Heb voor m'n man en zoon ze vinden ze super m'n zoon wil hem dan meteen aan.. Vind t leuk om met papa te matchen..!

Zeer te vrede

Mijn man is erg blij met de boksers elke maand goede kwaliteit mooie kleuren print super !!

Heel erg goed en fijne onderbroeken blij dat ik het gedaan heb

Leuke boxers

Elke maand een ander leuk design. Pasvorm is gewoon goed en ze blijven ook na meerdere keren wassen mooi en behouden hun vorm. Waarom geen 5 sterren? Nou ik zou een soort van korting fijn vinden als je de sokken ook erbij neemt. Misschien kunnen jullie daarover nadenken.

Zeer positief

De pasvorm is super en eindelijk een boxershort die na het wassen mooi blijft

Ieder maand een nieuw design. Geweldige pasvorm.

Super kwaliteit en zitten lekker

De onderbroeken zitten super fijn en zijn van goede kwaliteit. Iedere maand weer een heel nieuw onderwerp maakt ze ook nog een leuk!

Ik ben van mezelf niet zo slank maar deze onderbroeken zitten echt ge-wel-dig.Ze passen zich aan naar mijn breedte en naast dat de stoffen voelen zo goed. Ik heb ze ook voor m’n vader en hij vindt het ook zo’n goede kwaliteit

Geweldig en comfortabel

Ben nu al ongeveer anderhalf jaar lid en elke onderbroek zit goed en super comfy! Elke maand weer een ander design en heb zelf ook de sokken erbij die ook zeker een aanrader zijn qua kwaliteit.

Prima geen problemen mee

Prima. Goeie service! Elke maand netjes onze onderbroeken.

Degelijke onderbroek, leuk design

Al een tijdje koop ik onderbroeken bij on that ass. De kwaliteit is degelijk en de designs zijn leuk. Tevens is het prettig dat je je abonnement kunt pauzeren wanneer je dat wilt.

Fijne pasvorm met comfortabele stof

Ik vind de onderbroek van on that ass een fijne en comfortabele zit en vorm hebben. Hij sluit mooi aan op de boven benen en geeft genoeg ruimte om te bewegen. Ik zou het aan iedereen aanraden.

Een leuk ontwerp dat je gelijk een vakantiegevoel geeft.

De boxer zit comfortabel en geeft zin om erop uit te gaan.

Mooie boxershorts , prima kwaliteit

Leuke prints, prima pasvorm en matchende sokken, wat wil je nog meer?

Het disigne en de pasvorm zijn van goede kwaliteit.

Het enige wat mij tegenvalt is dat de print op de originals erg snel flets wordt. Zelfs al na 1 x wassen, binnenstebuiten en volgens het wasvoorschrift.

top

leuke prints en zit erg lekker

Heel prettig alleen 2x keer scheur in de pijp

Heel fijn het ondergoed verkleurd wel snel ondanks gewoon gewassen en voor de 2 een van de onderbroeken bij de pijp laat het stiksel al los zonder te hebben gedragen verkeerd gestickd. Maar zeker goed, de sokken heb ik nu die hoeven voor mij niet. Bedankt

Geweldige boxershorts

Ze zitten heerlijk en de kwaliteit is super

Heel goed zittende boxer van goede kwaliteit en unieke disgns

Elke maand een keurige verpakking in de style van de boxershort. Boxershort is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Past goed, zit mooi aan en blijft de hele dag goed zitten. Elke keer weer een uniek kleurrijk disign

Mooie shorts

Ze zitten perfec Is fijn dragen Mooie designs Stof voelt lekker aan je huid Prijs is goed Draag ze met plezier

zeer goed spullen

goede kwaliteit en pasvorm, mooi disign en andere leuke spullen.

Fijne boxers

Vind alleen dat de kleuren enorm Verbleken in de was

Leuke verrassing en goede kwaliteit

Elke maand weer een verrassing wat je op de mat krijgt, en dat met nog een goede kwaliteit!

Elke maand een verassing!

Ik vind het leuk om elke maand een boxershort opgestuurd te krijgen. Er mag wel iets meer variatie in de maandelijkse onderbroeken.

Zitten heerlijk en leuke printen van Diversen super leuk

Zitten heerlijk en vooral de Diversen prints van de verschillende gebeurtenissen ga zo door

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen