Fijne onderbroeken!

Fijne onderbroeken van goede kwaliteit. Service van on that ass is ook erg fijn. Wordt geholpen waar nodig en kunt duidelijke uitleg vinden of krijgen.

Genieten van het ontwerp en het comfort van That Ass

Ik genit ieder keer weer als er een nieuwe boxer binnen komt. Ik ben reuze benieuwd naar het ontwerp en daarnaast geniet ik van het comfort van het dragen van de boxer, die voortreffelijk zit ! Kortom een geweldige aanrader

Good

Good

Ja, het zit lekker

Ik kan niets meer zeggen dan, het zit gewoon lekker. Het design is ook heel cool. Tadah!

Zitten lekker aan je kontje

Gewoon zitten hwerlijk beter dan al die andere onderbroeken

Zitten fantastisch!

De onderbroek zit super lekker en ik vind de print echt geweldig!

Goei onderbroek

Fk goeie omderborek

Super mooie en goeie kwaliteit onderbroeken. Ze zitten heerlijk, echt een aanrader. Mooie verschillende ontwerpen!

Leuke boxers met goeie pasvorm voor prima prijs

Wordt een keer per maand netjes toe gestuurd en elke keer een leuk nieuw design.

Slecht bereikbaar en slechte levering

Ik krijg een email waarin staat dat hij op de mat is gevallen. Ik heb hem echter nog niet binnen en ook in de PostNL APP staat nog niets van een binnenkomend pakketje. Ik vindt het daarnaast slecht dat On that ass niet telefonisch bereikbaar is.

Onderbroek zit als gegoten!

Top onderbroek die lekker zit met een tof design!

Goed pasvorm en altijd netjes verpakt

Het bevalt mij heel goed En altijd netjes verpakt

Toppieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

het is helemaal n Toppie Boxxershort.

Zeer goede Kwaliteit

Ik heb nu al diverse kleuren slips in huis en ze dragen heel fijn en van een goede kwaliteit, maar het zijn allemaal effen kleuren ik wil ook wel eens met een patroon erop!

Topbroeken

Nooit meer ander ondergoed ! Wat een mooie en goed zittende broeken. Staan perfect en blijven ook mooi na langere tijd.

Het zijn fijne onderbroeken, met leuke prints. Ze zitten goed en elke maand weer een leuke onderbroek er bij voor in de collectie!!

zit perfect

Perfecte pasvorm, stevige stof en blijft ook goed in model na meerdere keren gewassen te zijn. Ook de stevige elastieken bovenrand voelt prettig aan. ze gaan lang mee, weinig slijtage.

Pasvorm en kwaliteit

Past perfect en blijft goed in de was

Ik vind het een geweldig concept en de boxers zitten lekker en zijn van goede kwaliteit!

SUPER GEWELDIG

Wat een prachtige boxershorts,super pasvorm en kwaliteit,elke maand weer fijn om een andere kleur te krijgen

Geen ervaring

Nog niks ontvangen

Perfecte pasvorm.

Zeer goede pasvorm.en behoud zijn strakheid.worden niet van die uitgelubberde boxershorts

Goede kwaliteit, goede service!

Makkelijk in en uit te schrijven. Goede kwaliteit onderbroeken en sokken. Word elke maand vrolijk als er weer een cadeautje in de brievenbus ligt!

Prima onderbroeken !!!

Ik kan niet anders zeggen goeie onbroeken. Maar de laatste 3 maanden betaal ik veel en veel meer dan die 10e ....sommige maanden werd er wel 55e afgehaald. Ik kreeg ook onbese wel 5 de zelfde binnen. Snel weer mee gestopt ....jammer ...in begin netjes geholpen in Nederlands.....en toen ik deze klacht schreef ....kon het alleen maar in Engels....waardeloos !!!

Goede pasvorm uitstekende levering altijd op tijd en vet colle desgine

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen