Na lang zoeken naar een goed zittende boxer Eindelijk de perfecte gevonden. Zitten heerlijk Blijven mooi in de was Kwaliteit is hoog Naast de mooie design boxers, heb ik ook de effen kleur genomen

Erg fijn ondergoed

Zit lekker, en heel erg makkelijk omdat ik er niet over na hoef te denken om nieuw ondergoed te halen Min puntjes is de lengte van het langste model, rollen nog wel is op

Ze zitten super. Zelfs na het wassen zitten ze nog steeds super mooi

Zitten als gegoten ook na tig keer wassen

Zie boven

Super!!

Zoals gewoonlijk weer top kwaliteit en een top ontwerp. Elk maand is het uitkijken naar wat er nu ontworpen.

Wederom een fantastisch ontwerp!

En weer weten ze bij On That Ass een prachtig ontwerp neer te zetten. Origineel design, beetje gedurft, I love it. Ben al weer benieuwd naar de volgende!

Echt super geweldig

Elke maand een verse onderbroek op de deurmat is echt fantastisch. Voor een tientje per maand is het echt niet beter.

Amazing

Zeker een heel mooi design en in mijn geval met bijbehorende sokken.

Mooie boxershorts

Elke keer een leuke verassing en vervolgens een groeiend aantal favoriete onderbroeken. Blijven al maanden mooi.

Ubersexy

Iedere maand weer een feestje: een boxer én bijpassende sokken in de brievenbus. De boxers en sokken zijn van goede kwaliteit, blijven mooi, zitten goed én blijven goed zitten. En de printjes zijn super tof! En hoe cool is het om ubersexy tevoorschijn te komen bij je date met sokken die matchen bij je boxer? Dat trauma van mannen met sportsokken is voorgoed voorbij!

Hoge kwaliteit met top prints!

Elke maand weer 1 op de deurmat. Ook de socks bevallen uitstekend!

Fantastisch abbonement! Hoge kwaliteit, fantastische service.

Ik ben erg blij met het abbonement. Het is erg prettig dat ik zonder er naar om te hoeven kijken altijd voldoende onderbroeken en sokken heb. Daarnaast is de kwaliteit fantastisch. De onderbroeken én sokken zitten erg lekker en gaan lang mee. Het design is niet altijd helemaal naar mijn smaak, maar dat blijft subjectief.

Boxershorts passen perfect en super leuke designs. Blijven ook mooi in de was.

Matig design

Matig design

Top onderbroeken

Ze zitten heel lekker en echt top kwaliteit ik st altijd te poppelen wanneer ik een nieuwe onderbroek krijg

Grandioos iedere maand een mooie onderbroek en sokken

Iedere maand weer een verrassing En het belangrijkste de onderbroeken zitten heerlijk evenals de sokken

Gewoon top

Maak er een met autos

Een mooi goedzittende boxer

Al enige tijd tevreden met de boxers van On That Ass

Top onderbroeken

Ooit een keer een gratis onderbroek besteld voor mij vriend om uit te proberen en hij vond hem zo fijn dat ik de membership voor hem heb gehouden. Het zijn echt super fijne onderbroeken qua vorm en ook de stof is echt super! Andere onderbroeken trekt hij eigenlijk nooit meer aan. Top bedrijf!

In 1 woord geweldig

zeer fijn passende onderbroek

ze zitten gegoten ik wil nooit meer anders

Sunt lucruri de bună calitate

Usor de comandat si de plătit

• Ne-ai recomanda? Yes

Ze zitten lekker en zien er goed uit

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen