Oplichters voordat je het weet bestelen ze je elke maand.

Met de zogenaamde proefperiode geef je ze gelijk een machtiging om elke maand een domme onderbroek te sturen en te incasseren van je rekening. Ook al sturen ze niets incasseren blijven ze doen. Pas op met dit merk

Prima in orde

Zit als gegoten

In één woord : geweldig

Mooie sensuele pasvorm waarmee ook ik een mooi plaatje ben. Misstaat niet naast de lingerie van m'n partner. De reactie van m'n vrouw ; oooo wauw, zegt genoeg toch!

Voelt goed aan

Het zit lekker kan goed in bewegen zit soepel

Snelle levering! Duidelijke communicatie.

Goede boxer. Zit lekker. De maat is zoals je ook verwacht en zéér uitstekende kwaliteit! Ook de print is top. Geen foute-look, dus je kan er goed mee gezien worden. Ik ben er erg blij mee:-)

Flexibele, mooie, fijne onderbroek!

Eerste keer onderbroek van jullie besteld en ze zitten heerlijk! Zeker een aanrader! Ook nog leuke printjes op de onderbroeken! Ga zeker meer halen!

Ik heb de boxer nooit mogen ontvangen

Ik heb nooit een bozer mogen ontvangen dus kan ook geen positieve ervaring delen

Just Fabuleus Thanks

Prachtig

Prachtig en fijne stof alleen echt te groot. Volgens de maattabel heeft mijn man een L nodig. Maar zijn 2 maten te groot. Volgende keer wordt het een S. Spijkerbroek maat van hem is 33/34.

Prima pasvorm, lekker op de huid i

Zit als gegoten.

Heb niets ontvangen

Alle stappen doorlopen voor een proefexemplaar inclement bevestiging dat het op 4dec zou zijn verstuurd, nu op 9 dez nog niets ontvangen

Dankjewel

Heel mooi

De onderbroek sluit perfect aan plus een mooi patroon.

Nooit een onderbroek ontvangen

Bijna een week geleden verzonden, nooit wat gekregen

Erg mooie boxers

Ervaring is goed alleen levering wat traag maar kan ook aan de post liggen

Heb nog niks ontvangen

Heb helaas nog niks ontvangen maar blijf positief en zal geduldig wachten

Heb het niet eens ontvangen dus kan geen oordeelgeven

Niet ontvangen dus kan ik geen oordeel geven

Mooi opgelost

Via Facebook was er een actie van Radio 10. Moest ik even €0.02 overmaken voor deelname en kreeg een gratis zending naar keuze. Kijk later op de bank en de €0.02 was terug gestort. Mooi opgelost.

dubbel account maar 1 O.broek gekregen en reactie terug ho maar

Dus dubbelk account vanaf September en tot nu toe maar 1 onderbroek gekregen ... Reacties op mail, messenger enn whatsapp laten nog steeds op zich wachten ... Tis dat de O.broek goed zit anders had ik de boel al geblust ... De broek zit goed maar de kleuren vervagen al binnen 1 maand ...

Super, snel in huis.

Boxer zit als gegoten. Snelle levering

Kwaliteit

Snelle bezorging en kwaliteit

zit helemaal topper de top!!! zeer tevreden!

zit helemaal topper de top!!! zeer tevreden!

Geen levering

Binnen 4 werkdagen binnen heb nog niks!

Zit als gegoten

Had ze altijd goedkoop maar merk nu het verschil pas,nu blijft m'n lul ook goed op z'n plek,

Assesome

Graafsebaan 135 A