Prima onderbroek met originele print.

Super comfortabel

Super comfortabel om te dragen en goede pasvorm.

voor het product een 10 maar,

mijn ervaring met de administratie nog geen 1 punt waard heb vanaf december laten weten niet langer boxers en sokken te willen ontvangen . Heb hier geen antwoord op gekregen omdat ik gebruik maak van het e-mail adres van mijn vrouw ,krijgt zij nu ook al goederen van jullie toegestuurd mijn kleinzoon Jari heeft inmiddels zelf een account geopend dus die boxers wil ik ook niet meer ontvangen als u nog langer uw zendingen opstuurt zal ik het geld ervoor terug laten boeken hopelijk wordt mijn verzoek nu wel aanvaard want ik wil echt geen producten meer ontvangen afz. Gerard Verhoef

Fijne boxershort

Fijn zittende boxershort snelle levering

Ze zitten geweldig

Ze zijn. Heel comfortabel en met sporten gaat de pijpen niet om hoog

Blijvende pasvorm

Leuke onderbroeken met een blijvende pasvorm. Hoe vaak deze ook gewassen wordt. Dit heb ik bij andere onderbroeken nog niet mogen ervaren.

Goede pasvorm en kwaliteit Heeft verder geen commentaar nodig!

super boxershorts blijven lang in goede kwaliteit

Uitsekend kwaliteit en een top prijs

De prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch en de levering was nooit laat. De producten hebben een geweldig design. Ik raad dit bedrijf en abonnement ten zeerste aan iedereen aan.

Altijd verrassend, prima prijs/kwaliteitsverhouding, en gewoon leuk !!!

Altijd weer spannend als er een nieuwe versie op de deurmat ligt ! Prima service trouwens. Gaat er (incidenteel) iets mis wordt er niet gezeurd maar gewoon direct gecorrigeerd. Prima hoor !!

Goed passende boxershort

De boxershorts blijven goed in vorm de elasticiteit is ook perfect en ze blijven hun kleur behouden. De beste boxershort die ik ook gehad en gedragen heb ,voor mij geen ander merk meer.

Mooi ondergoed,perfect passend!!

Keurige op tijd levering,goed verpakt.Ik ben uiterst tevreden en benieuwd welk design er elke maand weer op de deurmat valt.

Goede kwaliteit. Alleen jammer dat de sokken er niet zijn in maat 37

Mooie dessins, altijd een verrassing

Goede kwaliteit, modern. Sexy en zit lekker

Goede ervaring, kwaliteit, gaat ook lang mee.

De pasvorm is perfect!!

De slip zit heerlijk en de stof voelt goed aan mijn lichaam. Ook het design op de slip is mooi.

Ze zitten uitstekend.

Ze zitten uitstekend Slijtvast dus gaan lang mee en ze blijven netjes

De boxershorts zitten er prettig

Erg prettige boxershorts die altijd lekker zitten.

Zit goed, strak, en mooie designs

Leuk ondergoed

Elke maand weer een feestje en verrassing wat er in de brievenbus komt. Kleur wordt wel snel vaal

Geweldige pasvorm en super kwaliteit boxershort!

Altijd weer een gave print en niet een boxershort blijft zo mooi als in that ass. Ook de pasvorm is super en blijft goed zitten!

Fijne pasvorm, ziet er mooi uit, gaat lang mee.

Al een paar jaar dragen mijn man en 2 zonen de boxershorts van ON THAT ASS. Ze bevallen ontzettend goed! Zoals gezegd: de pasvorm, het design en de kwaliteit zijn goed. Ze hebben er trouwens ook sokken van die ook goed bevallen. Hier erg tevreden klanten.

Kwaliteit van de onderbroeken is geweldig. De kleur verwast niet en ze blijven ook stevig. De sneaker sokken zijn om super!

GEWELDIGG & Schattig !

Voor ons zoontje dezelfde onderbroekjes als papa , Super goede kwaliteit en mega schattig in maat 104

Ze zitten heerlijk

Heb tot nu alleen maar positieve ervaring gehad. Heb 1x een onderbroek gehad met een naaifout en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. TOP service

Mijn zoontje is iedere maand weer helemaal blij on that ass

Leuke onderbroeken die mooi zitten, iedere maand weer een feestje om het pakketje open te maken

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen