Op tijd geleverd.

Zit goed heb 2xl kruipt niet omhoog.

Fijne, mooie boxers

De boxers bevallen mijn man en mij prima en houden zich goed, ondanks het feit, dat ze gewoon in de droger gaan. We bestellen een tijdje en dan pauzeren we de leveringen weer. Heel gemakkelijk.

Mijn zoon van 7 jaar is er ontzettend blij mee. Hij kan niet wachten waneer er weer een nieuwe binnen komt. Zitten super fijn en lekker flexibel.

Waardeloos

zitten lekker

Handig abonnement, fijne boxers

Handig om één boxer per maand te ontvangen. Zo hoef je hiervoor nooit naar de winkel. Ze zitten lekker, maar vallen niet groot. Helaas zijn ze wel vrij snel vaal.

On My ASS ;)

On That Ass presents very well on my ass. I really enjoy the custom art on every single pair. They are definitely unique. The quality is superb as well. Really enjoy my OTA boxers. Subscription section on the site is a bit tricky and it is easy to mess it up (or maybe it is just me, being slow :D ).

Zag er spannend uit

Dit is wel echt een mooie print,spannend en leek op n bekend modemerk(iets met een V)

Prima kwaliteit

Mijn ervaring met “On that ass” is zeer positief. De kwaliteit van de geleverde producten is prima en de website werkt goed, ook het tijdelijk stil leggen van de bestellingen en daarna weer opstarten is goed geregeld.

Alsof je geen ondergoed draagt...

Heb diverse merken ondergoed gedragen tot aan de duurste merken. Overal was wel iets op aan te merken. On That Ass draagt tot nu toe het fijnst. Materiaal is van goede kwaliteit, pasvorm is wat je verwacht van een short, stof lubbert niet na veel dragen en wassen. Kortom ik zal niet meer snel overstappen. Topondergoed voor een prijs die zeker past bij de kwaliteit.

Heb een goede ervaring met Jullie het zou alleen fijn zijn als je contact met Jullie kan opnemen per telefoon om dingen te bespreken. Voor de rest is alles prima

Geweldig product

Net als elk bedrijf zijn ze niet perfect. Er gaat wel eens iets mis. Alleen ze gaan er altijd netjes mee om en regelen een oplossing. Het product zelf is geweldig. Boxers die altijd goed zitten en er nog super leuk uitzien ook. Zelfde voor de sokken. Ik ga liever voor de sneaker sokken maar de normale zijn ook prima (gezien de sneaker sokken vaker leveringsproblemen hebben geeft wel aan hoe populair ze zijn). Het abonnement is super handig en de prijs is niet slecht voor wat je krijgt in product en vooral gemak.

Past perfect en zit fantastisch

Leuke strakke ontwerpen, in de winter donkere kleuren en in de zomer vrolijke kleuren. Ik ben zeer tevreden !!

Goede pasvorm, pijpjes krullen niet op

Zeer tevreden en beloven waar zij voor staan.

Zeer prettig ondergoed en sokken. Mooi design!!

Fijn ondergoed met een zeer prettige pasvorm en bijhorende sokken zijn ook mooi en prettig te dragen.

Goede pasvorm

Blijft in de was ook mooi in model

Geweldig uniek design

Samen met de sokken heb ik de look compleet. Altijd optijd geleverd, super nette verpakking. Weg met de saaie boxershorts :) laat onthatass maar weer komen . Kijk al uit naar de volgende zending

Zeer goed passend

Goede pasform Mooi design Goede kwaliteit

Heerlijke boxers!

De boxers zitten lekker comfortabel en zijn betaalbaar

Hartstikke mooi geweldig goed

Goed geweldig mooi hartstikke

Het mooiste ontwerp tot nu toe!

Prima product

In 1 woord Super ook de sokken. En makkelijk dat het bezorgt wordt.

elke maand 1 schone onderbroek ;)

heel fijn, om elke maand 1 onderbroek thuis te krijgen zo blijven je onderbroeken up 2 date, tevens zitten deze heel prettig ik ben super fan

Beetje somber

Ik hou meer van de velle kleuren en uitspattende shorts

Het zij goed onderbroken

Goede en fijne boxershorts

De kwaliteit is erg goed! Het fijne vind ik dat ik nooit meer hoef na te denken om boxershorts te kopen en er iedere maand 1 op de deurmat valt! Verder vind ik de bijpassende sokken ook erg prettig zitten!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen