Nog niets ontvangen!!!!

Heb nog niets ontvangen en kan nergens in mijn account de proefperiode zien of membership opzeggen. Ik heb geen vertrouwen hierin!

Beste kwaliteit

Deze onderbroeken hebben de beste kwaliteit ooit. Dit is zeker weten de beste onderbroek die ik ooit heb gedragen

De 1e gratis onderbroek wordt snel geleverd. De pasvorm is goed en de kwaliteit perfect.

Top!!!

Het is van goede kwaliteit en zit goed.

Zit perfect goede kwaliteit en prachtig design

Topkwaliteit

Goede stevige stof, mooie pasvorm

Perfekt

Me zoon dolblij zit heerlijk zacht en comfortabel. Op naar nieuwe maand

Te klein

Leuke boxer heb altijd S (kan natuurlijk niet passen) maar deze zit wel echt te klein. Dat is jammer, hou daar aub rekening mee met bestellen.

Prima broekje

zit lekker

Totale uitslag van de basic katoen

Na paar uur dragen al uitslag in liezen. Kruipen omhoog. Verschrikkelijk

Nog geen ervaring

Ik heb nog geen on that ass boxershort ontvangen dus kan nog geen ervaring doorgeven.

Ontvangen

Ik heb het ontvangen gisteren, maar moet het nog wassen voordat ik het ga dragen

Mijn eerste, perfecte pasvorm

Ik ben blij met mijn keuze

Mooi boxershort

Na een beetje een stroeve start, welke netjes is opgelost, nu een prima abonnement voor een maandelijkse mooie goed passende boxershort met frisse en vrolijke kleuren. dank je wel OTA.

Super mooie boxer

Mijn zoontje is er fan van

Levering gaat meteen fout nu al een tegenvaller

Op 3-2-2024 kreeg ik een mail dat de onderbroek is verstuurd en eraan komt! Vandaag op 7-2-2024 nog steeds niet binnen! Met de service een chat gedaan en dan krijg ik te horen tot maandag 12-2-2024 even aan te kijken en indien nodig weer contact maken.

Fletse kleuren en niet bijzonder.

De kleuren op de website zien er veel feller uit. Die ik binnen heb gekregen leek al 100x gewassen zo dof zijn de kleuren. Nee ik ga het weer opzeggen als ik tenmiste erachter kan komen hoe. Want dat maken jullie ook niet makkelijk te vinden op de website!

Zit echt super heerlijk en gegoten, heerlijke stof en designs zijn super.

Ik zocht al eerder naar andere soort onderbroeken om te dragen en dit is mijn eerste. Ik ben echt super tevreden en ook zeker met de designs

Nog niets ontvangen helaas

1 a 2 dagen maar inmiddels nu 5 a 6 dagen en nog niks. Hopelijk vandaag ....we wachten af Had ze al eens van mijn zoon en vind ze goed.

Echt top kwaliteit en niks verkeerds over te zeggen!

Ik heb recent mijn On That Ass abbonement gestart en mijn eerst gratis onderbroek binnen gekregen, echt een super leuk en mooi ontwerp! Ik heb hem al even gepast en zit echt top! Mijn oude onderbroeken waren nog in maat S en zaten niet echt heel fantastisch meer en zagen er ook niet uit. Ik wist niet wat voor maat ik nodig zou hebben voor mijn nieuwe On That Ass onderbroeken, maar ik gokte op L en dan was helemaal goed! Dus nu heb ik eindelijk comfortabele en mooie onderbroeken, super blij mee!!

Zit perfect

Very good and cloth. Very comfortable for the body.

I will share the link with all my friends so they can buy it because it is good quality.

Niks ontvangen

Nog niks ontvangen

Dikke primaa

Kwaliteit is altijd goed, ze gaan aardig lang mee en zitten comfortabel. Niets op aan te merken.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen