Kwaliteit/pasvorm en duurzaam in 1 !!

Ik ben persoonlijk zeer tevreden met deze onderbroeken, goede kwaliteit en creatieve designs! Iedere maand krijg je een nieuwe boxershort in de brievenbus, netjes verpakt. Je abonnement kan je ieder moment gemakkelijk pauzeren (bijv. voor een maand, een aantal maanden), of helemaal opzeggen.

Comfy en leuk design!

Ik krijg nu al zo'n anderhalf jaar lang elke maand een boxershort, en een paar sokken door de brievenbus heen, en mijn hele lade is nu dus vol met on that ass sokken en boxers. Het zit heerlijk, er zit er in geen enkele een gat of wat dan ook, dus ik vind het zeker z'n geld waard. De designs zijn elke maand weer zo anders, dus de variatie kwa kleuren in m'n lade is ook wel een leuke bijkomstigheid. Als bonus krijg je ook nog shoptegoed voor elke euro die wordt betaald, en ik heb er een paar maanden geleden een nieuwe zwembroek, en een korte broek en shirtje van besteld. Afijn, zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik zeg liever tegen jullie, ga zo door!

Leuke comfortable boxershorts

Ontvang elke maand een boxershort met elke maand een ander design en thema De boxershorts zitten heel erg comfortabel

Super lekkere boxershorts en altijd een leuk design!

Super lekkere boxershorts en elke maand een leuk design en elke maand gewoon in je brievenbus

Goede onderbroek voor een goede prijs

Goede ervaring alleen na het wassen is de jkeur wat doffer en iets gekrompen verder goede boxer!

Goed merk, fijne stof. Alleen sokken vind ik van mindere kwaliteit. Onderbroeken zijn super

FantASStic

Altijd standaard set boxers gehad. Eigenlijk maar saai als ik nu terug kijk. Heb nu iedere maand een klein kado om naar uit te kijken. Nu ook met de gepaarde sokken is het helemaal uniek. M'n onderbroeken en sokken laatje ziet er echt flits uit :D

In het algemeen goed

Fijne onderbroeken, heb alleen dat de pijpen de neiging hebben omhoog te glijden en soms te snijden

De mooiste designs en zeer goede kwaliteit

Mooie designs en zeer goede kwaliteit onderbroeken. Elke keer een feestje om de nieuwste te ontvangen per post.

Zit goed, leuk design

Het zit goed en blijven ook lang heel. Vervaagt ook niet snel.

Mijn kontje vind het fijn zo’n on that ass design

Zit lekker en ziet er gewoon leuk en fleurig uit. En de sokken zijn ook fantastisch.

On That Ass Voyage: Een eyecatcher!

Toen ik de Voyage boxershort uit de verpakking haalde, was ik meteen onder de indruk. De kleuren waren nog feller dan op de website, en de print was super gedetailleerd. De stof voelde zacht en comfortabel aan, en de elastische band zat goed zonder te knellen. Comfort: De eerste keer dat ik de Voyage boxershort droeg, wist ik meteen dat ik een winnaar te pakken had. De stof is super zacht en stretchy, en de boxershort sluit perfect aan zonder te knellen. Zelfs na een lange dag dragen zat hij nog steeds comfortabel. Design: Het design van de Voyage boxershort is echt uniek. De print is kleurrijk en speels en ik ben er helemaal weg van. Het is een echte eyecatcher!

Altijd leuke en mooie designs

Gewoon geweldige shorts.

Echt een leuk aanbod en een goede kwaliteit

Tot dusverre ben ik erg te spreken over mijn abonnement. Kwaliteit van zowel de boxers als sokken is goed! De variatie qua aanbod is top!

Normaal gesproken top

Deze keer nog niet ontvangen maar we zijn er altijd blij mee

fijn ondergoed, leuke designs.

Goed aan te raden

Geweldige boxer

Geweldige boxer

Geweldig product

Geweldige onderbroek die goed zit qua structuur

Fijne boxershorts

Ze zitten lekker, een beetje strak maar flexibel. Mooie designs: vrolijk, goede kleurencombinaties en de elasische band ziet er ook goed uit.

Super mooi design

Geweldige boxer,zit top. Geweldige kleuren, socks fantastisch

ik heb lief

Ik ben zeer tevreden, de boxers zitten zeer comfortabel. Ik weet zeker dat je het zult blijven ontvangen, ik raad het aan

Prettige pasvorm

Het is elke maand weer een cadeautje dat via de brieven bus komt. Erg leuk om te ontvangen. En heb je er even genoeg, er is een fantastische service dat je het abonnement kan pauzeren. Zo hou je wel je memberpunten.

Fijne pasvorm

Sluit goed aan, blijft ook goed ondanks steeds wassen. Fijn materiaal

Goede levering, bij vragen lossen ze alles netjes op.

In begin verkeerd maat gevraagd, online aangepast, gelijk makkelijk geregeld. Hun hebben ook een keer verkeerd geleverd, aangegeven online, kreeg direct het vervangende juiste product. Zijn netjes en vriendelijk in de communicatie.

Goede kwaliteit, nog mooiere designs!

Mijn vriend en ik zijn zeer tevreden over de OTA boxers. Hij omdat ze heerlijk zitten, ik omdat ik zijn billen kan waarderen in een mooi design ;)

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen