Tot nu toe prima

Geen idee hoe de aftersales zich ontwikkelen maar tot nu toe tevreden

Goede kwaliteit met mooie print

Geweldige print met mooie felle kleuren. Boxer voelt goed aan, je merkt direct dat het kwalitatief materiaal is gebruikt.

De onderbroek is perfect

De onderbroek zit hartstikke goed en heb geen problemen gehad met dat ie oncomfortabel zat

Its amazing

Wanderfull quolity underpants.

Top on that ass i Like it

focus. ... clarity. ... presence. ... accomplish. ..i Like it

Goei stof materiaal

Spannend om elke maand nieuwe boxer met daarbij passende sokken te ontvangen veelal verschillende leuke printjes en kleuren

design en pasvorm perfect

Ik zie toch graag in de zomermaanden een ietwat lichtere boord die goed opvalt.

Heerlijke pasvorm

De maat is perfect, en hij zit heerlijk. De designs zijn elke maand erg leuk, een echte aanrader.

Zijn fatsoenlijke prints niet meer van die kinderlijke prints

geweldig! Ik zeg doen!

heel fijn dat er elke maand een nieuwe verassing op de mat ligt. zo komt er zonder al te veel financiele hinder een first in/ first out, systeem. het is toch helder dat mannen shorts vaker aan vervanging toe zijn, dan bij ons dames...... De kwaliteit is top, je kunt er jaren mee doen, maar ondanks dat is het toch fijn dat de serie wordt aangevuld. Je kunt het zonder probleem stop zetten, en weer starten, wanneer de gaten er weer in gaan vallen, in welk merk dan ook, dat gebeurd. Dit merk is echt goed, en origineel, ik wissel graag tussen effen, met een mooie band, en de prints, ook dit wisselen in je account gaat moeiteloos. Tip: kies een maat groter.

My Ass is Looking GOOD!

Dit loopt lekker! De website is goed, de keuze is ruim en wat er door je brievenbus komt is een cadeautje. Nice pakketje, een paar goed geselecteerde stickers en een perfece short! Even afwachten hoe ze blijven na een paar was- en droogbeurten maar vooralsnog ben ik fan.

Beetje verdrietig

Het broekje was veel te groot, mijn ,ook kan het niet aan. Het is heel mooi maar toch moet het in de kast gaan leggen

Mooi en praktisch

Het is makkelijk dat je elke keer nieuwe boxers toegestuurd krijgt en ze zijn nog mooi ook!

Geweldig gewoon!

Ik ben best wel een zeurpiet qua boxers. Maar ben verkocht!

Nice

It was great Thank you so much I’ll order some more

Elke maand weer een leuke verrassing ;)

Snel geleverd....top!!

Na ontvangst gelijk uit de verpakking gehaald en was blij verast! Leuke print en het materiaal voelde goed aan.De pasvorm blijft ook goed behouden tijdes het dragen. Eindelijk een onderbroek gevonden die fijn is!

Goed zittende onderbroek en comfortabele kousen

Deze week weer een nieuw setje gehad van On that ass. Ze zien er als altijd leuk uit. Over het algemeen kun je stellen dat het goede kwaliteit is en dat er veel aandacht besteed wordt aan de afwerking. Ze worden in een vochtvrije verpakking opgestuurd. De kousen zijn van goede kwaliteit en zitten heel comfortabel, ook na meerdere keren wassen. De boxershort zit goed, de eerste keer nog vrij strak, daarna past de broek zich aan je vorm aan. Toch een minpuntje: na drie keer wassen begint de elastische band op te krullen. Daar zouden ze eens iets voor moeten bedenken.

Super comfy en mega design

Ik ben al heel lang member en vind het super boxers met bijpassende sokken. Ze zitten comfy en zien er goed uit!

Prachtige ervaring

Zeer tevreden met alles

Perfecte pasvorm

Aangenaam verrast met mijn eerste boxer!

superservice en kwaliteit

superkwaliteit

Idealne

Doskonale przylegają i są wygodne

Zit echt geweldig

Ik heb nog nooit zo fijn ondergoed gehad.

Lekkere fit en stof

De pasvorm is fijn en de afwerking is goed. Stof is zacht en schuurt niet.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen