Ik ben dit abonnement aangegaan voor mijn zoon. Hij vind de boxershorts heel erg lekker zitten. Het design is elke keer weer een verrassing. Het is elke maand weer een verrassing wat er door de brievenbus komt. Mijn complimenten voor de originaliteit. MVG Wilma
Hi Wilma, Super fijn dat jij en je zoon zo enthousiast zijn over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs aan :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag!
Design is elke keer anders, maar leuk. De boxershorts zitten lekker
Hi Kasper, Super fijn dat onze boxershorts bevallen! Het design is inderdaad elke maand uniek, zo heb je niet twee keer dezelfde boxer in de kast liggen :) Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag!
Fijne boxers en altijd mooi op tijd geleverd
Hi Erik, Super fijn dat de boxers bevallen en dat de levering optijd aankomt :) Mocht er iets zijn, horen we het graag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
I think is really good product and the designer are really nice, every month me and my son are waiting for the new design. Hopefully there will be more with thems like Chirstimas for example.
Hi Thiago, Thank you so much for your kind review! We're thrilled to hear that both you and your son enjoy the designs each month. We love that you're excited about them! We’ll definitely keep your idea for holiday-themed designs like Christmas in mind. If you have any other suggestions, feel free to share. We really appreciate your support! Kindest regards, Emma | Team ON THAT ASS
Zelfs na een aantal jaren dragen is het ondergoed nog steeds prima. De kleur is wel iets minder maar dat heeft alles met het wasmiddel te maken.
Hi Harry, Super fijn dat onze boxershorts bevallen en dat ze al een aantal jaar(en) mee gaan! Voor de kleur vervaging, zou je eens de was instructies kunnen lezen die op onze site staan, wellicht kan dit helpen :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Iedere x weer een verrassing met het design. Tot nu toe zeer tevreden.
Hi Angela, Bedankt voor je geweldige review! Het is fijn om te horen dat je telkens weer verrast wordt door het design. We zijn blij dat je tot nu toe zo tevreden bent. Als je nog andere opmerkingen hebt, horen we dat graag! Groetjes, Emma | Team ON THAT ASS
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Dit abonnement is van mijn zoon. Het is ideaal. Ik snap dat de insteek vooral is om design's, maar we missen toch wel de standaard egaal zwarte short. De short's zitten perfect. Maar mijn zou toch graag ook een aantal volledig zwarten aan zijn Collectie toevoegen. Wie weet in de toekomst!!
Hi Keano, Super fijn dat je zo enthousiast bent over ons concept! Bij het men one membership, worden er elke maand boxershorts geleverd met een effe kleur. Ik kan helaas de toekomende designs niet zien, maar wellicht is het design hiervan binnenkort zwart. Mocht er iets zijn, horen we het graag :) Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Ze zijn altijd op tijd binnen zitten heerlijk en gaat er wel iets fout dan wordt dat gelijk opgelost dus voor mij een dikke 10
Hi Silvana, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat alles naar wens is en dat je zo tevreden bent met zowel de levering als de service. Het is fijn om te horen dat we je altijd snel kunnen helpen als er iets misgaat. Jouw feedback betekent veel voor ons! Hartelijke groetjes, Emma | Team ON THAT ASS
Het team van On That Ass is elke maand in staat om een ingenieus ontwerp om te zetten naar een design boxershort. Voor je hem aantrekt eerst uitgebreid het ontwerp bekijken en zien met wat voor oog voor detail het product uiteindelijk op de deurmat valt. Het is elke maand een verrassing, maar nooit een teleurstelling!
Hi Evert, Super fijn dat je zo enthousiast bent over ons concept en de boxershorts! Er komen nog veel meer leuke designs aan, heel veel plezier ervan :) Mocht er in de toekomst iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Goede pasvorm en leuke designs vooral in combinatie met de sokken
Hi Marco, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de boxers een goede pasvorm hebben en je de designs leuk vindt, vooral in combinatie met de sokken. We waarderen je feedback en hopen dat je nog vaak van onze producten zult genieten! Met vriendelijke groet, Emma | Team ON THAT ASS
Prachtige design en perfecte pasvorm.
Hi Ron, Wat een fantastische review, dank je wel! Het doet ons echt plezier te horen dat je het design prachtig vindt en de pasvorm perfect is. We hopen dat je er nog veel plezier van zult hebben! Met vriendelijke groet, Emma | Team ON THAT ASS
ja het zit gewoon heel lekker je voelt nauwelijks iets maar je weet dat je het draagt. ik hou daar van. niet van die broekjes die schuren of de pijpjes gaan uitzetten nee gewoon goede kwaliteit!
Hi Richard, Super fijn dat zo tevreden bent over de kwaliteit over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Zeer tevreden met de steeds nieuwe en leuke designs. En ook zeer tevreden over de kwaliteit.
Hi Marjan, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om steeds nieuwe, leuke designs te bieden en het is geweldig dat je ook de kwaliteit waardeert. Bedankt voor je feedback! Groetjes van Emma, Team ON THAT ASS
Fantastisch concept, hoogwaardige kwaliteit producten en top klantenservice!
Hi Riciano, Super fijn dat je zo tevreden bent over ons concept, de kwaliteit en service! Dit waarderen we enorm :) Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Iedere maand een feestje
Hi Jules, Wat een geweldige review, dank je wel! Fijn om te horen dat je elke maand geniet van de nieuwe producten. We doen ons best om zowel comfort als kwaliteit te leveren, en het is fijn te weten dat dit gewaardeerd wordt! Groetjes, Emma Team ON THAT ASS
Elke maand een nieuwe boxer van geweldige kwaliteit!! Leuk om te krijgen!!
Hi Frank, Super fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze boxershorts. Er komen nog veel leuke designs je kant op! Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Zit heerlijk
Hi Manon, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het heerlijk zit. We hopen dat je er nog veel plezier van hebt! Met vriendelijke groet, Emma | Team ON THAT ASS
Ben erg blij met mijn OTA lidmaatschap. Elke maand een nieuwe boxer met leuk design en opvallende kleuren. De boxer zit lekker en lijkt van goede kwaliteit. Ondertussen spaar je automatisch voor leuke andere kledingstukken.
Hi Michael, Super fijn dat je zo blij bent met ons concept en boxershorts! Er komen nog veel leuke design boxershorts je kant op :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Ik vindt ze lekker zitten en de sokken ook
Onderbroek blijft mooi zelfs nadat ze in de droger zijn geweest
Hi Patricia, Super fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze boxershorts. Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Fijne kwaliteit en een plaatje om te dragen!
Hi Monique, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
HET IS EEN LEKKER ONDERBROEK ZIT NIET TE STRAK OF TE LOS DAT HIJ AFZAKT
Hi, Joop Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts en de pasvorm hiervan! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Op hun
Super fijn ondergoed en heerlijk zittend!
Hi Stanley, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
OnThatAss maakt mooie en fantastisch zittende onderbroeken. Absolute aanrader voor elke man bij wie de kroonjuwelen nu niet prettig opgeborgen zitten. Kritiek heb ik op de vrijwel onmogelijke manier om contact te krijgen met de organisatie, en de verkleuring van de broeken na een stuk of 20 wasbeurten.
Hi Robert, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! De verkleuring is natuurlijk niet de bedoeling, hiervoor wil ik je verwijzen naar de wasvoorschriften op onze site, wellicht kan dit helpen :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS