Zeer mooi design

Alles wordt weer schoon zelfs op de lage 40 graden

Dus zeker aan te bevelen mooie kwaliteit verkleurt niet in de was

perfecte pasvorm en heel comfortabel

met plezier ben ik ze aan het dragen en dat zal nog vele jaren zo doorgaan

Top kwaliteit voor een goed prijs

Ben blij met mijn abonnement op de ondergoed. Kijk uit elke maand voor nieuwe kleur. Ze gaan toch wat langer mee dan de grote namen die ook de zelfde type ondergoed maakt en daar ben ik heel blij mee.

Zit als gegoten

Wederom topdesign. Iedere maand kijk ik uit naar wat het ontwerp zal zijn. Ach soms moet je jezelf verwennen.

Een mooi top product

Mooi Disign en zit weer perfect

Top, zit lekker, mooie designs

Alleen na een aantal keer wassen gaat de kwaliteit zichtbaar achteruit wat jammer is!

Goede boxers voor niet heel veel geld maandelijks aan huis bezorgd.

Keuze tussen effe kleuren en hippe designs. Kwaliteit is goed, alleen niet te warm wassen dan slijten ze snel maar dit staat ook op het wasadvies.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooie onderbroeken, ook de sokken, goede kwaliteit en zitten ook goed..

Mooi design en perfecte pasvorm.

Perfect comfort

Goede pasvorm, mooie designs

Very good quality of workmanship and shipping.

Products made of high quality materials I am very pleased with the customer service. I really recommend men's underwear of this production to everyone.

Fijne boxershorts

Ideaal

Fantastisch!

Mooie onderbroeken, goede kwaliteit! Ik ben een tevreden klant!

Mooi design..goed pascomfort

Helemaal top

Helemaal in orde

geen problemen met levering en kwaliteit van de boxers.

Echt top onderbroeken

Altijd optijd en ben er tevreden mee

Goed maar kan beter

Fijne onderbroeken en super sokken toch wens ik nog een maatje grotere boxers en de sokken krimpen hard in de was ik heb maat 48 en het is al moeilijk om kleding te kopen.

Zit lekker en altijd leuke prints erop Aanrader!

De onderbroeken zijn altijd van top kwaliteit en de designs zijn ook uitstekend

Ging goed eerste maanden nu niks gehad

Niks in de brievenbus gevonden deze maand

Mooie onderbroeken, prijs kwaliteit is goed

Ik ben al sinds 2 jaar lid van OnThatAss met wat pauzes tussendoor als mijn stapel boxers groot genoeg was. Deze pauze optie is fijn en je kan op ieder moment wijzigen (rekening houdend met laatste bestelling). Ook heb ik al een aantal keer wat extra's ontvangen, t-shirt, muts, extra ondergoed en sinds kort kun je shop tegoed sparen wat erg tof is. Het zijn mooie, fijn zittende onderbroeken met fijne band en elke maand weer een fantastische print. Enige nadeel is dat ze wel echt sneller slijten als je ze in de droger doet. Hierdoor zijn al een aantal van mijn boxers om het leven gekomen ;)

Perfecte pasvorm, levering en voor een goede prijs!

Ik wil geen andere merken of modellen meer!!!

Wat een leuke manier van thuismode bezitten

Mooie slip, zit lekker. Blijft goed ook na een aantal keer wassen nog zeer goed. Erg tevreden

Betaalbaar, gemakkelijk en prima kwaliteit!

On That Ass bied eigenlijk de meest simpele oplossing. Je hoeft niet naar de winkel, je hoeft geen 'overpriced' boxershorts te kopen en dat met een prima kwaliteit en draagcomfort. Tot slot bieden ze snelle/nette oplossingen bij eventuele fouten m.b.t. de levering.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen