Prachtig mooi design

Perfecte goedzittende unieke boxer shorts van hoge kwaliteit!

Ik ben al een langere tijd lid en ontvang iedere maand netjes optijd me nieuwe design boxer short! Erg tevreden mee en de kwaliteit is ook top.

Gaaf

Super mooie en nette onderbroeken

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Good quality and very convenient

Just received my trial boxers and I’ll definitely keep the subscription. Convenient that you have it right in the mailbox, good quality and no need to shop.

Fijne boxers en goede kwaliteit! Ik pak een 2 jaar abonnement toch 24 boxers voor maar 240 euro! Top

Zitten perfect en goeie kwaliteit

Zeer positief. Kan het alleen maar aanbevelen

Ik heb hem nof steeds niet binnen en wacht al 6 dagen

Slecht hii is nog niet binnen

Mooi design, fijne stof

Mooi ondergoed, zit fijn en pasvorm is goed

kwaliteit!

een mooi product

Zit erg lekker

Perfect broekje .niks mis mee

No he recibido nada

Hola amigos no he recibido nada aún

Voldoet niet aan de verwachtingen

Verpakking perfect , verzending conform verwachtingen, pasform oke. Maar niks voor mij.

Prachtig

Heel erg fijn en mooie boxer.

perfecte en mooi design onderbroek

De onderbroeken van on that ass zitten comfortabel en hebben een gaaf design

Zit heerlijk zelfs de fijnste onderbroeken die ik ooit gehad heb

Nice product

I am quite amazed at the quality and workmanship of the boxers.

Mooiste design wat ik heb ontvangen

Altijd goeie ervaringen met de onderbroeken want ze zitten top! Design verschilt maar soms zitten er toppers tussen zoals deze maand!

Kwaliteit, service en altijd op tijd!

Elke maand ontvangen wij 2 boxers voor onze zoon. Hij is er blij mee, ze laten zich goed wassen en behouden goed de vorm! Ook het tussentijds wisselen van maat verloopt prima!

Leuke print en goede kwaliteit

De boxer past goed, zit comfortabel en heeft een super leuke print. Ik was benieuwd of de boxer de hogere prijs waard zou zijn en dat is ie zeker. Super blij mee! Ik blijf zeker geabonneerd.

Heerlijk zittende boxers met top design!!!!

Pasvorm goed, sluit goed aan op de huid nog geen ervaring met verder gebruik maar eerste indruk meer.dan fantastisch!

Gratis onderbroek niet ontvangen

Er wordt een onderbroek beloofd om het eens uit te proberen, maar er wordt niets gestuurd. Gewoon een lokkertke om een abonnement aan te smeren.

Echt mooie print en kwaliteit

De boxershort is snel geleverd, en ziet er erg mooi en kwalitatief goed uit. Ook de bijbehorende sticker is erg leuk!

Goeie kwaliteit

Goeie