Zeer teveden

Mijn ervaring met on that ass is dat ze altijd op tijd leveren. De producten van zee goede kwaliteit zijn en bij het juiste uitvoeren van het was programma heel lang mooi blijven en meegaan.

Leuk kadootje

Mijn eerste bestelling, altijd spannend wat je krijgt en hoe het is. De boxer past perfect en de stof is lekker zacht. De print uniek, ik had bewust een print gekozen omdat ik al genoeg saaie effen onderbroeken heb. Ik laat me elke maand verrassen door jullie, erg benieuwd. Ook leuk, de optie sokken erbij te bestellen wel moeilijk om te vinden op de site.

Ze zitten heerlijk, zijn lang en strak genoeg. Perfecte stof

Ze zitten heerlijk

Goeie boxershort, met mooie lange pijpen en een goeie pasvorm

Zit fijner

Zit fijn

top

Goede comfortabele onderbroeken

Het zijn goede comfortabele onderbroeken voor een lage prijs

Top.

Top service, zit gigantisch lekker.

Ik heb een abonnement voor mijn man afgesloten, oog wil ook wat ;) Hij vind ze heerlijk zitten, leuke prints en voor ons elke maand een leuke verassing welke er nu in onze brievenbus komt..

Мне все понравилось , все вовремя супер

..perfect

Zit super lekker

De onderbroek zit geweldig goed heerlijke stof echt een aan raader

Super kwaliteit

Met deze boxers doe ik zoveel langer dan de boxers die ik elders koop! voor mij niets anders meer dan on that ass. We hebben 2 memeberships lopen op ons adres. Zoon houdt van de een, vader van de andere!

Elke maand nieuwe modelen

Awesome fabric

Really good and comfortable fabric and high quality materials used to make this product

ziet er goed uit en past perfect

prima pasvorm en mooie items op de shorts alleen jammer dat je kan zien dat die gewassen is, de kleur verbleekt een beetje.

Superchill

Zit als gegoten, prettige pasvorm en leuke designs.

Mooie, comfortabel

Mooie print Zit prima

GEWELDIG!

Mega blij met deze boxers zitten heerlijk en een leuk design!!

Snelle en goede levering.

Top onderbroek

Echt om aan te raden

Hele stoere en vooral kleurrijke onderbroek

Goed verpakt. Goede kwaliteit. Hele leuke print! Zeer tevreden over dit concept :)

Een super boxershort

De boxershort zit fantastisch en een hele leuke print ben benieuwd na de volgende

Even wennen draag dit type ondergoed nooit maar prima de luxe

Topkwaliteit

Eindelijk een echt goede onderbroekenlijn gevonden. Niks op aan te merken!

Mooie onderbroeken

Goede kwaliteit , pasvorm en design .

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen