Kwaliteit is altijd goed, ze gaan aardig lang mee en zitten comfortabel. Niets op aan te merken.
Ik ben zeer tevreden met de onderbroek. Zij super lekker en ziet er ook nog eens mooi uit. Goed gedaan
Hi Luc, Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze boxer shorts. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Mooie kwaliteit zeer goede pasvorm
Hi Hilda, Fijn om te horen dat je de kwaliteit en pasvorm goed vindt. Wij zijn blij met jou als member. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Snelle levering van goede en vrolijke boxershort
Hi Ilse, Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je het een leuke en vrolijke boxer shorts vindt. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
ik heb hem vandaag ontvangen, maar ik ben een vrouw van 77 dus niet voor mij maar voor mijn zoon als cadeau.
Hi, Hopelijk vindt je zoon de boxer shorts fijn :) Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Velen merken geprobeerd maar deze zitten het best, qa pasvorm en gevoel.
Hi Richard, Fijn om te horen dat je blij bent met onze boxer shorts. Wij zijn blij met jou als member. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
On That Ass maakt niet alleen hele goede onderbroeken, hun klantenservice is ook uitstekend. Had een verkeerde maat voor de intro boxer, mocht 'm houden én kring een nieuwe Ben nu al meer dan een jaar lid via ander familielid, heel tevreden met ze, Heb inmiddels mijn eigen account en draag inmiddels hun prints ipv hun normalere modellen. Tof bedrijf, goede kwaliteit, vette boxers. Blijf nog wel een tijdje ;)
Hi Sam, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ON THAT ASS. Van dit soort reviews worden we echt vrolijk :) Wij zijn heel blij met jou als member. Hopelijk blijf je nog lang member van onze familie. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Ik heb nog geen short ontvangen, maar jullie zeggen hem wel opgestuurd te hebben ……
Hi Mattie, Wat vervelend om te horen dat je de boxer short nog niet hebt binnen gekregen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Het kan gebeuren dat er tijdens de levering van de boxershorts iets mis gaat. Mogelijk dat je hierdoor bent getroffen en dat je pakketje kwijt is geraakt gedurende de levering. Mijn collega's van de klantenservice helpen je graag mee om het probleem te verhelpen. Zodat jij de boxershort gaat binnen krijgen! Je kunt contact opnemen met onze service mail ([email protected]) Wij zien je mailtje graag tegemoet :) Groetjes, Sofie |Team ON THAT ASS
Hi Erik, Bedankt voor je positieve reactie. Kort en krachtig, daar houden we van ;) Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Het is geweldig om met deze onderbroek rond te lopen
Hi Rick, Fijn om te horen dat je blij bent met de boxer shorts. Wij zijn blij met jou als member. Hopelijk vind je het volgende design ook weer mooi :) Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Ze zitten echt lekker en zijn gemaakt met kwalitatieve stoffen.
Hi, Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je blij bent met onze boxer shorts. Wij zijn blij met jou als member. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Goede pasvorm, zit heerlijk
Hi John, Fijn om te horen dat de boxer shorts goed zit! Hopelijk vindt je de komende designs leuk :) Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Zit goed om je lichaam, daardoor weinig last van
Hi Jari, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de pasvorm. Wij zijn blij met jou als member. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Mooie boxershort Prima kwaliteit Man vind hem super fijn zitten Sluit mooi aan
Hi Joni, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat jij tevreden bent met onze boxer shorts. Hopelijk ben je nog lang member van onze familie. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Zaakje blijft mooi op de plek. Om de benen sluit goed aan.
Hi, Fijn om te horen dat de boxer shorts goed aansluit ;) Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Vond het model strak en comfortabel zitten
Hi Tim, Heb je al een maatje groter geprobeerd? Dit gaat zeker jouw probleem oplossen! Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Goede pasvorm en mooie stof en zeer kleurig. Nadelig vind ik de bovenste rand elastiek die vindt ik te breed waardoor deze zal omkrullen. Maar dat is mijn persoonlijke keuze.
Hi, Fijn om te horen dat je het een goede pasvorm en stof vindt. Bedankt voor je feedback over de band. We horen graag kritische feedback zodat we de allerbeste kunnen worden :) Fijne dag. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
HET IS FU**ING MOOI :D
Hi Emir, Haha, blij met jouw review en enthousiasme :) Welkom en hopelijk blijf je lang member van onze familie! Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Alles is prima geregeld alleen ben ik over de kleur ontevreden N l wit en kon geen zwart bestellen, die had ik liever ontvangen Maar mooie actie
Hi Hans, Fijn om te horen dat je de boxer shorts fijn vindt. Ons concept is dat je iedere maand wordt verrast met een nieuw design :) Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Hij zit goed maar iets te klein misschien een maatje hoger
Hi Kylana, Wat vervelend om te horen dat de maat van de boxershort niet helemaal juist is. Het zou kunnen zijn dat wij net iets andere maten hanteren dan dat je gewend bent. Daarom raden wij het altijd aan om onze maattabel te raadplegen. Wij helpen je graag om de correcte maat boxershorts te vinden. Je kunt contact opnemen met onze service mail ([email protected]) Wij zien je mailtje graag tegemoet :) Groetjes, Sofie |Team ON THAT ASS
Ben benieuwd hoe het past
Hi Peter, Hopelijk past de boxer shorts goed. We krijgen vaak complimentjes over de pasvorm. Hopelijk vindt jij de boxer shorts ook fijn! Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Het klopt allemaal, het is er binnen de beloofde tijd, hij zit als gegoten. Niet meer op speurtocht naar boxers, iedere maand krijg je er 1 binnen. Waar je absoluut geen spijt van krijgt. Waarom moeilijk doen als het zo ook kan! En dan ook nog eens kwaliteit.
Hi Jauko, Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over jouw ervaring met ON THAT ASS. We zijn erg blij met jou als tevreden member in onze familie. Hopelijk blijf je nog lang member :) Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
Dik tevreden
Hi, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Wij zijn blij met jou als member. Met vriendelijke groet, Sam | Team ON THAT ASS
leuke service, wordt veel beloofd, maar ik heb mijn boxershort nooit ontvangen. thnx voor niks
Moeten jullie niet op de hoogte zijn waar jullie producten zijn?onderweg of bij de klant aangekomen via de bezorgdienst voordat u een beoordeling mail zend?ik ben voorlopig niet eens op de hoogte van waar me bestelling is en wanneer kan ik deze verwachten Mvg LEVAILLANT
Hi Stéphane, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat er onduidelijkheden zijn. Ik heb je direct een email gestuurd om het probleem te kunnen oplossen. We horen graag van je! Rosa |Team ON THAT ASS