Goede pasmaat mooie desings

Fijne onderbroeken en sokken

Ik kijk iedere maand uit naar de nieuwe ON THAT ASS-bezorging, het is een cadeautje voor mezelf. De onderbroeken zitten goed en de sokken gaan veel langer mee dan de (blije) concurrent.

Alsof er een design wolk om je kontje zit.

Altijd op tijd, 90% toffe designen. 100% fijn zittend

perfect

super tevreden met de boxers

Zit als gegoten

Ik draag al jaren boxers van onthatass. Waarom? Omdat ze zo fijn zitten dat je niet voelt dat je een boxershort aan hebt. Wat mij betreft DE voorwaarde voor een goede boxershort

Speechless

Altijd kwaliteit, service en creativiteit.

Op dit moment weinig felle kleuren dat vind ik wel jammer

Super fijne en goede kwaliteit boxer! De dames hier in huis hopen heel erg op een dames variant maar goed die vraag krijgen jullie vaker..

Super en top

Ik ben erg blij met de slips, ik koop ze al 3 jaar regelmatig elke maand.

Mooi van kleur, mooie kleurcombinatie.

Het ziet er super uit.

Super onderbroeken

Dit is nummer 55 die op de mat valt en nog steeds tevreden over de kwaliteit. Het zijn echt top onderbroeken en elke keer een andere design. Dat is tof aan dit merk. Altijd weer een verassing op de mat

Perfecte stijlvolle fit

Iedere week een leuke en creatieve boxer met een perfecte fit

Geweldig ontwerp en zit goed!

Heel erg mooi van uitstraling en hele fijne stof! Echt om aan te raden!

Uitstekende kwaliteit en pasvorm

Zoals elke maand viel de boxershort weer op de mat, wederom een kleurrijk en prachtig design. Zit zoals altijd heerlijk!

Kwaliteit is super! De pas vorm is precies zoals die moet zijn.

It just fits

It just fits perfectly.

Leuk gemak

Ik vind het makkelijk dat ik maandelijks een pakket krijg. hoef ik er niet voor naar de winkel en de bij passende sokken zijn leuk.

Perfect!

Mijn zoon is nu een poosje lid van On that ass en hij is ontzettend tevreden. Het zijn fijne boxershorts met iedere keer een leuke en verrassende print!

Goede kwaliteit, design mogen wat vrolijker

Hele donkere designs de afgelopen tijd.

geweldig

ze boxers zitten erg fijn. gaan lang mee ook de sokken passen goed. voorheen had ik altijd happy socks maar deze slijten snel. Maar deze zijn top! gewoon doen!

Goed als altijd.

De titel zegt alles.

Ik heb hem meteen aangetrokken

Prettig

Graafsebaan 135 A